Dostala jsem to

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6509
6.8.16 10:04

Definuj prosím termín „daleko víc“. Definuj, prosím, jaký je procentuelní rozdíl mezi rozvody a rozchody pro cílovou skupinu rodiče s prvním dítětem.

Kdyby nedocházelo k předražování státních zakázek, ČR by měla nulový deficit.

@truelly píše:
@Anna766 ale já právě nechci aby byla další samozivitelka, proto jsem se ptala, zda to má opravdu dobře promysleno a zajištěno a tím, že se o dítě pokouší jako nevdana, je možnosti být samozivitelka ohrožena daleko vícnnež kdyby se o dítě pokoušela jako vdaná.

@truelly

• načítám...
20767
6.8.16 10:06
@pralinka2727 píše:
Ale aspoň je tady sranda a já se v práci nenudím :mrgreen:

Někomu stačí opravdu málo :think: už bych se na tvém místě asi nezmiňovala o něčí úrovni, když jsi na tom sama takhle.

• načítám...
3337

@radkka tak mě to divné přijde, manžel je manžel a má pro mě větší hodnotu než pouhý přítel. A nechtěla bych o otci svého dítěte mluvit jako o příteli. Ale holt jsem už stará škola.

• načítám...
214

@radkka myslim ze to nemam takhle sama :) jak rikas ja si na tom tolik nezakladam a je zbytecne odpovidat tem dvou jedna se nenudi aspon v praci a druha se asi prilis zase nudi tak prudii myslim ze uz jsem se tu docetla dost kazdopadne dekuji :)

• načítám...
3337
@radkka píše:
Někomu stačí opravdu málo :think: už bych se na tvém místě asi nezmiňovala o něčí úrovni, když jsi na tom sama takhle.

fakt trefné :potlesk:

• načítám...
20767
@Terdul píše:
Mohl by mi nekdo vyvetlit, o co uzivatelce @truelly jde? Vubec tomu nerozumim :nevim:. To ted z kazde, ktera neni vdana a pokousi se o dite, bude svobodna matka na davkach?

O zchlazení žáhy bych řekla :think: :roll:

• načítám...
20767
6.8.16 10:08
@pralinka2727 píše:
@radkka tak mě to divné přijde, manžel je manžel a má pro mě větší hodnotu než pouhý přítel. A nechtěla bych o otci svého dítěte mluvit jako o příteli. Ale holt jsem už stará škola.

Pro mě má ten pán stejnou hodnotu, ať je to přítel nebo manžel.

@pralinka2727 píše:
fakt trefné :potlesk:

Já vím :think:

• načítám...
29350
@truelly píše:
@Anna766 ale já právě nechci aby byla další samozivitelka, proto jsem se ptala, zda to má opravdu dobře promysleno a zajištěno a tím, že se o dítě pokouší jako nevdana, je možnosti být samozivitelka ohrožena daleko vícnnež kdyby se o dítě pokoušela jako vdaná.

ty máš dost… my jsme se s mužem brali, když malá měla rok a čtvrt… o ničem to nevypovídá, naopak jako samoživitelka jsem byla po rozvodu s exmanželem, se kterým jsem obě děti měla až za manželství… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
8864

@Domu takže nejsi vdaná, jinak bys takhle nereagovala. No jal myslís byla tu spousta holek, co tvrdily, že jim se stát nemůže, že by je přítel před nebo po porodu opustil, nechal bez peněz, bydlení a pomoci…ale co fakt nechápu, de si opravdu nepřipouštís, že tohle fakt může nastat a pokud jsi hodně mladá, bez vlastnihp bydlení a stabilní práce, tak se jednou nebudeš stačit divit.

• načítám...
6509
6.8.16 10:09

Mno, právě.. jen pozor @truelly by Ti mohla napsat, že nechce, aby lidi v pracovní prokrastinovali ;)

@pralinka2727 píše:
Ale aspoň je tady sranda a já se v práci nenudím :mrgreen:

@pralinka2727

• načítám...
20767
@Domu píše:
@radkka myslim ze to nemam takhle sama :) jak rikas ja si na tom tolik nezakladam a je zbytecne odpovidat tem dvou jedna se nenudi aspon v praci a druha se asi prilis zase nudi tak prudii myslim ze uz jsem se tu docetla dost kazdopadne dekuji :)

Určitě to tak nemáš sama ;)

@Terdul píše:
Tak samozrejme jsi neco vic, kdyz jsi vdana, verim, ze to lejstro je mocny carodejny nastroj na spokojene ziti :jazyk:.Příspěvek upraven 06.08.16 v 10:08
:palec:
  • načítám...
3230

@truelly tak ty máš fakt dost :roll: 8o

• načítám...
33022
6.8.16 10:10
@Terdul píše:
Mohl by mi nekdo vyvetlit, o co uzivatelce @truelly jde? Vubec tomu nerozumim :nevim:. To ted z kazde, ktera neni vdana a pokousi se o dite, bude svobodna matka na davkach?

ona se ráda plete a stará o to, do čeho jí je kulový, stačí se podívat na její diskuse :mavam:

• načítám...
29350
@pralinka2727 píše:
@radkka tak mě to divné přijde, manžel je manžel a má pro mě větší hodnotu než pouhý přítel. A nechtěla bych o otci svého dítěte mluvit jako o příteli. Ale holt jsem už stará škola.

pro mě můj muž měl stejnou hodnotu, když byl jen přítel a nebo když je manžel… o nějaké hodnotě může maximálně vypovídat, jak se chová a co dělá, než jestli má nebo nemá papír a prstýnek…

• načítám...
214

@truelly ano jsem vdana ale co tobe mam co vykladat? Jdi se vzpamatovat holka nejsi trochu nemocna??

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+