Dokonalý svět´a Okresní přebor

38
6.12.10 14:11

Dokonalý svět´a Okresní přebor

Ahoj, sledujete někdo na Nově Dokonalý svět?Myslím, že je to v poslední době nejpovedenější seriál, a co Okresní přebor? Ač nejsem příznivec fotbalu tenhle seriál a hlavně pohled na vesnickou ligu mě dost baví. Co vás? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
6.12.10 14:15

Dokonalý svět sleduji, když mi vyjde čas. Jinak bych ještě povedeným seriálem nazvala i ulici, tu mám taky ráda, ale nestíhám jí moc sledovat, malý ještě nespí.
Okresní přebor není moje krevní skupina, ale hlášky tam občas mají pěkné (sleduje přítel) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
6.12.10 14:15

jj, já taky koukám, tedy spíš jen na Dokonalý svět, manžel na okresní přebor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
6.12.10 14:23

Dokonalý svět si nenechám ujít :palec: Dlouho se mi takhle žádný seriál nelíbil…
A okresní přebor - nee, vlastně jsem koukla jen jednou s přítelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.12.10 14:25

Taky koukáme. Manžel na Okresní přebor (z něho je nadšený), já na Dokonalý svět. Seriál se mi líbí, koukám na něho jako jeden z mála, dřív se mi líbila Soukromá pouta a Kriminálka Anděl, teď kromě DS kouknu sem tam na Dr. House.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.12.10 14:30

Na DS také koukám, je to super, hlavně Čvančarová je úúúžasná !!! Hrozně se u toho nasměju s těma jejíma hláškama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 14:39

Jo celkem sleduji oba dva. Dokonalý svět mě zaujal tak od druhého dílu, je to něco nového než to co teď všude beží. A okresní přebor, no jako bych viděla nějaké ty vesnické forbalisty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a teď jak jsou ukázky na dnešní díl, jen slyším a směju se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 14:40

Jinak v DS má fakt úžesně praštěnou roli Norisová :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Supiš a pindulína…já z ní nemůžu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
6.12.10 14:58

díváme se na obojí a svorně jsme doma konstatovali, že poslední dobou se točí docela dobré seriály…

Okresní přebor nemá chybu, Sobota mě mile překvapil, Vetchý je prostě božííí…Česťa a Jarda Kužel taky :srdce:

Dokonalý svět je taky super, škoda, že už končí. Ale asi je dobře v nejlepším přestat.

• Citovat
  • Upravit
2573
6.12.10 15:03

Jsou super oba dva :palec: :palec: :palec: :palec:

Na okresní přebor se dívám hlavně kvůli synovi (fotbalový fanda), sice nepochopí všechny narážky, ale i tak se dost nasmějeme ještě celý týden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dokonalý svět končí???????? To nééé.....na co se budu koukat :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
6.12.10 15:06
xxZuzana píše:
díváme se na obojí a svorně jsme doma konstatovali, že poslední dobou se točí docela dobré seriály…

Okresní přebor nemá chybu, Sobota mě mile překvapil, Vetchý je prostě božííí…Česťa a Jarda Kužel taky :srdce:

Dokonalý svět je taky super, škoda, že už končí. Ale asi je dobře v nejlepším přestat.

DS zatím nekončí, přinejmenším ještě dva díly jsem v tv programu našla :-) jinak je super!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
6.12.10 15:12

tak opravdu už jen dva, 15.tého končí.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.12.10 15:13

jojo, Sokromé pasti byly taky super, Když jsme u House, tak toho už nemůže náš táta ani slyšet natož vidět, já osobně proti němu nic nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.12.10 15:15

jj, Norisová se své role zhostila naprosto úžasně, jsem zvědavá, jak to dopadne. Jestli se Máňa dá zase dohromady s Davidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.12.10 15:20

DS je skvělý, prostě bomba. přesně to odreagování, co po celém dni spousta z nás potřebuje:). Mlátím se tu vždycky smíchy.. Manžel kouká na Okresní přebor a ten je nadšený z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí