Společná dovolená - kdo ji platí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
18.1.13 13:07
@zabkakvak píše:
To už jsem zkoušela, že bude přispívat na jídlo a on mě hned sprdnul, že toho placení má snad dost, ale jaksi si neuvědomuje, že platí svoje 2 auta a ostatní, ale to má ke svému podnikání. Tajně si musím od něj z peněz brát, když na konci měsíce už nemám…takhle jsem dopadla

jak tajně? a to nezjistí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.13 13:08

@zabkakvak Tobě ale do jeho aut nic není, má povinnost minimálně živit svoje dítě.. a jestli to fakt nedělá, tak se divím, že jsi ho už neposlala do háje. Mě by nevadilo, kdyby můj jel sám na dovku, ale kdyby mi řekl, že pojedu jen když si to sama cvaknu, už by mi vadilo (tedy nemyslím svého chlapa, my spolu totiž ani nežijem, každý si hradíme vše sám), ale beru teoreticky.. s ex jsme měli jeden účet, peníze jsem hlídala já, bo on utratil okamžitě vše.. ale nikdy nenechával platby na mě.. služby hradil on (jeho byt), na jídlo jsme brali ze společných.. když já už z rodičáku nic neměla, nebyl problém, vzala jsem kartu a šla vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588

Než se malá narodila, tak za mě platil, i když jsem to odmítala s tím, že pracuju a jsem schopná za sebe platit, pak se narodila malá a od začátku sem za všechno jídlo a oblečení platila já, pak jsem chtěla aby zaplatil půlku prasete, abysme měli maso a od tý doby to začalo…si nedokážu představit mít do toho ještě jedno dítě. Kdyby s ním aspoň byla řeč, ale on se hned naštve a už mě to přestává bavit mu pořád vysvětlovat, že rodičák je pro potřeby matky a dítěte, že se nikde nepíše, že se z toho musí uživit celá rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
@Hanka1 píše:
povinnost zivit jo, ale povinnost brat manzelku a dite k mori fakt nema… ;)

no, pokud vím, tak manželka má nárok na stejnou životní úroveň jako manžel, takže pokud on pojede k moři, měla by ona nárok jet taky ;)

my tedy máme oddělené účty (a nejsme mazželé), ale na placení se vždycky nějak dohodneme, kdyby mi chlap řekl, že pojede k moři, protože si na to vydělal sám, už bych s ním nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
18.1.13 13:09
@Hanka1 píše:
proste koncem mesice nemam a jdu a reknu si o penize, jaky tajne? Pokud neda, prestala bych varit a sla si pujcit penize tchanovi - treba by se zastydel.

Souhlasim. Pujcit si od tchana je dobry napad.

• Citovat
  • Upravit
5345
18.1.13 13:11

Promiň ale s takovým sobcem a vychcánkem bych fakt nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.1.13 13:11

@kubykula : no doma třeba nechá 50 tisíc, tak já z toho platím našeho řidiče(chlap má autodopravu) a pak si nepamatuje kolik tam bylo, takže si každý měsíc vezmu aspoň tisíc korun na jídlo, když už nemám nic.Taky to zjistil a řekl mi, že mu kradu jeho peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.1.13 13:13
@kubykula píše:
jak tajně? a to nezjistí?

V tomhle pripada bych si ja tajne vzala tech 9 tisic a dala mu je na tu dovcu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.1.13 13:14

@zabkakvak poslat do hajzlu.. a sorry za ty slova.. já bych se spakovala a vypadla bych aspoň a na týden k rodičům.. ať chlapec vidí.. pojde hlady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@zabkakvak píše:
@kubykula : no doma třeba nechá 50 tisíc, tak já z toho platím našeho řidiče(chlap má autodopravu) a pak si nepamatuje kolik tam bylo, takže si každý měsíc vezmu aspoň tisíc korun na jídlo, když už nemám nic.Taky to zjistil a řekl mi, že mu kradu jeho peníze

chodila bych si chodit pujcovat k tchanovi nebo po jeho rodine, aby mel poradnou ostudu.
no ale na tu dovolenou bych si vzala z jeho penez a rekla mu to, az ji zaplati.

• Citovat
  • Upravit
5345

@zabkakvak no ty bláho, tak to je ostrý…kradeš jeho peníze…to mi hlava nebere…a kolik tak vydělá v průměru měsíčně? nebo to má tak že třeba léto super a zima nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.1.13 13:15

Mě přijde, jakoby byl rok od roku horší, takovýhle před svatbou nebyl…jsme teda spolu jenom 4 roky, ale už jsme úplně s nervama v koncích. Hned bych odešla, ale když jsme koukala na nájmy a k tomu nemůžu sehnat práci, tak nevím, jak bych to utáhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
@Hanka1 píše:
V tomhle pripada bych si ja tajne vzala tech 9 tisic a dala mu je na tu dovcu :mrgreen:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
@zabkakvak píše:
Než se malá narodila, tak za mě platil, i když jsem to odmítala s tím, že pracuju a jsem schopná za sebe platit, pak se narodila malá a od začátku sem za všechno jídlo a oblečení platila já, pak jsem chtěla aby zaplatil půlku prasete, abysme měli maso a od tý doby to začalo…si nedokážu představit mít do toho ještě jedno dítě. Kdyby s ním aspoň byla řeč, ale on se hned naštve a už mě to přestává bavit mu pořád vysvětlovat, že rodičák je pro potřeby matky a dítěte, že se nikde nepíše, že se z toho musí uživit celá rodina

Jestli v tom nebude zakopany pes :nevim: Penize se nikdy neodmitaji :lol: Pokud byl do ted zvykly, ze jsi jeho penize odmitala a kladla mu na srdce, ze jsi schopna za sebe platit, tak muzsky uz jsou nauceny a blbe se odnaucuje, ze uz se situace zmenila a je to jinak. Ale ja mam nejvic co povidat. Delala jsem stejnou chybu :roll: Byla jsem hrda odmitacka. A bojujeme s tim dodnes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima

Absolutní souhlas s Mončou - nezlob se na mě, ale proč si ženské takové trotly berou a mají s nimi děti? Pro mě je tohle nepochopitelné - moje, tvoje, jestli máš na moře, tak pojedeme…takového exota bych kopla do zadku, peníze, co si vydělá, nejsou jeho, jsou napůl jeho a tvoje a naopak. V duchu se omlouvám manželovi, že na něm občas hledám mouchy :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix