Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Domu podle mě nejsi, od posledního styku je to málo dní na uhnízdění, zvlášť pokud už jsi to dostala
@pralinka2727 píše:
Má pravdu předsedo
Dle stupidity dotazu bych nějaký podobný průběh i očekávala.
Dle stupidity některých odpovědí se dá také leccos soudit.
@Anna766 ale já právě nechci aby byla další samozivitelka, proto jsem se ptala, zda to má opravdu dobře promysleno a zajištěno a tím, že se o dítě pokouší jako nevdana, je možnosti být samozivitelka ohrožena daleko vícnnež kdyby se o dítě pokoušela jako vdaná.
@truelly ahoj urcite jsi to myslela dobre
neni to tvuj problem jsem vdana a samozivitelka urcite nebudu
mame postaveny dum a jsme oba stastni a zamilovani chci rict ze tvoje starost byla zbycena a byla bych rada kdyby si uz neodpovidala
jinak dekuji vsem co mi odpovedeli a take dekuji za rady
![]()
@Domu kdybys v úvodním příspěvku psala - pokoušíme se s manželem o miminko- tak jsem se dp diskuze vůbec nezapojovala ![]()
@Domu píše:
@truelly ahoj urcite jsi to myslela dobreneni to tvuj problem jsem vdana a samozivitelka urcite nebudu
mame postaveny dum a jsme oba stastni a zamilovani chci rict ze tvoje starost byla zbycena a byla bych rada kdyby si uz neodpovidala
jinak dekuji vsem co mi odpovedeli a take dekuji za rady
![]()
pak nechápu proč manžela nazýváš přítelem ![]()
@radkka jde o to, že píše s přítelem a najednou je to manžel ![]()
i když mě je úplně jedno s kým si to dítě udělá, mě jen udivuje dotaz jako takový.
Příspěvek upraven 06.08.16 v 10:02
@pralinka2727 píše:
@radkka ne jde o to, že píše s přítelem a najednou je to manžel
i když mě je úplně jedno s kým si to dítě udělá, mě jen udivuje dotaz jako takový.
Tak tě uklidním, já o manželovi také často mluvím jako o příteli, věř tomu nebo ne, někteří lidé si tolik nezakládají na oslovení
![]()
@truelly a tobe muze byt jedno co tam pisu radeji se starej o sebe dekuji
kolik holek neni vdanych a maji deti a ziji stastne s pritelem ale to ty asi nechapes ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat