Dovolená s CK Kovotour

122
8.2.13 14:13

Dovolená s CK Kovotour

Ahoj všem :)
Chci se zeptat, jestli jste byl někdo na dovče s touto CK? Chceme pro tchýni nějakou dovču letecky (mj. tato cestovka má akce i pro seniory). Tak by mě zajímaly vaše postřehy a ne/spokojenost. Zaujala nás třeba Černá Hora… Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1171
8.2.13 14:24

My byli s touto cestovkou v Černé hoře minulé léto a naprostá spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.2.13 14:25

My s nimi byli. Byla to náhoda, protože jsme jeli tam kde už jsme byli a prostě hledali zájezd v tom termínu.
Jako ono není moc co zkazit, my nejsme na průvodce atd…ale co mě teda hodně naštvalo tak to bylo to že absolutně zasklili že se jedná o svatební cestu…Nakonec jsme si pravou svatebku udělali ještě jednou a to jsme jeli s Fischerem a tam jsme se jen zmínili a nic nečekali a oni sami zařídili nespočet věcí.
Takže na Kovotour- no asi bych s nima už nejela protože člověk může mít jiný požadavky (skrz děti, seniory..) a pokud na to přání tak kašlou tak nevíš co čekat no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.2.13 14:31

@Sane
A kde jste konkrétně byli? Mně se zalíbila Budva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.2.13 14:43

Byli jsme před 12-ti lety a v pohodě.
Můj muž potřeboval ubytování před začátkem sezony v Černé hoře a vyšli jim vstříc a zařídili to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.2.13 15:21

Byla jsem s nima celkem 2× v Bulharksu a spokojenost.
Beru to tak, že je to levná cestovka, a že delegát mi nebude denně u zadku…
ale pokaždé se s delegátama dalo v pohodě domluvit - je to o lidech.

Třeba co se týče dětí, tak EXIM Tour upřednostňuje děti při odbavení automaticky. Kovotour ne, ale když jsem to delegátce řekla, tak mi to zařídila (prckovi byly 2 roky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.2.13 15:23

Jo a ještě doporučuju - a to VŠEM - pokud jedeš do hotelu, kde má být bazén, tak si nech napsat do smlouvy, že v ceně pobytu je bazén se vstupem zdarma…i když to bude katalog hotelu nabízet.

Nám se pak stalo, že jsme měli jiný hotel, což mi nevadilo, ale původně měl být bazén a tady nebyl…takže díky tomu nám zajistili koupání v bazénu jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efa
208
8.2.13 15:29

Ahoj,

my s nimi byli v Cerne Hore a uz nikdy vice. Dokonce jsme jim psali hromadnou stiznost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.2.13 15:32

@losthris V Černé Hoře jsme byli asi 3×, jednou s cestovkou a 2× na vlastní pěst, je to tam hezké, procestovali jsme to tam autem, moře taky hezké, počasí nám vždycky vyšlo, kdybys měla nějaký dotaz na Černou Horu, tak napiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
8.2.13 15:41

@losthris Byli jsme v Sutomore, hotel Korali. Líbilo se nám, že to byl hotel přímo na pláži. V Budvě jsou většinou hotely dál od moře. Delegát tam s námi byl celý den, hodně dbal na to, aby byli všichni spokojení.
Letos se tam taky chystáme poslat tchány.
Jen bych tam asi nejela s dětmi. Nebyl tam bazén a pro prcky žádné vyžití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.2.13 16:12

Ahoj, my jsme s Ck Kovotour byli pred cca 8 lety v Bulharsku a vsr bylo naprosto v poradku. Takze za me doporucuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.2.13 16:28

Ahoj, s cestouvkou jsme byli v roce 2009 v Černé hoře, v městě Budva a byla jsem maximálně spokojená - vše co jsem viděla při objednání zájezdu opravdu bylo, milá delegátka, prostě celkově doporučuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.2.13 17:14

Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
8.2.13 18:35

Ahoj já byla před 2,5 lety s touto cestovkou v Chorvatsku a super, příště ale už asi poletíme letadlem, už kvůli malého, nevím jak by vydržel 15 hodin v autbuse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.2.13 21:45

Byli jsme s Kovotourem v Budvě asi před 4 lety.
Docela dlouhý transfer z letiště. Letěli jsme večer, takže do apartmánů jsme se dostali až někdy k půlnoci. Na děti toho bylo dost.

Cestovka a delegát OK.
Při odletu jsme se ale o sebe museli postarat sami. Najít správný autobus na letiště atd. Delegátka byla zaměstnaná nově přijíždějicími, odjíždějící jí už moc nezajímali.

Budva je hezká, hlavně staré město. Ale bydleli jsme hrozně daleko od pláže (údajně 300m - nó s přivřenýma oběma očima možná tak vzdušnou čarou :roll:, pěšky se to muselo obcházet a byl to celkem kus). Ale apartmány byly OK - čisté, nově vybavené.

Pláže poměrně úzké a příšerně narvané (byli jsme první týden v červenci).

Nejvíc mi vadila špína. :roll:
Nějaký ten jihoevropský binec mi až tak nevadí, ale tam byla fakt špína. Jak člověk udělal pár kroků mimo centrum střediska všude hrozně špinavo. Okolí Sutomore (byly tam nějaký trhy v takové tmavé zaprášené díře, fakt děs) nás fakt hodně zklamalo, to byla hrůza.

Příroda krásná, ale kazí si to sami tím bordelem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario