Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte ženy, znáte některá zaručený doplněk stravy na hubnutí? Četla jsem super recenze na Keto Actives, máte některá zkušenosti? Předem díky ![]()
Já myslím, že prostě nejlepší na hubnutí je přestat žrát a začít se hýbat ![]()
A já jsem četla že prodejci nesmyslných věcí co si tu dělají velmi hloupou neplacenou reklamu @admin maže a blokuje.
Nic takového neexistuje, nechci ti brát iluze.. Ale kdyby existovalo, nebyli by tlusti lidé..
Proste musis makat, na to nic jineho nefunguje. Stale nechapu, ze maji nekteri potrebu kupovat tyhle predrazeny blbosti ![]()
@valacek píše:
Ahojte ženy, znáte některá zaručený doplněk stravy na hubnutí? Četla jsem super recenze na Keto Actives, máte některá zkušenosti? Předem díky
Vykašli se na to, je to předražený a k ničemu. Kdyby bylo něco tak fantastickýho, jak se píše v těch pochybných recenzích, tak na světě není nikdo tlustej.
Uprav jídelníček, přidej pohyb, dej tomu čas a uvidíš že je to ta nejlepší cesta jak zhubnout.
@lucka456 píše:
Já myslím, že prostě nejlepší na hubnutí je přestat žrát a začít se hýbat
Právě naopak, ke štíhlosti se musíš projíst. Když bude jíst málo, tak sice zhubne ale nebude to na dlouho. Pak se párkrát pořádně nají a může začít znovu ![]()
@lucka456 píše:
@arinecka nemyslela jsem to tak, že má přestat úplně jíst…
Hele spousta tlustých lidi ji opravdu malo a proto nikdy nezhubnou. Ke stihlosti je rozhodne potreba se projist, jen spravnou stravou
Dobrý den,
vzhledem k ostatním diskuzím zakládající uživatelky, nemám pocit, že by šlo o reklamu, ale budeme uživatelku sledovat.
Přeji krásný den
Diana ![]()
@Ernais nebudu se tady s tebou dohadovat a přetahovat, ale řekla jsem jenom svůj názor… Většina tlustých lidí to má z přežírání, z nezdravých jídel, ze špatných návyků (nepočítám ty, co jsou třebas nemocní)… A že se mám projíst ke štíhlosti, no nevím, ale kdybych se tím řídila tak už mám dávno 90-60-90…
První reakcí na příspěvek jsem chtěla jenom naznačit, že všechny přípravky jsou pěkné blbosti a že prostě stačí začít se trošku hlídat v jídle a hlavně se začít hýbat ![]()
@lucka456 píše:
@Ernais nebudu se tady s tebou dohadovat a přetahovat, ale řekla jsem jenom svůj názor… Většina tlustých lidí to má z přežírání, z nezdravých jídel, ze špatných návyků (nepočítám ty, co jsou třebas nemocní)… A že se mám projíst ke štíhlosti, no nevím, ale kdybych se tím řídila tak už mám dávno 90-60-90…
První reakcí na příspěvek jsem chtěla jenom naznačit, že všechny přípravky jsou pěkné blbosti a že prostě stačí začít se trošku hlídat v jídle a hlavně se začít hýbat
Dohadovat se nemusis, ja pouze diskutuji a sdeluju ti svoji zkusennost. Tlusti lide, kteri znam jedi spatne, ale ve vysledku toho vetsinou nesni mnozstevne vic nez ja s velikosti XS/S, jen ta jejich skladba je otresna. A znam taky dost takovych, kteri jedi prilis malo, jedou pod bazal a proto nikdy nezhubnou, to znamena to projist se ke stihlosti. Ty si to spatne predstavujes. Ale jinak s tebou souhlasim, co se tyce pripravku a dostatecneho pohybu.
@lucka456 píše:
První reakcí na příspěvek jsem chtěla jenom naznačit, že všechny přípravky jsou pěkné blbosti a že prostě stačí začít se trošku hlídat v jídle a hlavně se začít hýbat
Že se máš projíst ke štíhlosti je prostě fakt, i když tomu nevěříš. Když dáš tělu správný poměr živin, tak nebudeš hladová a tělo se nebude bránit a ukládat si zásoby tuku. Když omezíš jídlo a tělo bude hladovět, tak sice zhubneš ale jojo efekt na sebe nenechá douho čekat. Taky záleží na spalování no, někdo může vyjíst cukrárnu na posezení a nic to s ním neudělá a jiný zas jen otevře lednici a už má 5 kg nahoře.
Když ale napíšeš někomu kdo chce hubnout aby nežral, tak to je prostě o ničem, i když si to jak píšeš nemyslela tak, že nemá jíst vůbec. Tohle hodně lidí prostě odradí.
@arinecka tím, že jsem napsala '' nežrat'' jsem myslela se prostě nepřežírat… Já jsem oplácanější a proto jsem to napsala… Sama u sebe vím, kdybych nežrala a víc se hýbala tak bych takhle nevypadala ![]()
@arinecka @Ernais vidím, že obě píšete celkem logicky, možná že tomu i rozumíte nevím, tak bych zakladatelce poradila se vyprdnout na nějaké přípravky, které jsou předražené a spíš investovat do nějakého poradce, který tomu rozumí a dokáže ti třebas sestavit jídelníček ![]()