Dovolená u moře-cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
12.6.14 13:38

Chtěla bych jet s mužem..takže ve dvou.. no 50tis to by se na mě vyprdnul a poslal by mě k rybníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.6.14 13:39

Koukám, že jsi z Hradce, předpokládám, že by jste jeli 2 dospělí a jedno dítě. Když se budu držet v těch nižších cenových hladinách, tak to vidím takto : Cesta jeden směr cca 800km (1600 dohromady) cca 4000-5000kč, Pokud vybereme Chorvatsko - dálnička Rakouská cca 500, Slovinská měsíční stojí 900 (ale Slovinsko se dá jet mimo dálnice, je to jen o 45 minut delší), Chorvatsko mýtné - záleží kam pojedete, ale opět počítej min 700jeden směr. Ubytování dejme tomu, že okolo 30ti euro najdete, cca 10 nocí 300euro ( 8100kč), jídlo když si vezmete sebou, tak to stejně min.na tu 4000vyjde. Nějaké kapesné… a bez kapesného sebou jsme celkem na : cca zhruba min 20 000… Tkže bych spíš počítala, že těch 25 padne :-)

Příspěvek upraven 12.06.14 v 13:42

• Citovat
  • Upravit
105
12.6.14 13:42

@Krasavicaa prcka bych chtěla nechat doma, nechci ho táhnout takovou dálku autem. je ještě malej. Tak kdeby to bylo do tech 25tis tak by to šlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.6.14 13:43
@martaaL píše:
@Krasavicaa prcka bych chtěla nechat doma, nechci ho táhnout takovou dálku autem. je ještě malej. Tak kdeby to bylo do tech 25tis tak by to šlo :)

Kdyby jsi potřebovala cokoli vědět, tak napiš, co budu vědět poradím :-) Mám zcestováno autem už dost :-)

• Citovat
  • Upravit
5826
12.6.14 13:45

@martaaL tak když nechceš napsat víc informací, napíšu kolik to stojí nás. Jezdíme 2+2 děti, do Itálie - Caorle v červenci, do apartmánu 2+kk pro 5 lidí přes cestovku. Ten stojí letos 21 tisíc. Jedeme autem, stačí 3 nádrže tzn. cca 4 tisíce + dálniční známka rakousko a mýto v Itálii to je asi 700 kč. Jídlo s sebou nevozíme žádné, na věčeře chodíme do restaurací přes den ovoce, zelenina, pečivo, pizza, snídaně jogurty, šunka, sýry atd… vše nakoupíme tam, vyměňujeme 15 tisíc kč. No a nějaké nákupy před dovolenou jako opalováky, plavky, hračky na písek /možná koupíme až tam, uvidím/,drogerka a další drobnosti cca 3 tisíce. takže suma sumárum necelých bezmála 50 tisíc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.6.14 13:48

Holky kde na to berete jezdyt každej rok k moři? :,( Já chci taky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.6.14 13:48
@martaaL píše:
Holky kde na to berete jezdyt každej rok k moři? :,( Já chci taky :cert:

Jezdím každej rok, někdy i dvakrát :oops: A hory taky - Rakousko, Švýcarsko nejčastěji. :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
12.6.14 13:49

@martaaL
Když říkáš, že těch 25 je ok, zkus mrknout na cestovky, nějakej last minute :-) Letecky :-)

• Citovat
  • Upravit
105
12.6.14 13:50

@Krasavicaa na horách jsem byla taky :lol: jednou v létě asi na 3 dny :mrgreen: to už bude tak osum let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.6.14 13:51

My s prckama uz radeji termaly na Slovensku (jezdime do Besenove, takze super vyziti pro deti) a k tomu chodime po Tatrach a Fatre ;) Ale oboji, jak toto, tak kdysi more, vyslo na cca 6-7 tisic na osobu a tyden, to mi neprijde jako prehnana cena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.6.14 13:51

25 tis by se dalo ale čím mín tím líp :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
12.6.14 13:55

@martaaL zdálo se mi to nějak moc, tak jsem to přepočítala, ale i tak je to těch 45 tisíc ;) Ale dalo by se hodně ušetřit, ten apartmán mimo sezonu je pak třeba za půlku, jídlo, když si povezete s sebou, tak něco ušetříte a vyměňovat 15 tisíc taky nemusíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
12.6.14 14:00
@Krasavicaa píše:
Jezdím každej rok, někdy i dvakrát :oops: A hory taky - Rakousko, Švýcarsko nejčastěji. :oops: :oops:

Babo Jago, ale tas nenapsala jak to děláš…a autem? Ty snad přece na koštěti nebo v hmoždíři, ne??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.6.14 14:10

No, tak třeba my…červenec,2 dospělí, 2 děti, bungalov u pláže, polopenze, Chorvatsko, cena 14000 bez cesty…
V loni…červen, Egypt, all inkluzive, 2 dospělí, 2 děti, letecky, 36tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
12.6.14 14:12

@martaaL JoJo :dance: měli jsme to prez vykupto.cz za pulku letos to tam měli taky jinak tady to maji za plnou cenu a taky to je super cena
http://www.gargano.cz/
My zda vzdycky jezdime těsné pred nebo po sezoně, je to o dost levnější a malo lidi okolo :palec:
Příště az by jsme tam jeli tak na 14dni, myslím ze na tom vykupto to budou mit každý rok..už teda v lednu to tam bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí