Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych jet s mužem..takže ve dvou.. no 50tis to by se na mě vyprdnul a poslal by mě k rybníku ![]()
Koukám, že jsi z Hradce, předpokládám, že by jste jeli 2 dospělí a jedno dítě. Když se budu držet v těch nižších cenových hladinách, tak to vidím takto : Cesta jeden směr cca 800km (1600 dohromady) cca 4000-5000kč, Pokud vybereme Chorvatsko - dálnička Rakouská cca 500, Slovinská měsíční stojí 900 (ale Slovinsko se dá jet mimo dálnice, je to jen o 45 minut delší), Chorvatsko mýtné - záleží kam pojedete, ale opět počítej min 700jeden směr. Ubytování dejme tomu, že okolo 30ti euro najdete, cca 10 nocí 300euro ( 8100kč), jídlo když si vezmete sebou, tak to stejně min.na tu 4000vyjde. Nějaké kapesné… a bez kapesného sebou jsme celkem na : cca zhruba min 20 000… Tkže bych spíš počítala, že těch 25 padne ![]()
Příspěvek upraven 12.06.14 v 13:42
@Krasavicaa prcka bych chtěla nechat doma, nechci ho táhnout takovou dálku autem. je ještě malej. Tak kdeby to bylo do tech 25tis tak by to šlo ![]()
@martaaL píše:
@Krasavicaa prcka bych chtěla nechat doma, nechci ho táhnout takovou dálku autem. je ještě malej. Tak kdeby to bylo do tech 25tis tak by to šlo
Kdyby jsi potřebovala cokoli vědět, tak napiš, co budu vědět poradím
Mám zcestováno autem už dost ![]()
@martaaL tak když nechceš napsat víc informací, napíšu kolik to stojí nás. Jezdíme 2+2 děti, do Itálie - Caorle v červenci, do apartmánu 2+kk pro 5 lidí přes cestovku. Ten stojí letos 21 tisíc. Jedeme autem, stačí 3 nádrže tzn. cca 4 tisíce + dálniční známka rakousko a mýto v Itálii to je asi 700 kč. Jídlo s sebou nevozíme žádné, na věčeře chodíme do restaurací přes den ovoce, zelenina, pečivo, pizza, snídaně jogurty, šunka, sýry atd… vše nakoupíme tam, vyměňujeme 15 tisíc kč. No a nějaké nákupy před dovolenou jako opalováky, plavky, hračky na písek /možná koupíme až tam, uvidím/,drogerka a další drobnosti cca 3 tisíce. takže suma sumárum necelých bezmála 50 tisíc. ![]()
Holky kde na to berete jezdyt každej rok k moři?
Já chci taky ![]()
@martaaL píše:
Holky kde na to berete jezdyt každej rok k moři?Já chci taky
Jezdím každej rok, někdy i dvakrát
A hory taky - Rakousko, Švýcarsko nejčastěji.
![]()
@martaaL
Když říkáš, že těch 25 je ok, zkus mrknout na cestovky, nějakej last minute
Letecky ![]()
@Krasavicaa na horách jsem byla taky
jednou v létě asi na 3 dny
to už bude tak osum let ![]()
My s prckama uz radeji termaly na Slovensku (jezdime do Besenove, takze super vyziti pro deti) a k tomu chodime po Tatrach a Fatre
Ale oboji, jak toto, tak kdysi more, vyslo na cca 6-7 tisic na osobu a tyden, to mi neprijde jako prehnana cena ![]()
@martaaL zdálo se mi to nějak moc, tak jsem to přepočítala, ale i tak je to těch 45 tisíc
Ale dalo by se hodně ušetřit, ten apartmán mimo sezonu je pak třeba za půlku, jídlo, když si povezete s sebou, tak něco ušetříte a vyměňovat 15 tisíc taky nemusíte ![]()
@Krasavicaa píše:
Jezdím každej rok, někdy i dvakrátA hory taky - Rakousko, Švýcarsko nejčastěji.
![]()
Babo Jago, ale tas nenapsala jak to děláš…a autem? Ty snad přece na koštěti nebo v hmoždíři, ne??? ![]()
No, tak třeba my…červenec,2 dospělí, 2 děti, bungalov u pláže, polopenze, Chorvatsko, cena 14000 bez cesty…
V loni…červen, Egypt, all inkluzive, 2 dospělí, 2 děti, letecky, 36tisíc…
@martaaL JoJo
měli jsme to prez vykupto.cz za pulku letos to tam měli taky jinak tady to maji za plnou cenu a taky to je super cena
http://www.gargano.cz/
My zda vzdycky jezdime těsné pred nebo po sezoně, je to o dost levnější a malo lidi okolo ![]()
Příště az by jsme tam jeli tak na 14dni, myslím ze na tom vykupto to budou mit každý rok..už teda v lednu to tam bylo ![]()