Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je ti 20,celý život před tebou, máš byt práci, tak nač se zahazovat s takovým lajdákem a srabem. Uvažovala jsi třeba nad tím, že by si s ním otěhotněla a byli byste závislí na něm? Být tebou vykopnu ho z toho bytu a neničila bych si život.
Presne jak pisou holky. Jestli vse tahnes sama, tak at se odstehuje za tema kamaradama. Promin ale ve 35 letech si neni schopny najit praci a radeji chodi do hospody? Vim ze je to s praci v dnesni dobe drina sehnat. Ale pokud nema ani snahu a radeji chlasta do rana. Tak bych teda od nej dala ruce pryc. mozna i proto je tak agresivni. To jsou chlapi co chlastaji. A nezmeni se to, to mi ver. Te party se jen tak nevzda
Už teď nedělá, jen chlasta…a ty si myslíš ze se to zlepší? Proc vždyť on se má dobře…pije, skoro nemaka, a v 35 letech není vyspelej tak si ještě sakra pěkně pockas AZ se vzpamatuje…pokud se vzpamatuje…už teď mate půjčky, nemá se k práci…mlátí Te tak na co cekas AZ ti zakrouti krkem? myslím ze to lepší nebude…
Příspěvek upraven 14.03.13 v 16:05
@Gladys píše:
Byt je na tebe, půjčky jsou na tebe, on chlastá - hezky si pusť nějakou muziku, zabal mu jeho saky paky, vymeň zámek, před dveře postav kufry a hotovo.
Přesně
.
K tomuhle bych jen dodala možná by bylo dobré si na pár dní vzít do bytu někoho př. z rodiny, aby ti pomohl se bránít, že jak frajera vypakuješ a je takový agresor nenechá to tak
tak kdyby jí chtěl dělat problémy, aby se mohla bránit a měla třeba svědka.
To je strasnyyyy! Ja mela podobneho, navic s nim mam dite. Po 4 letech jsem se odvazila odejit, ale ver tomu, ze i takovehodle cloveka opustit je tezke a boli to.. Chapu, ze ses zmatena a mas pocit, ze i pres to vsechno ho milujes.. Ale pokud jsi sobestacna a financne nezavisla, jdi do toho, deber sily a odvahu a pryc od nej.. On Ti bude mazat med kolem pusy, ale lze, ver tomu..drzim Ti palce!!!
Nakopat do prdelky a s velkým rozběhem.. nenech si to probůh líbit, bude jen horší…
@Anonymní píše:
Dnes ráno jsme dostala poprvé v životě facku (no spíše dvě) od přítele. Samozřejmě sem se bránila a strčila sem do něj nacož mi asi po 5minutách co semu rozleželo přilítla eště jedna (choval se jak šílenec) takže sem se bránit radši přestala pokud bych nechtěla skončit s ukopnutou hlavou. (mam 50kg sem opravdu tintítko). Mě je málo přes 20let je mu už táhne na 35let. A ted k problému přítel nemá práci jen brigádně si něco vyděla a to většinou propije máme byt platíme nájem a taky náke pujčky (vše bylo společné rozhodnutí jak byt, pujčka) ale placení zustává na mě pracuji 6dní v týdnu on jenom 3 dny..do toho sem si musela přibrat eště brigádu na sobotu abych to utáhla (byt, pujčky vše je na mě). Přitel se před pul rokem chytil party chlapu, kluku taková směs:nikdo nemá přitelkyni, děti či manželku každej svobodnou ruku a hodně rádi pijou a přítel se jim snaží co nejvíce přispusobovat ale už to je opravdu promě neunosné jak fin..,psychicky ted už i fyzicky (hádáme se jen kuli nim a penězum což souvisi taky snima a času co tráví pořád snimy). Přítel posledni 2 měsice je strašně agresivni co se vraci stěch jejich ožíraček několikrát mě porazil dokonce ve vzteku domě i kopnul ale facky ráno mě nak probrali. Jak byste reagovali vy spíme a v pul 7 tel RÁNO že se všeci přesunuli po celé noci pití (přítel byl doma) chlastat dálej zda se nepřidá přidal se a takto to dopadlo když se vrátil.. snažil se chovat mile ale byla sem na něj už nepřijemná tohle se nedělá práci si hledat nemuže ale po ránu pít ano no to mě podrž. No a na moje držkovaní potom co mě označil za všechny kry světa a p*či atd atd atd atd atd (bylo toho vážně moc) sem si dovolila odporovat slovama ty si važně debil a facka byla na světě…a ted nevim co dělat.. zní to zmateně sama sem zmatená ani nevím zda se dá takového člověka MILOVAT nedokážu už mu ani řict aby odešel prostě nedokažu už nic jeto začarovanej kruh. Sám odchazel ráno a pak udělal smutné oči a já se bojim abych příště neskončila eště huř a ani nevim jak se kněmu chovat nic…
Holka zlatá, tohle přece nemáš zapotřebí. Jsi šikovná, pracuješ, platíš byt, zasloužíš si hodnýho chlapa a ne takovéhleho budižkničemu. Ještě bych byla schopná mu odpustit, že se tahá s partou a pije, ale dala bych mu nůž na krk, pokud si do 3 měsíců nenajde normální práci, tak konec, ale tu facku bych teda neodpustila, obzvlášť když píšeš, že už do tebe i kopal a takhle sprostě ti nadával. Ještěže nemáte děti. Vezmi rozum do hrsti a nenič si život.
Opravdu by mne zajímalo, co nutí dvacetiletou holkou být s ožralým, lenivým starým křápem, který jí ještě ke všemu kope a bije. Nicméně být tvoje máma vlepím ti taky jednu aby jsi se vzpamatovala ![]()
Prchej dokud můžeš, je to těžké rozhodnutí ale jediné dobré které můžeš udělat
neposlouchej omluvy a výmluvy uteč a uvidíš že časem budeš ráda že jsi to udělala, na tuhle situaci je to jediné vhodné řešení ![]()
Největší chujovina na světě je myslet si, že už to neudělá. takže? nakopat do zadku a vyhodit. vlastně ani nevím proč to píšu
. tady ti stejně každá napíše to, co já.
A píšu opravu neprchej, koukej ho vykopat když je vše na tebe, takovýho floutka bych hnala palicí, najdeš pak pořádnýho chlapa a budeš zírat jak jsi byla hloupá ![]()
Z jedne facky je druha a plno modrin. vim o cem mluvim. nezlepsi se to a 100procentne to udela znovu. nebud hloupa ![]()
@K.Black píše:
A kdepak je zakladatelka? že by se bavila?
Nebo balila…
D
Zakladatelko: Kdyby se tohle stalo mě… tak bych se s ním rovnou rozešla. Protože tohle se mi zda už jako poslední kapka od něj. Raději dává přednost zábavě než zodpovědnosti. Nevím jestli by promluva s ním pomohla… ale já bych se mlátit dál nenechala ![]()
jj, kolikrát nestačím zírat, co se děje