Dostala jsem to

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20767
6.8.16 10:11
@truelly píše:
@Domu takže nejsi vdaná, jinak bys takhle nereagovala. No jal myslís byla tu spousta holek, co tvrdily, že jim se stát nemůže, že by je přítel před nebo po porodu opustil, nechal bez peněz, bydlení a pomoci…ale co fakt nechápu, de si opravdu nepřipouštís, že tohle fakt může nastat a pokud jsi hodně mladá, bez vlastnihp bydlení a stabilní práce, tak se jednou nebudeš stačit divit.

To jsi opravdu tak tupá? Opustit tě může i manžel, dokonce i ten tvůj. Jak víš, že nemá stabilní práci? Ty jsi fakt chudák, holka.
A nevím, kde jsi vyčetla, že není vdaná.

• načítám...
20767
6.8.16 10:13
@Terdul píše:
Nemuze, ma preci ten glejt.

:lol: Jestli on už jí neopustil, když je do toho tak zažraná.

• načítám...
8864
6.8.16 10:13

@Magdaleeena odkazy si vygooglis i sama, není to tak těžké najít ty statistiky, že nesezdane svazky se rozpadají dříve a častěji než ty sezdane.

• načítám...
20767
6.8.16 10:14
@truelly píše:
@Magdaleeena odkazy si vygooglis i sama, není to tak těžké najít ty statistiky, že nesezdane svazky se rozpadají dříve a častěji než ty sezdane.

Rozvádí se totiž jen každý druhý pár :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
214
6.8.16 10:14

@radkka no to by me taky zajimalo kde to vycetla? Holky co se to deje je to tu fakt vostryy!! Nebude lepsi kdyz to smazu at se tady zbytecne nedohadujeme kvuli jedne slecne ci pani ktera si nevidi do zobaku??

• načítám...
3337
6.8.16 10:15
@Regina Hero píše:
pro mě můj muž měl stejnou hodnotu, když byl jen přítel a nebo když je manžel… o nějaké hodnotě může maximálně vypovídat, jak se chová a co dělá, než jestli má nebo nemá papír a prstýnek…

Jako člověk jistě, nicméně JÁ bych si dítě bez manželství nepořídila. Prostě to tak mám 8)

• načítám...
20767
6.8.16 10:15
@pralinka2727 píše:
Jako člověk jistě, nicméně JÁ bych si dítě bez manželství nepořídila. Prostě to tak mám 8)

JÁ také, nicméně ani mně ani tobě není NIC do cizích vztahů.

• načítám...
20767
6.8.16 10:16
@Domu píše:
@radkka no to by me taky zajimalo kde to vycetla? Holky co se to deje je to tu fakt vostryy!! Nebude lepsi kdyz to smazu at se tady zbytecne nedohadujeme kvuli jedne slecne ci pani ktera si nevidi do zobaku??

Dyť je to chudák :nevim:

• načítám...
148751
6.8.16 10:17

@truelly případ v blízkè rodině-żena, dvě dcery, už ve škole. On se odstěhoval po xx letech MANŽELSTVÍ a neplatí tudíž ona je SAMOŽIVITELKA která se stará sama. A do jaký kolonky patří??Ztracim se.

• načítám...
6509
6.8.16 10:18

@truelly Jenže právě nevím, kde tyto informoce bereš, rozvodovost je 50% v ČR, rozchodovost při prvním dítěti opravdu nedohledáš. Tyto informace se prostě nikde neshromažďují. Tedy pokud nemyslíš článek na Ona Dnes :think: Mně to přijde jako takový hoax, co se povídá..

@truelly píše:
  • načítám...
33022
6.8.16 10:19
@Anna766 píše:
@truelly případ v blízkè rodině-żena, dvě dcery, už ve škole. On se odstěhoval po xx letech MANŽELSTVÍ a neplatí tudíž ona je SAMOŽIVITELKA která se stará sama. A do jaký kolonky patří??Ztracim se.

do kolonky zastřelit protože si s takovým pořídila děti ;)

• načítám...
3337
6.8.16 10:23
@radkka píše:
JÁ také, nicméně ani mně ani tobě není NIC do cizích vztahů.

Však mě je to fuk jestli je nebo není vdaná, jen že jednou píše tak a podruhé jinak. Mě prostě jen zarazil ten dotaz a příště si raději sednu na ruce. Ještě že nemám jindy čas :mrgreen:

• načítám...
1349
6.8.16 10:24

Kdyz to tak ctu tak zjituji jakjsem hloupy chlap vzdicky jsem si myslel ze staci se jen do holky udelat a ta otehotni nikdy by me nenapadlo ze to musi sedet na nejake plodne dny

• načítám...
8864
6.8.16 10:25

@Anna766 ale ona byla vdaná, měla x let fungující rodinu a určitě nebyla bez peněz ux na rodicaku. Ona byla zodpovědná a udělala maximum, aby ty děti rodinu měly. Jenže, některé ženské sr rozhodnou, že prostě chtějí díte, nemají stabilní vztah, manželství, chlap je opustí v těhotenství, těsně po porodu a vše platí stát, když rodina nepomůže. To je obrovský rozdíl v přístupu.

• načítám...
148751
6.8.16 10:28

@truelly sorry ale jdi radši vytvářet hodnoty a ne hovnoty.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+