Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@uživatel2 píše:
@terien jako že práce plavčíka není plhodnotna práce? Že ten kdo na takové pozici pracuje je lempl?
No rozhodně se nepředře. Je to takový pohodlný vedlejšák, ale mít to jako hlavní práci za 14 tisic, to si každý dovolit nemůže, včetně pána, o kterém se tu bavíme. A pokud na ní s hrdostí lpí a není schopný si najít další přivýdělek tak ano, je to lempl.
@arinecka píše:
Jako že dospělý chlap neví, že nic není zadarmo? Pokud žil sám, tak asi moc dobře ví, kolik stojí jídlo. Takže pokud jí za tři, jak píše zakladatelka a on jí dá na vše 4000 a víc ho nenapadne, tak je to divný. Co myslíš že plavčík dělá? Myslíš že se tak každých 5 minut někdo topí a je chudák celej ztrhanej že? No, má to vymyšlené pěkně, je to kluk šikovnej.
Mohl klidně jíst tocenak s chlebem. Jasně že se co 5 min nikdo netopí, ale touhle logikou každý plavčík, sekuritak, vrátný, recepční atd je prostě lepmpl s podřadnou práci
za mě rozhodne lepší práce než „prodejce hrnců“
@terien píše:
No rozhodně se nepředře. Je to takový pohodlný vedlejšák, ale mít to jako hlavní práci za 14 tisic, to si každý dovolit nemůže, včetně pána, o kterém se tu bavíme. A pokud na ní s hrdostí lpí a není schopný si najít další přivýdělek tak ano, je to lempl.
Tak je jasné, že některé ženy by byly rády za to, že si jich všiml tenhle pán…bazénový seladon…a dokonce se chtěl hned nastěhovat a třeba by mu i doplácely na pobyt, proč ne…
Každý prostě podle svého gusta…
![]()
Já plně chápu zakladatelku, že jí to začíná vadit, jinak by diskusi nezakládala, já osobně bych si ho nechala na šuk a aby mě zval na večeři, jinak nevím, k čemu by mi takový chlap byl… ![]()
@Silverine247 vařím každý den, doma pomáhá jen s kotlem nic víc zatím… Není moc pracovitý, vlastně ani nic jiného než plavcika neumí ![]()
@free333 píše:
Tak je jasné, že některé ženy by byly rády za to, že si jich všiml tenhle pán…bazénový seladon…a dokonce se chtěl hned nastěhovat a třeba by mu i doplácely na pobyt, proč ne…Každý prostě podle svého gusta…
Já plně chápu zakladatelku, že jí to začíná vadit, jinak by diskusi nezakládala, já osobně bych si ho nechala na šuk a aby mě zval na večeři, jinak nevím, k čemu by mi takový chlap byl…![]()
Ja Zakladatelku nechapu, protoze konverzace o financich mela probehnout davno pred stehovanim, ted po trech mesicich je trochu neprijemne vytahovat, ze snad by „bazenovy seladon“
mohl taky neco prispet na najem ![]()
@Anonymní píše:
@Silverine247 vařím každý den, doma pomáhá jen s kotlem nic víc zatím… Není moc pracovitý, vlastně ani nic jiného než plavcika neumí
Spolu jste 3 mesice, jak dlouho uz u tebe bydli?
@Silverine247 vařím každý den, doma pomáhá jen s kotlem nic víc zatím… Není moc pracovitý, vlastně ani nic jiného než plavcika neumí ![]()
@Anonymní píše:
@Silverine247 bydlí tu 3 měsíce. Známe se 4mesice
Hele že jsi troll, viď
@uživatel2 píše:
Mohl klidně jíst tocenak s chlebem. Jasně že se co 5 min nikdo netopí, ale touhle logikou každý plavčík, sekuritak, vrátný, recepční atd je prostě lepmpl s podřadnou práciza mě rozhodne lepší práce než „prodejce hrnců“
Já ale přece nepíšu, že je to podřadná práce
Lempl to ale každopádně je.
Proc troll, ja znam spoustu lidi co se hned sestehovali. A bylo to s chlapem kolikrat horsi nez plavcik za 14 tis. To je jeste zlaty. ![]()
@Anonymní píše:
@Silverine247 vařím každý den, doma pomáhá jen s kotlem nic víc zatím… Není moc pracovitý, vlastně ani nic jiného než plavcika neumí
Co dělá se zbytkem své výplaty? Už několikrát tady tenhle dotaz zazněl, docela by mě to teda zajímalo. Vypadá to, že sis pěkně naběhla. Komu by se nelíbilo, mít denně teplé jídlo, střechu nad hlavou, vypráno atd, a to vše za pouhé čtyři tisíce.
@veria píše:
@arinecka takze vsichni plavcici jsou lemplove?
To nevím, žádného neznám, tenhle ale asi jo.