Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@truelly píše:
@Anna766 ale já právě nechci aby byla další samozivitelka, proto jsem se ptala, zda to má opravdu dobře promysleno a zajištěno a tím, že se o dítě pokouší jako nevdana, je možnosti být samozivitelka ohrožena daleko vícnnež kdyby se o dítě pokoušela jako vdaná.
no tak ty máš v tý hlavě dobře vymeteno.
víš vůbec jak vysoká je u nás rozvodovost a co jako ten papír zaručí?
@Ginuš píše:
![]()
no tak ty máš v tý hlavě dobře vymeteno.
víš vůbec jak vysoká je u nás rozvodovost a co jako ten papír zaručí?
Navic pokud by byl MANZEL problemovy, muze ji to zadelat na pekny prusvih. V nekterych vztazich je nesezdanost spise plus. Ja se vdavat budu za par mesicu a svatbu beru jen jako drahou party pro rodinu a kamady + tedy prijmeni. Nic vic mi to neprinese. Mame velmi pevny vztah a vdavat se neberu jako nutnost. Nezarucuje mi vubec nic. A to i uvazuju nad tim, ze si ponecham prijmeni sve.
@truelly píše:
@Domu takže nejsi vdaná, jinak bys takhle nereagovala. No jal myslís byla tu spousta holek, co tvrdily, že jim se stát nemůže, že by je přítel před nebo po porodu opustil, nechal bez peněz, bydlení a pomoci…ale co fakt nechápu, de si opravdu nepřipouštís, že tohle fakt může nastat a pokud jsi hodně mladá, bez vlastnihp bydlení a stabilní práce, tak se jednou nebudeš stačit divit.
ty bereš špatný léky nebo si tak přiblblá od přírody?
@Šarlota4 píše:
Navic pokud by byl MANZEL problemovy, muze ji to zadelat na pekny prusvih. V nekterych vztazich je nesezdanost spise plus. Ja se vdavat budu za par mesicu a svatbu beru jen jako drahou party pro rodinu a kamady + tedy prijmeni. Nic vic mi to neprinese. Mame velmi pevny vztah a vdavat se neberu jako nutnost. Nezarucuje mi vubec nic. A to i uvazuju nad tim, ze si ponecham prijmeni sve.
no já se právě vdávat nechci a chlap asi trochu jo - už je jednou rozvedený a v manželství se jim narodila dcera, ale rozvedli se, asi neodpovídají tabulkám naší chytrolínky. My spolu dítě máme a vztah pevný
. Jako otec je super a ve všem pomáhá. Papír prostě nic nezaručí
@Domu píše:
ja to zkusim, jinak dekuju
Nic nezkoušej, bylo dávno po ovulaci, vajco v čoudu, menstruaci jsi dostala, prostě nejsi těhotná ![]()
Zkuste to znova ![]()
A najděte mi prosím kolonku, 11 let bez svatby, 2 děti, chlap mě furt nenechal, ani já jeho ![]()
@Ginuš píše:Řekla bych to druhý. Když si nemohla kopnou do mě(vdané 22 let a obě děti manželské) kopinkla si s gustem do mè dcery o které tu ani nebyla řeč. Holt když dojdou argumenty pomůžeme si podpásovkou že
ty bereš špatný léky nebo si tak přiblblá od přírody?
Ot-jak je mamino ![]()
@Anna766 píše: Řekla bych to druhý. Když si nemohla kopnou do mě(vdané 22 let a obě děti manželské) kopinkla si s gustem do mè dcery o které tu ani nebyla řeč. Holt když dojdou argumenty pomůžeme si podpásovkou žeOt-jak je mamino
kašli na ni, ta osoba je normální hyena!! jak si může dovolit tohle!? tohle neberozum zdravého člověka normálně!!
@Domu přeju hezký snažení
a jen tak mino, ja při prvním těhu měla menzes, sice jen trochu, ale měla, proto jsem to zjistila později, to se taky může stát.
@Anna766 píše: Řekla bych to druhý. Když si nemohla kopnou do mě(vdané 22 let a obě děti manželské) kopinkla si s gustem do mè dcery o které tu ani nebyla řeč. Holt když dojdou argumenty pomůžeme si podpásovkou žeOt-jak je mamino
aničko blbýmu nic nevysvětlíš
ty víš jak to je, máš krásnou a spokojenou rodinu a taková jako je ona ti může leda tak políbit p. d.l
ta ti nesahá ani po kotníky
@llsonik počkej a testuj nejdřív 2 dny před ms nebo ideálně vydržet a testovat pár dní po zpoždění ![]()
Diksuzi od zacatku sleduji a jsem docela prekvapena, pro kolik z Vas je „nepripravenost“ nedulezita. Ano samozrejme nesouhlasim s nazorem, ze manzelstvi je zaruka cehokoliv, ale mam pocit, ze to tady vetsina z Vas vypichuje jen jako jeden bod z nekolika, ktere @truelly zminila. Na zacatku to mozna bylo az moc, ale jednak v podstate ma pravdu, nmyslim ze nez si clovek poridi rodinu, mel by mit se o co oprit a byt alespon nejak zajisten a druhak uvodni zakladatelcin dotaz je opravdu hloupy, nezlobte se na me a ja z nej taky mela zvlastni pocit. Neznam zakl ani tu druhou, ale tak jak to tu ctu mi to prijde neprimerene jednostrane. A ani nevim, kde je pravda, ale pokud budu vychazet z psaneho, tak skutecne by bylo lepsi, kdyby plno holek nejdriv popremyslelo a pak teprv rodilo…
@saadet - hele, já bych ty chytrý rady pochopila, kdyby zakladatelka napsala, že je jí 18, na školu se vybodla, nikde nepracuje, s chlapem se zná tři měsíce a chce dítě. Ale ona nic takovýho nepsala, jenom se zeptala, jestli může být těhotná, takže takový rady fakt nejsou na místě.
A nakonec se ještě, chudák, dozvěděla, že je bez praxe, bez vzdělání, že se na ní chlap stejně vykašle a bude na soc. dávkách. ![]()
@truelly precetla jsem jen prvnich par stran a staci mi to.. s partnerem nejsme manzele, mame 2 deti. Syn 5 let a holka 16 mesicu. A predstav si, ze pres 5 let tedy vubec nepracuju… a Ted si dokonce predstav, ze nepobirame zadne prispevky, ackoli chlap nevydelava nadstandartne. Jak vubec muzeme zit, ze? A ackoli jsou to vlastne uz 2 roky, mam pocit, ze je to nedavno, kdy jsem resila, jestli mohu byt tehotna. Jenze uzivatelky jako Ty mne prinutili k tomu, ze jsem jen googlovala vse mozne i nemozne, jen abych nedostala odpovedi, o ktere jsem nestala. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat