Poradna duly
Jana Čurdová
Ja treba kdyz jdu na malou tak me pak strasne boli cely podbrisek
@mazlik.win
roztahuje se děloha, mimino roste, může to být tím.
Jo a to pobolívání po tom co jdu na záchod mám taky a řekla jsem to i dr a muže to být i mimčem jak tam leží
prej jak se to tam uvolní, tak si mimčo muže lehnout-opřít atd o močák a proto to je tak nepříjemny ![]()
Me hrozne tvrdne brisko a ńekdy i boli takze ja jdu zítra radsi na kontrolu i k obvodacce kvůli mocaku
tak snad to bude dobry jinak Nelinka ma po odectu 37,3 tak snad to bude taky dobry ach ta zima ![]()
@delfinek91 hele já mám taky malyho dole a kope mě spíš nad stytkou kostí a jen třeba ráno ho cítím hned pod pupíkem ![]()
Mě malej nad tou kostí a nebo pak u vaječníku a ráno někdy i u toho pupíku… a když se mu to podaří a on kopne do vaječníku, tak taková tupá divná bolest-to bych se i dočurala z toho no ![]()
Me obcas kdyz chodim boli stydka kost to pak chodim jak stara babka
No a jinak ja malou citim obcas dole pak zase na hore ale vzdycky je docela neprijemny kdyz mi kopne do plneho mocaku
Dobré ranko
.No náš mrňousek už začal kopat celkem aktivně
a celkem se točí, tak chvíli dole a pak zas nahoře
.Jinak ho mám taky celkem dole.Jsem silnější a mám širokou pánev
,tak má místa dost a na mě nejde skoro vidět, že jsem ve 24tt ![]()
Ahoj holky, já jsem taky silnější a pánev mám velkou tak v tom mám štěstí a nebolí mě to
jinak mě se malej taky točí a když kope u pupíku, tak to cítím jen trošičku ale když je napříč a kope do vaječníku, tak to fakt jsou už kopance
a víte co je divny? začínám 22 týden a malýho cítím třeba když ležim, sedím ale když stojím tak ne a to prej už holky v tomhle týdnu cítí…třeba je fakt dole, ale už se nemužu dočkat až o něm budu vedět pořád
a co plánujete na dnešek? ja se vrhnu asi na okna ikdyž jsem njáká unavená ![]()
Ja jsem taky silnejsi a mam velkou panev, ale ty bolesti pri curani jsou husty ![]()