Domácí hovězí burgery v těhotenství

67
4.7.21 15:51

Domácí hovězí burgery v těhotenství

Ahoj holky, jsem těhotná a dnes jsme si doma dělali k obědu hovězí burgry. Normálně je máme rádi uprostřed růžové, (chodíme na ně do restaurace), ale nevím, jak moc je to bezpečné, tak jsem to raději osmažila víc. Doma to běžně nedělám a hovězí už vůbec ne, tak nemám moc zkušenosti, jak konkrétně toto připravovat. Maso je hovězí z Kauflandu, vakuované, už přímo vytvarované a ochucené. Gril nemáme, dělala jsem ho na pánvi zprudka cca 12 minut a pak jsem ho ještě dopekla v troubě na 15 minutek 200 st. Myslíte, že to tak stačí, aby to pro těhotnou nebylo rizikové? Omlouvám se za fotky, vzpomněla jsem si, až byl skoro snězený 😆

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9227
4.7.21 15:54

Tam nežije ani to hovězí. Natož něco jinýho.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
804
4.7.21 15:56

Vždyť vůbec nebyl syrový, co řešíš?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
67
4.7.21 15:56

@Cenarius jako myslíš, ze už jsem to i přehnala a udělala moc?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
681
4.7.21 15:57
8o :roll:
  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
18117
4.7.21 15:57

Po 27minutach tepelné úpravy si myslíš že to bylo nebezpečné :mrgreen:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
606
4.7.21 15:57

@Surikataaa nebala bych se, jsou udelane dost. Ja je pro sebe taky delam hodne, ty ruzove mi nechutnaji.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4431
4.7.21 15:59

A já v těhotenství jedla i tatarak :lol:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1893
4.7.21 15:59

Je to nebezpečné. Ale na hlavu 👏 🤷🏻‍♀️.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1893
4.7.21 16:00
@Verurizeckova píše:
A já v těhotenství jedla i tatarak :lol:

Já taky. I hermelíny a vše co se v těhotenství nesmí. 🤣

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
22639
4.7.21 16:00

To už si měla úplně usušené ne? Myslím že rizikovější je to předem připravené maso z Kauflandu, tam semelou buhvico, než to, že bys to měla málo tepelně opracované :D

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2764
4.7.21 16:00
@Surikataaa píše:
@Cenarius jako myslíš, ze už jsem to i přehnala a udělala moc?

To je vážně miněný dotaz? :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5374
4.7.21 16:16

Sice nejsem holka… ale k tématu: maso je dostatečně propečené, netřeba se bát. Pokud nebylo samozřejmě maso samo o sobě zkažené (mleté maso ze supermarketů je dosti „na hraně“, ideální je mletí masa doma a jeho zpracování během hodiny až dvou), žádné nebezpečí nehrozí.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
196
4.7.21 16:29

To jako vážně? 8o prosím nechoď už na sluníčko :roll: tady jsou čím dál blbější dotazy

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
67
4.7.21 16:35

@Surikataaa ježíš měla si to dělat raději v papinaku minimalne hodinu nemyslíš? Nevím jestli je to pro tebe takto bezpečné Teda… :nevim: :nevim: :lol: :pankac: :mavam:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat