Dráždivý noční kašel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4156
21.10.13 22:32
@jurášek 07.07.09 píše:
Jo jo větrat u nás taky pomáhá, aspon něco, když léky ne :mrgreen: Mohu poprosit o radu jak u sebe řešíš tu zadní rýmu, ty jako dospělá, u syna to bude hlavně rýmou která prostě nejde ven a někde mu tam visí. Dá mu vždy tak po deseti dnech pokoj, tak na dva tři dny a pak je to nanovo a pořád dokola. Já na ni totiž netrpím tak ani nevím a neumím si představit jaké to je. :kytka:

Já jí mám alergickou, takže léky na alergii, spreje, vincentka.
Jinak je to nepříjemný, přes den to nevadí, ale jak si člověk lehne, tak ta rýma teče do krku a dráždí to na kašel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.10.13 22:36

:think: tak zkusím vyvětrat, dát tam mokrý ručník a pozítří jak budu mít auto tak zajedu k Dr. Pro jistotu zkusím ten fenistil.
@lecijasek napiš jak bojuješ se zadní rýmou, třeba nám to také pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 22:43
@lecijasek píše:
Já jí mám alergickou, takže léky na alergii, spreje, vincentka.
Jinak je to nepříjemný, přes den to nevadí, ale jak si člověk lehne, tak ta rýma teče do krku a dráždí to na kašel :cert:

Taky jí má z alergie, tam jdeme zítra na kontrolu a už se těším až mu něco na tu zimu nasaděj, jinak pojdu já :mrgreen: Měl ted léky přes léto vysazený a dětský mi je nechce napsat, tak čekám dva měsíce na alergo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 22:46
@Edit1 píše: :think: tak zkusím vyvětrat, dát tam mokrý ručník a pozítří jak budu mít auto tak zajedu k Dr. Pro jistotu zkusím ten fenistil.
@lecijasek napiš jak bojuješ se zadní rýmou, třeba nám to také pomůže.

K tomu se přidávám, zajímalo by mě jestli paní používá něco do nosu, myslím kapičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
22.10.13 13:44
@jurášek 07.07.09 píše:
Taky jí má z alergie, tam jdeme zítra na kontrolu a už se těším až mu něco na tu zimu nasaděj, jinak pojdu já :mrgreen: Měl ted léky přes léto vysazený a dětský mi je nechce napsat, tak čekám dva měsíce na alergo :zed:

já mám předepsaný flonidan na alergii a do nosu nasobec. Střídám s vincentkou. No a když je sezóna, tak nezabírá pořádně ani jedno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 18:05

Tak jsme dnes vyfasovali ECOBEC a VENTOLIN má astma a něco na alergii. Navíc má z alergie i změny na očním pozadí takže k tomu ještě kapky do očí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 21:02
@lecijasek píše:
já mám předepsaný flonidan na alergii a do nosu nasobec. Střídám s vincentkou. No a když je sezóna, tak nezabírá pořádně ani jedno :cert:

on má ted nově aerius na alergii a kapky do očí opatanol + ecobec a ventolin na astma, tak snad už to bude jen lepší, už dnes po prvním dni s těmi dýcháky vypadá lépe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
25.10.13 15:10
@Edit1 píše:
Prosím o radu, jaké homeopatika podat při nočním dráždivém kašli, který má dcera 2,5roku. Přes den skoro nezakašle. Ale v noci nebo při odpoledním spánku. V noci ju to drží hodně dlouho něž se uklidní. Použivala jsem několik nocí Droseru a přes den sirup Drosetux. Moc děkuji!

Edit,
Drosera není špatný nápad, ale kdyby byla správným lékem, tak už by malá byla zdravá. Je třeba si uvědomit, že Drosera není jediným lékem se zhoršením v noci nebo lehem.

@Edit1 píše:
No řešíme to už týden. Rýmu má lehce z rána, ale v noci jsem trochu slyšela jako by měla ucpaný nosík. Přes den dávám Quixx. Dávali jsme před tím Stoptusin.

Rýma lehce z rána a ucpaný nosík, to není Drosera. Drosera má velké množství hlenů, takové množství, že při kašli ty hledny až zvrací, má dlouhé záchvaty kašle, že jí až dochází dech.
Jak malá reagovala na to větrání? Někde jsi psala, že vyvětráš.

Kromě toho malé dáváš hrozně moc léků (Drosera, Drosetux, Stoptusin, Quixx). Když nevíš jaké homeo, tak se máš obrátit na homeopata, ne plácat jeden lék na druhý.
Předpokládám, že už dáváte něco od doktorky. Ale pro příště je dobré tohle všechno vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.12.13 08:47

Dobrý den,
syn už to má přes týden, pouze noční nepo při odpoledním spaním. Přes den v pohodě. Bereme stoptussin a fenistil. A zatím žádný zázrak. Teploty měl n začátku, crp 13, aleteď už je bez teplot.Co opadly tepoty, tak se osypal stěhující se vyrážkou a sem tam se objeví i dnes. Volala jsme dr. a máme dávat ještě týden, při zhoršení přijít. Ale porč píši, byly jsme teď týden v teple doma a nevím, zda jít na procházku ven, aspoň na chvíli. Polslechově byl čistý a myslím, že by mu čerstvý vzduch prospěl, i když teda mi přijde, že včera jsme jeli autem k babičce, takže trochu venku byl a že kašlal víc, tak nevím. Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
9.12.13 08:59

Já bych na chvilku šla. Pokud děcka nemají teplotu, chodím ven tak na půl hodinky ( vyhodit PETky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
9.12.13 09:11

@Peettrraa taky bych šla…
a kašlat ti bude i pk při tom přechodu z tepla do zimy a pak až se vrátíte..z venku domů…
ty teplotní přechody jsou nejhorší ted :roll:
i jsem na to dnes upozornila uč. ve školce at se neleká hned ráno…že prostě kašlat bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.12.13 09:25

Přesně jak píše @Petra Z - malá taky už nekašle, ale jak vyjdeme ven, tak za chvíli ji to přepadne, vykucká se a je klid…pak po návratu domů to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.12.13 09:30

Díky. taky si říkám, že půjdem. Maximálně se mu to rozjede víc, tak lepší ted než přes svátky. Uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
9.12.13 09:32

@Peettrraa určitě sebou ven nezapomenout pití :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.12.13 10:23
@Petra Z píše: