Druh a družka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
14.1.20 17:08
@uživatel2 píše:
@terien jako že práce plavčíka není plhodnotna práce? Že ten kdo na takové pozici pracuje je lempl?

No rozhodně se nepředře. Je to takový pohodlný vedlejšák, ale mít to jako hlavní práci za 14 tisic, to si každý dovolit nemůže, včetně pána, o kterém se tu bavíme. A pokud na ní s hrdostí lpí a není schopný si najít další přivýdělek tak ano, je to lempl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.1.20 17:15
@arinecka píše:
Jako že dospělý chlap neví, že nic není zadarmo? Pokud žil sám, tak asi moc dobře ví, kolik stojí jídlo. Takže pokud jí za tři, jak píše zakladatelka a on jí dá na vše 4000 a víc ho nenapadne, tak je to divný. Co myslíš že plavčík dělá? Myslíš že se tak každých 5 minut někdo topí a je chudák celej ztrhanej že? No, má to vymyšlené pěkně, je to kluk šikovnej.

Mohl klidně jíst tocenak s chlebem. Jasně že se co 5 min nikdo netopí, ale touhle logikou každý plavčík, sekuritak, vrátný, recepční atd je prostě lepmpl s podřadnou práci :nevim: za mě rozhodne lepší práce než „prodejce hrnců“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
14.1.20 17:23
@terien píše:
No rozhodně se nepředře. Je to takový pohodlný vedlejšák, ale mít to jako hlavní práci za 14 tisic, to si každý dovolit nemůže, včetně pána, o kterém se tu bavíme. A pokud na ní s hrdostí lpí a není schopný si najít další přivýdělek tak ano, je to lempl.

Tak je jasné, že některé ženy by byly rády za to, že si jich všiml tenhle pán…bazénový seladon…a dokonce se chtěl hned nastěhovat a třeba by mu i doplácely na pobyt, proč ne…

Každý prostě podle svého gusta… :pankac: :pankac:

Já plně chápu zakladatelku, že jí to začíná vadit, jinak by diskusi nezakládala, já osobně bych si ho nechala na šuk a aby mě zval na večeři, jinak nevím, k čemu by mi takový chlap byl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 17:29

@Silverine247 vařím každý den, doma pomáhá jen s kotlem nic víc zatím… Není moc pracovitý, vlastně ani nic jiného než plavcika neumí :,(

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
14.1.20 17:29
@free333 píše:
Tak je jasné, že některé ženy by byly rády za to, že si jich všiml tenhle pán…bazénový seladon…a dokonce se chtěl hned nastěhovat a třeba by mu i doplácely na pobyt, proč ne…

Každý prostě podle svého gusta… :pankac: :pankac:

Já plně chápu zakladatelku, že jí to začíná vadit, jinak by diskusi nezakládala, já osobně bych si ho nechala na šuk a aby mě zval na večeři, jinak nevím, k čemu by mi takový chlap byl… :nevim:

Ja Zakladatelku nechapu, protoze konverzace o financich mela probehnout davno pred stehovanim, ted po trech mesicich je trochu neprijemne vytahovat, ze snad by „bazenovy seladon“ :lol: mohl taky neco prispet na najem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
14.1.20 17:33
@Anonymní píše:
@Silverine247 vařím každý den, doma pomáhá jen s kotlem nic víc zatím… Není moc pracovitý, vlastně ani nic jiného než plavcika neumí :,(

Spolu jste 3 mesice, jak dlouho uz u tebe bydli?

• Citovat
  • Upravit
45726
14.1.20 17:38

Jezismarja tak nekdo ty plavciky delat musi ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 17:43

@Silverine247 vařím každý den, doma pomáhá jen s kotlem nic víc zatím… Není moc pracovitý, vlastně ani nic jiného než plavcika neumí :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.20 17:45

@Silverine247 bydlí tu 3 měsíce. Známe se 4mesice

• Citovat
  • Upravit
34473
14.1.20 17:47
@Anonymní píše:
@Silverine247 bydlí tu 3 měsíce. Známe se 4mesice

Hele že jsi troll, viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33846
14.1.20 17:51
@uživatel2 píše:
Mohl klidně jíst tocenak s chlebem. Jasně že se co 5 min nikdo netopí, ale touhle logikou každý plavčík, sekuritak, vrátný, recepční atd je prostě lepmpl s podřadnou práci :nevim: za mě rozhodne lepší práce než „prodejce hrnců“

Já ale přece nepíšu, že je to podřadná práce :nevim: Lempl to ale každopádně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45726
14.1.20 17:52

Proc troll, ja znam spoustu lidi co se hned sestehovali. A bylo to s chlapem kolikrat horsi nez plavcik za 14 tis. To je jeste zlaty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45726
14.1.20 17:53

@arinecka takze vsichni plavcici jsou lemplove? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33846
14.1.20 17:55
@Anonymní píše:
@Silverine247 vařím každý den, doma pomáhá jen s kotlem nic víc zatím… Není moc pracovitý, vlastně ani nic jiného než plavcika neumí :,(

Co dělá se zbytkem své výplaty? Už několikrát tady tenhle dotaz zazněl, docela by mě to teda zajímalo. Vypadá to, že sis pěkně naběhla. Komu by se nelíbilo, mít denně teplé jídlo, střechu nad hlavou, vypráno atd, a to vše za pouhé čtyři tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33846
14.1.20 17:57
@veria píše:
@arinecka takze vsichni plavcici jsou lemplove? 8o

To nevím, žádného neznám, tenhle ale asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí