Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, potřebovala bych shodit takových 20kg v co nejkratším čase, i třeba něco drastičtějšího, ale prostě to musím vydržet a nemůžu na to čekat rok. Takže prosím rady, urážky nepsat.
A co znamená v nejkratším čase, ono pokud máš vyšší váhu tak na začátku se hubne více a pak méně
@Pipo123 nežer,jak jsi žrala dotedˇ, běž z extremu do extremu, pij jen vodu, dokud nepadneš a nezkolabuje ti tělo. Zhubneš rychle zaručeně, ta kila potom nabereš dvojnásobně. Přeji úspěšné rychlé hubnutí ![]()
@Pipo123 tak začni makat, 2 hodiny denně cvičit, zdravě jíst. To je taky drasťárna. Ať je to jak chce, 20 kg je hodně, reálný čas na zhubnutí je zhruba 3/4 roku. Jestli to potřebuješ dřív, tak neexistuje způsob, kterým to půjde, aniž by sis oddělala zdraví.
Pipo, jak já Ti rozumím.. Loni jsem se na to vrhla a za cca 3 měsíce šlo dolů 15 kg. Docela se to drží, ale je to o hlídání. Víš co se říká, snídej sám, obědvej s přítelem, večeři dej nepříteli. Říká se, že se má jíst 5× denně. To na mě nefunguje. Takže jsem si udělala jídelníček, abych se cítila dobře a musím říct, že tolik energie jsem neměla. Ráno většinou kafe s mlíkem, bez toho neexistuju, jogurt nebo půl chleba, oběd zeleninový salát s masem, večer zobnout sýr, zeleninu, šunku, na co je chuť. Totálně jsem odbourala přílohy a pečivo, jen tedy to ráno, a ani ne každý den. Mouka není dobrá. Takže si najdi nějaký styl, který Ti bude vyhovovat, co Ti nebude vadit a půjde to
Držím palce. Důležité je, že to musí být v hlavě. Jakmile si řekneš, musím, ale nechce se mi, to nezvládnu, tak ani nezačínej. Hubnutí jde od mozku, jak se to tam nastaví, nelákaly mě ani čokolády, nic. Při pohledu na sladký se mi dělalo zle. Všechno je o psychice ![]()
Kdo chce nevybíravě komentovat, raději si své rady nechte. Tohle mi prostě vyhovuje, cítím se skvěle, i když rady tety Kateřiny jsou jiné. Na každého působí něco jiného, každý se najde v něčem jiném.
Drogy tak to jsi mě pobavila
Ne, jsem matka na mateřské, mám 9 měsíční dceru, nekojím, mám nějakých 15kg ale pořád nahoře a už mě to štve. Nechci se s tím piplat hrozně dlouho, to znamenalo, že jsem ochotná cokoliv oddělat at z jídla atd abych to měla co nejrychleji pryč
Nech se nalejt. Přes přijímač těch dvacet kilo shodíš, ani nebudeš vědět jak. ![]()
Já jsem zhubla 8 kg za dva měsíce, takže za 5 měsíců by se ti mohlo povést 20kg (teoreticky).Ráno normální snídaně s cereáliema nebo tmavm rohlíkem, pak lehký oběd a po šesté večer jsem jedla už jen ovoce, zeleninu, saláty. a do toho jsem jezdila min 12 km na bruslích a chodila do bazénu. Každý den. bez cvičení to nepůjde. A nebo liposukce
![]()
@Pipo123 ty kila jsi nabrala postupně, tak by to chtělo i postupně shazovat…nevím jak jsi na tom finančně, ale co zkusit Ketodiet ?
Jojo díky za ty pozitivní rady
Lonna a Amber, jste hodné
jinak ostatní z drogama apod proč jste sem vůbec psali?
to nemělo smysl…
@Amber píše:
Pipo, jak já Ti rozumím.. Loni jsem se na to vrhla a za cca 3 měsíce šlo dolů 15 kg. Docela se to drží, ale je to o hlídání. Víš co se říká, snídej sám, obědvej s přítelem, večeři dej nepříteli. Říká se, že se má jíst 5× denně. To na mě nefunguje. Takže jsem si udělala jídelníček, abych se cítila dobře a musím říct, že tolik energie jsem neměla. Ráno většinou kafe s mlíkem, bez toho neexistuju, jogurt nebo půl chleba, oběd zeleninový salát s masem, večer zobnout sýr, zeleninu, šunku, na co je chuť. Totálně jsem odbourala přílohy a pečivo, jen tedy to ráno, a ani ne každý den. Mouka není dobrá. Takže si najdi nějaký styl, který Ti bude vyhovovat, co Ti nebude vadit a půjde toDržím palce. Důležité je, že to musí být v hlavě. Jakmile si řekneš, musím, ale nechce se mi, to nezvládnu, tak ani nezačínej. Hubnutí jde od mozku, jak se to tam nastaví, nelákaly mě ani čokolády, nic. Při pohledu na sladký se mi dělalo zle. Všechno je o psychice
Kdo chce nevybíravě komentovat, raději si své rady nechte. Tohle mi prostě vyhovuje, cítím se skvěle, i když rady tety Kateřiny jsou jiné. Na každého působí něco jiného, každý se najde v něčem jiném.
páni, to bych potřebovala
u mně to jde dolů pomalu ale jistě…běháním kolem prcka, nevyspání, stres, procházky s kočárem
ještě mi chybí 5 kilo do původní váhy před těhu
takže asi zavedu cvičení…o tom jídle to je taky hodně, ale u nás prostě denně zelenina nebo maso není, že bych měla každý den dietní oběd a lehkou večeři. Takže jím všechno, ale po troškách a taky to jde ![]()
Ty drogy mě pobavily…ale taky je to řešení
a nebo ještě jedna blbá rada : modelky prý žerou odličovací tampony
jak jim to v břie nabobtná, tak maj pocit nasycení a nežerou
a Agáta Hanychová někde povídala, že 14 před přehlídkou jí jen dvě jabka denně, aby byla vychrtlá. to je taky dost drastický ![]()