Dokonalí lidé, dokonalé děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Capelucia
6.5.24 06:59

@Kousavysvetr to je možný - nedělám si iluze. Ty jsi učitelka? 8o

• Citovat
  • Upravit
4091
6.5.24 07:11

Mám pro tebe řešení, vyhýbej se prosím všem těm lidem, kteří ti vadí. Uleví se hlavně jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10873
6.5.24 07:32

Nemáš děti, nevíš. Přej a bude ti přáno. Já naopak fandím úspěšným/nadaným dětem/lidem a jsem na ně patřičně hrdá. U nás na vesnici, veškeré úspěchy místních obyvatel starosta zveřejňuje na své sociální síti a je to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
6.5.24 07:34
@Lydia Délectorskaya píše: Více

Tak neváží :think: spis každý máme svůj zivot, zkušenosti a do vinku to s čím musíme pracovat. Mám bohudíky zdrave děti, cesta ke druhému nebyla jednoduchá, ale to neznamená, ze bych neměla právo byt na ne kvůli něčemu naštvaná a brát něco jako problem k řešení jen proto, ze jsem měla stesti na jejich zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6656
6.5.24 07:35
@Anonymní píše: Více

Pak mi to zní, že asi ok, posuneme se na další úroveň a chválíme za lepší výkon.

Věřím, že lidi co se tváří jako pseudo dokonalí a všem to vnucují, štvou kde koho. Asi je nejlepší opravdu vnímat sebe, své děti a na tohle kašlat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9762
6.5.24 07:37

Promiň, ale to je opravdu hnus, když jako dospělá pomlouváš malou holku, která se očividně jen snaží dělat to, co po ní dospělí chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.5.24 07:53

Dost si protiřečíš a upřímně, moc nechápu, o co ti jde. Je ti to tak jedno, že o tom založíš diskuzi na internetu :mrgreen: vždyť ty nikoho chválit nemusíš, ty rodiče ani děti to nedělají kvůli tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15247
6.5.24 07:53

A jak víš, ze je sprtka? Nebo co si představujes pod pojmem šprt? Pro mě je to někdo, kdo se hodně učí a chce mít ve škole vše v poradku. Proč by ti to mělo vadit? Vždyť to je dobre ne? Co ty víš, třeba se ani ucit nemusí a je chytrá přirozeně. Blbcu je na světě dost, tak buď rada, ze někdo chce být chytrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.5.24 07:59

Před pár příspěvky píšeš, jak nemáš ráda pomlouvání a pak drbeš malou holku s ostatními dětmi? Dáváš si záležet, abys nepochválila, máš na děti bezdůvodně pifku,… Měla bys se sebou začít něco dělat, než tě ty tvoje pocity sežerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
6.5.24 08:08
@Kousavysvetr píše: Více

To víš, že jo, ony mají radši takové, co jim fotí kde co a baví se ve skupine nad jejich nedokonalosti.

Děti se učí vycházet s ostatními. I ti sprti, i ty holčičky respektujici pravidla. Učí se hledat míru svých projevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
6.5.24 08:10

Zakladatelka, asi jsem to prehledla, ty děti máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
6.5.24 08:12

Opravdu, já taky nezávidím. (Doufám)
Jen jsou mi vnitřně nepříjemné situace, kdy se bavíme s nějakými rodiči ohledně nějaké školní nebo sportovní dovednosti. Já řeknu třeba, že syn do teď pluží na lyžích a to už lyžuje 3. rok. Druhý se ve 4 tak bál, že nic nesjel. A oni mi na to řeknou, že to je zvláštní, že jejich děti začly ve 3 letech a od 3. dne neplužily. Další rok to nezapomněly a od 6 let sjely černou. A v těhle situacích, co se mi dějou častěji než bych chtěla si pak přijdu, že jako matka dělám něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
6.5.24 08:24
@Dollorres píše: Více

No, to je špatná reakce těch lidí. Já bych ti jako matka třech děti, co všechny od třech lyziji řekla, že každému to jde jinak a hlavně, zda máte z toho radost. Člověk se musí naučit snášet neúspěch, ale i úspěch musí umět s ostatními snášet tak, aby byl pro ně přijatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 08:35
@Dollorres píše: Více

Nebo se jen bavíte se špatnými lidmi. :think: Já tedy nevidím pro takovéhle konverzace à la kdo z koho důvod. Bavím se především s těmi, kteří mají mne i mé děti rádi. Nebavilo by mě to. Je to únavné. A život je krátký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
6.5.24 08:43

S detmi nepracuj. Ta pretvarka, je chvalit a tak, to by byl pro tebe sileny stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí