Doplňky stravy na hubnutí. Keto Actives?

190
7.12.20 22:45

Doplňky stravy na hubnutí. Keto Actives?

Ahojte ženy, znáte některá zaručený doplněk stravy na hubnutí? Četla jsem super recenze na Keto Actives, máte některá zkušenosti? Předem díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
173
7.12.20 22:47

Já myslím, že prostě nejlepší na hubnutí je přestat žrát a začít se hýbat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.12.20 22:56

A já jsem četla že prodejci nesmyslných věcí co si tu dělají velmi hloupou neplacenou reklamu @admin maže a blokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.20 23:10

Nic takového neexistuje, nechci ti brát iluze.. Ale kdyby existovalo, nebyli by tlusti lidé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.12.20 07:21

Proste musis makat, na to nic jineho nefunguje. Stale nechapu, ze maji nekteri potrebu kupovat tyhle predrazeny blbosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34715
8.12.20 07:54
@valacek píše:
Ahojte ženy, znáte některá zaručený doplněk stravy na hubnutí? Četla jsem super recenze na Keto Actives, máte některá zkušenosti? Předem díky :)

Vykašli se na to, je to předražený a k ničemu. Kdyby bylo něco tak fantastickýho, jak se píše v těch pochybných recenzích, tak na světě není nikdo tlustej.
Uprav jídelníček, přidej pohyb, dej tomu čas a uvidíš že je to ta nejlepší cesta jak zhubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34715
8.12.20 07:55
@lucka456 píše:
Já myslím, že prostě nejlepší na hubnutí je přestat žrát a začít se hýbat :nevim:

Právě naopak, ke štíhlosti se musíš projíst. Když bude jíst málo, tak sice zhubne ale nebude to na dlouho. Pak se párkrát pořádně nají a může začít znovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.12.20 08:28

@arinecka nemyslela jsem to tak, že má přestat úplně jíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.12.20 08:34
@lucka456 píše:
@arinecka nemyslela jsem to tak, že má přestat úplně jíst…

Hele spousta tlustých lidi ji opravdu malo a proto nikdy nezhubnou. Ke stihlosti je rozhodne potreba se projist, jen spravnou stravou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20962
8.12.20 08:47

Dobrý den,

vzhledem k ostatním diskuzím zakládající uživatelky, nemám pocit, že by šlo o reklamu, ale budeme uživatelku sledovat.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.12.20 09:24

@Ernais nebudu se tady s tebou dohadovat a přetahovat, ale řekla jsem jenom svůj názor… Většina tlustých lidí to má z přežírání, z nezdravých jídel, ze špatných návyků (nepočítám ty, co jsou třebas nemocní)… A že se mám projíst ke štíhlosti, no nevím, ale kdybych se tím řídila tak už mám dávno 90-60-90…
První reakcí na příspěvek jsem chtěla jenom naznačit, že všechny přípravky jsou pěkné blbosti a že prostě stačí začít se trošku hlídat v jídle a hlavně se začít hýbat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.12.20 09:33
@lucka456 píše:
@Ernais nebudu se tady s tebou dohadovat a přetahovat, ale řekla jsem jenom svůj názor… Většina tlustých lidí to má z přežírání, z nezdravých jídel, ze špatných návyků (nepočítám ty, co jsou třebas nemocní)… A že se mám projíst ke štíhlosti, no nevím, ale kdybych se tím řídila tak už mám dávno 90-60-90…
První reakcí na příspěvek jsem chtěla jenom naznačit, že všechny přípravky jsou pěkné blbosti a že prostě stačí začít se trošku hlídat v jídle a hlavně se začít hýbat :mavam:

Dohadovat se nemusis, ja pouze diskutuji a sdeluju ti svoji zkusennost. Tlusti lide, kteri znam jedi spatne, ale ve vysledku toho vetsinou nesni mnozstevne vic nez ja s velikosti XS/S, jen ta jejich skladba je otresna. A znam taky dost takovych, kteri jedi prilis malo, jedou pod bazal a proto nikdy nezhubnou, to znamena to projist se ke stihlosti. Ty si to spatne predstavujes. Ale jinak s tebou souhlasim, co se tyce pripravku a dostatecneho pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34715
8.12.20 09:38
@lucka456 píše:
První reakcí na příspěvek jsem chtěla jenom naznačit, že všechny přípravky jsou pěkné blbosti a že prostě stačí začít se trošku hlídat v jídle a hlavně se začít hýbat :mavam:

Že se máš projíst ke štíhlosti je prostě fakt, i když tomu nevěříš. Když dáš tělu správný poměr živin, tak nebudeš hladová a tělo se nebude bránit a ukládat si zásoby tuku. Když omezíš jídlo a tělo bude hladovět, tak sice zhubneš ale jojo efekt na sebe nenechá douho čekat. Taky záleží na spalování no, někdo může vyjíst cukrárnu na posezení a nic to s ním neudělá a jiný zas jen otevře lednici a už má 5 kg nahoře.
Když ale napíšeš někomu kdo chce hubnout aby nežral, tak to je prostě o ničem, i když si to jak píšeš nemyslela tak, že nemá jíst vůbec. Tohle hodně lidí prostě odradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.12.20 09:43

@arinecka tím, že jsem napsala '' nežrat'' jsem myslela se prostě nepřežírat… Já jsem oplácanější a proto jsem to napsala… Sama u sebe vím, kdybych nežrala a víc se hýbala tak bych takhle nevypadala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.12.20 09:47

@arinecka @Ernais vidím, že obě píšete celkem logicky, možná že tomu i rozumíte nevím, tak bych zakladatelce poradila se vyprdnout na nějaké přípravky, které jsou předražené a spíš investovat do nějakého poradce, který tomu rozumí a dokáže ti třebas sestavit jídelníček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze