Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, sledujete někdo na Nově Dokonalý svět?Myslím, že je to v poslední době nejpovedenější seriál, a co Okresní přebor? Ač nejsem příznivec fotbalu tenhle seriál a hlavně pohled na vesnickou ligu mě dost baví. Co vás? ![]()
Dokonalý svět sleduji, když mi vyjde čas. Jinak bych ještě povedeným seriálem nazvala i ulici, tu mám taky ráda, ale nestíhám jí moc sledovat, malý ještě nespí.
Okresní přebor není moje krevní skupina, ale hlášky tam občas mají pěkné (sleduje přítel) ![]()
jj, já taky koukám, tedy spíš jen na Dokonalý svět, manžel na okresní přebor ![]()
Dokonalý svět si nenechám ujít
Dlouho se mi takhle žádný seriál nelíbil…
A okresní přebor - nee, vlastně jsem koukla jen jednou s přítelem
Taky koukáme. Manžel na Okresní přebor (z něho je nadšený), já na Dokonalý svět. Seriál se mi líbí, koukám na něho jako jeden z mála, dřív se mi líbila Soukromá pouta a Kriminálka Anděl, teď kromě DS kouknu sem tam na Dr. House.
Na DS také koukám, je to super, hlavně Čvančarová je úúúžasná !!! Hrozně se u toho nasměju s těma jejíma hláškama ![]()
Jo celkem sleduji oba dva. Dokonalý svět mě zaujal tak od druhého dílu, je to něco nového než to co teď všude beží. A okresní přebor, no jako bych viděla nějaké ty vesnické forbalisty
a teď jak jsou ukázky na dnešní díl, jen slyším a směju se
![]()
Jinak v DS má fakt úžesně praštěnou roli Norisová
![]()
Supiš a pindulína…já z ní nemůžu
![]()
díváme se na obojí a svorně jsme doma konstatovali, že poslední dobou se točí docela dobré seriály…
Okresní přebor nemá chybu, Sobota mě mile překvapil, Vetchý je prostě božííí…Česťa a Jarda Kužel taky ![]()
Dokonalý svět je taky super, škoda, že už končí. Ale asi je dobře v nejlepším přestat.
Jsou super oba dva
![]()
Na okresní přebor se dívám hlavně kvůli synovi (fotbalový fanda), sice nepochopí všechny narážky, ale i tak se dost nasmějeme ještě celý týden
![]()
Dokonalý svět končí???????? To nééé.....na co se budu koukat
![]()
xxZuzana píše:
díváme se na obojí a svorně jsme doma konstatovali, že poslední dobou se točí docela dobré seriály…Okresní přebor nemá chybu, Sobota mě mile překvapil, Vetchý je prostě božííí…Česťa a Jarda Kužel taky
Dokonalý svět je taky super, škoda, že už končí. Ale asi je dobře v nejlepším přestat.
DS zatím nekončí, přinejmenším ještě dva díly jsem v tv programu našla
jinak je super!!!!
jojo, Sokromé pasti byly taky super, Když jsme u House, tak toho už nemůže náš táta ani slyšet natož vidět, já osobně proti němu nic nemám
jj, Norisová se své role zhostila naprosto úžasně, jsem zvědavá, jak to dopadne. Jestli se Máňa dá zase dohromady s Davidem.
DS je skvělý, prostě bomba. přesně to odreagování, co po celém dni spousta z nás potřebuje:). Mlátím se tu vždycky smíchy.. Manžel kouká na Okresní přebor a ten je nadšený z toho.