Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
lulje píše:ivusha píše:Tak to jsem ráda, že se mi to nezdálo s tím „taháním“. Nepamatuju si totiž, že bych ten píst mačkala. Díky, Ivusho
jak sem vytáhla stříkačku tak udělal mňam a sám si ji vytáh - vůbec sem nemusela mačkat píst. Pacholek.....
Přesně tak, v porodnici byl Tobiáš dokrmovaný stříkačkou a nikdy jsme nemuseli ani mačkat píst.....
Haňulko , jak tu někdo již zmínil, nejlepší je flaška od Aventu, novorozenecká savička, ale tu myslím máš......
U nás se sáním nebyl nikdy žádný problém, bylo mu to jedno, flaška nebo prso......Jen z toho prsa pak už nic neteklo… ![]()
Držím Vám moc palce!!!
Ahoj, tak já krmila malýho tak jak ty. Strčila jsm prst bříškem nahoru do pusinky malýho a stříkačkou přes hadičku mu pomalu pouštěla mlíko (své odsávala jsem). Ani nevím, že existuje jiná varianta krmení, to mě teda dostalo, já blbla se stříkačkou jen 3 týdny, pak jsem měla stejně prd mlíko a kvůli laktačce jsem stejně musela přestat. Fakt to byla úleva pro nás oba a hned jsem koupila láhve.
pouzivam lahvicku Avent a PA mi doporucila jeste savicku od NUKu, ze z ni vic musi tahat, jako z prsu, takze ji dnes zkusime…stejne to vypada ze ma ode me porad malo mlika a to ty prsa pri koju zdimam co se da ![]()
Hanulko- tak se zeptej jeste treba naky laktacni poradkyne.. Ja si teda myslim, ze z flasky to maly tece prece jen o neco snaz, tudiz pak i z prsa saje min intenzivne, tudiz je prso min stimulovany (zdimani tomu nepomuze) a tudiz se min tvori mliko
. Chapu, ze to alternativni dokrmovani je opruz, ale nejakou dobu se to vydrzet da, pokud bude odmenou plny kojeni, ne? ![]()
Katka