Dopis ze zahraničí - mám zaplatit pokutu za parkování
- Fotoalbum (5)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Je tam i nějaký telefon, kam volat (český) na který se ovšem dovolat nejde. Potom jméno nějakého advokáta z HR a společnosti, kterou jsme googlili a nic jsme se nedozvěděli. Bude to policie vůbec řešit, pokud se nejedná o trestný čin nad 10 tis?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Obratila bych se na ministerstvo zahranici. Nedavno jsem cetla o necem podobnem, nebylo to tak stare, jiny stat. Ten člověk tam nikdy bebyl, ministerstvo to proverilo a reklo, ze pokuta je prava (nebyla tam fotka, jen znacka).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vokishka jako že to
byla pravda? Ale když jsem to auto v roce 2010 neměla a ani tam nebyla? To
mam někomu zaplatit? Někam se samozřejmě obrátím, toto přeci nemůže
někomu procházet a obohacovat se podvodama
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobre ráno.
Prosim anonym…jsem v šoku. Včera na me jmeno přišel dopis z Chorvatska z Puly, je tam fotka mého auta, které již nemám(je prodané), že mam zaplatit pokutu za parkování 198 eur z roku 2010!!!.
Nikdy za děly život jsem v Pule nebyla, a už vůbec ne tímto autem a v roce 2010 jsem ho ani nemělamanžel mi ho koupil v roce 2015 k porodu syna.
Vyhrožují, že pokud částka nebude Uhrazena, zahájí exekuční řízení.
Nejradši bych to pokročila a vyhodila, zřejmě jde o podvod.
To auto mohlo být vyfoceno klidně tady na parkovišti, nic z té fotky poznat nejde.
Prosim, co dělat? Máme se obrátit na policii? Můžu ten dopis vyfotit, kdyby byl někdo ochotný mi poradit
Ja bych na to pisemne odpovedela, ze jsem vlastnikem byla v obdobi od - do.
Pokud mas nekde treba kopii velkeho TP, pak ji muzes prilozit s tim, ze v roce
2010 byl vlastnikem pan XY. Jinak sdelit, ze nevis, kdo byl vlastnikem v roce
2010.
Nereagovat by mohlo prinest zbytecne komplikace
A policii s tim neotravuj. Ti s tim nemaji nic spolecneho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cecetka ano to dnes uděláme, to bylo první, co nás napadlo. Jenže se obávám, že to nemusí stačit. Kopii TP a vše ostatní k autu mame
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@cecetka ano to dnes uděláme, to bylo první, co nás napadlo. Jenže se obávám, že to nemusí stačit. Kopii TP a vše ostatní k autu mame
Ale momentalne nic vic udelat nemuzes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A je na tom nejake razitko? V jake obalce to prislo? Melo by to byt snad z nejakeho uradu, ne? Pokud ano, zkusila bych kontaktovat ten, nejen cislo v dopise.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tarinka ano, má to ví c stránek, vyfotím to nejdůležitější. Každá stránka má taky jiný rok, jednou 2017, 2010 a 2020.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Kosopemi má razitko. Je TM jen email nějaké jiné společnosti, než odkud to přišlo a číslo, na které se nelze dovolat. Zkusím to ještě dnes.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Píšou tam, že kontakt výhradně na to čísloa email, žádný jiný kontakt tam není. Jinak asi napsat to. U advokatovi, nebo komu, má tam plnou moc, že jich zastupuje on. Ale email ani tel tam není
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Napsala bych tedy na ten email minimalne cestne prohlaseni, ze v te dobe jsi nebyla vlastnikem vozidla, a ze to popr. muzes dolozit. Pisemne je to dohledatelnejsi, nez jen zavolat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na google mapách je daný objekt stará odrbaná budova.
Také jsem něco viděla jak psala @vokishka, ale nebylo to tam vydané od policie? Nepamatuji se.
Jak to přišlo? Dopručeně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dostanu se na kadeřnici když mám čtyřky?
- Nemůžu spát :( mám si zajít k Dr.?
- Sedí na LOVI láhev Slavičky MAM
- Po porodu mám větší chuť na sex
- Mohu jít na poštu vybrat peníze když mám prodlouženou karanténu?
- Svatba v zahraničí - jak by jste se rozhodli vy?
- Dostanu příspěvek na bydlení když mám insolvenci?
- Dnešní termín porodu a mám disco v břichu
Dobre ráno.
manžel mi ho koupil v roce 2015 k porodu
syna.
Prosim anonym…jsem v šoku. Včera na me jmeno přišel dopis z Chorvatska z Puly, je tam fotka mého auta, které již nemám(je prodané), že mam zaplatit pokutu za parkování 198 eur z roku 2010!!!.
Nikdy za děly život jsem v Pule nebyla, a už vůbec ne tímto autem a v roce 2010 jsem ho ani neměla
Vyhrožují, že pokud částka nebude Uhrazena, zahájí exekuční řízení.
Nejradši bych to pokročila a vyhodila, zřejmě jde o podvod.
To auto mohlo být vyfoceno klidně tady na parkovišti, nic z té fotky poznat nejde.
Prosim, co dělat? Máme se obrátit na policii? Můžu ten dopis vyfotit, kdyby byl někdo ochotný mi poradit