Domácí houstičky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
Stránka:  « Předchozí 1 2 3 Další »
lucavlachova
Kecalka 486 příspěvků 23.08.12 19:29

Housky pečeme při cca 220 st. a můžeme s hrnečkem vody, pečeme je prudčeji, u chleba potíráme vodou a můžeme dát také hrnek s vodou do trouby, ale pečeme ve vyhřáté troubě při 250 st. cca 5 min. a pak teplptu stáhnem na 200 st.,při nižší teplotě se chleba blbě zapeče a praská a rozjíždí

Salorka
Závislačka 4349 příspěvků 14.10.16 12:54

Holky, prosím o radu - jak uchovat právě upečené houstičky? Dle receptu po vytažení z trouby nechat na plechu vychladnout, ale kam pak? Do igelitového pytlíku?

ElucaK
Kecalka 335 příspěvků 14.10.16 13:27

@Salorka zalezi, jak dlouho a v jakem stavu je chces uchovat. My mame nejradsi ten uplne cerstvy stav, takze kdyz to nestihame hned prvni den snist, tak jdou do mrazaku a po rozmrazeni jsou jak cerstve upecene.. z pytliku, jak pises jsou to gumaci a bez nej do dvou dnu ztvrdnou :mavam:

Salorka
Závislačka 4349 příspěvků 14.10.16 13:29

@ElucaK Jen do večera :-)

ka2ka
Extra třída :D 14947 příspěvků 14.10.16 13:30

Do ošatky a přikrýt utěrkou

Salorka
Závislačka 4349 příspěvků 14.10.16 13:32

@ka2ka Ok, díky za tip… může být ošatka s látkovým vnitřkem?

ka2ka
Extra třída :D 14947 příspěvků 14.10.16 13:36

@Salorka já tam dávám papírový ubrousek ale musí být fakt studené

Any83
Kelišová 6235 příspěvků 14.10.16 13:40

@Salorka co nesníme hned dám do mrazáku a pak rozmrazuju na 50C v troubě větrákem. To co je připraveno k jídlu přikrývám utěrkou, do igelitu se pečivo vůbec dávat nemá :)

KalamityJohn
Kelišová 7231 příspěvků 14.10.16 14:05

Myslite ze by to slo z hladky mouky? Americani polohrubou nemaji :(

ka2ka
Extra třída :D 14947 příspěvků 14.10.16 14:06

@KalamityJohn a mají hrubou?

Any83
Kelišová 6235 příspěvků 14.10.16 14:06

@KalamityJohn jasně, já peču francouzské bagety podle cuketka.cz z hladké mouky :) (mají být z hladké, to samé chleba, ten je také z hladké nebo-li jemně mleté)

KalamityJohn
Kelišová 7231 příspěvků 14.10.16 17:16

Hrubou taky nemaj, jen Amish - to je takova sekta - a to je daleko a za to mi to nestoji.

richii999
Nováček 6 příspěvků 03.02.19 16:41

zadna blba pekarna, do misy a ucne zadelam testo, nejlepsi je sadlo, TVORITKEM DELAM HOUSKY, PECU 15 MINUT v troube.....bez chemii, kopyt a vlasu............

pocker
Zasloužilá kecalka 685 příspěvků 03.02.19 19:26

Mě pekárna hodně usnadňuje práci při kynutí těsta.

lucynka25
Echt Kelišová 9536 příspěvků 03.02.19 22:06

Dobrý recept na domácí je houstičky je třeba TADY a nebo ještě jeden TADY.
Jinak já je přikrývám utěrkou,ale také je máme radi čerstvé, jíme je ještě ten den, když vím, že by se nesnědli, dělám 1/2 dávku ;)

Stránka:  « Předchozí 1 2 3 Další »
Váš příspěvek
Reklama