Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
7.11.13 18:26

Holky když nebudete látkovat jaké pleny budete používat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
7.11.13 18:31
@KatkaKlcova píše:
@ywettka16 to věřím, ale hlavně že nepřestáváš věřit :palec:jinak holky, už připravujete nějakou výbavičku?? já vůbec nevím kde začít, mamka říká že je pořád ještě hodně času, a já ani nějak nemám představu co vůbec všechno budu potřebovat :? kéž by existoval nějakej seznam, co si má nastávající mamina připravit :lol:

Čauky Kačko :mavam: no já myslím, že pomalu s výbavičkou můžeš začít… ;) je to pak lepší na rozložení financí… přece jen je to dost penízků :roll:
Můžeš začít od čeho chceš. A seznamy tady na emimču jsou na základní výbavičku. Od kosmetiky až po oblečení atd. Určo tam jsou oblečky… můžeš začít neutrálníma věcma vel. 62 (až podle váhového odhadu pak nakoupit třeba tu 56)… matrace, vanička, plínky, vlh. ubrousky, ručníky, chránič matrace, zavinovačku, povlečení a prostěradla… prsní vložky, líh na pupík, vatové tyčinky… fakt toho jsou mraky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.11.13 18:31

@Jankaxx ty ted mi vypadlo jak se ta stránka jmenuje :-D ale jsem cukrářka a taky si obědnávam-jen prostě ted nevím :-D ale ono toho je všude dost jsem zkoušela brát i levné barvy a byly ok ;-) sice sytost nic moc, ale zase nemusí být vše syté :-) ale hodně jsem se setkala, že u těch práškových potom co je přidáš třeba do marcipánu tak je to slany :-( takže za mě radši gelovky což určitě víš :-) a pečeš jen tak z nudy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
7.11.13 18:34
@ywettka16 píše:
@Vlaďka 74 já taky mám neutrál oblečení a kupuju s rozumem a kočárek, přebalovák atd budeme asi pořizovat v lednu a věci z lékárny asi v unoru…v pulce unora jdu na mateřskou a to už bych chtěla mít vše nachystáno ať si mužu užívat poslední týdny bez vycházek :-D a né že budu lítat po obchodech atd…

To je rozumné… kdoví, jak na tom budeme ke konci s energií :P to se pak bude prát a balit taky kufr že jo ;)

@ywettka16 já mám doma látkové plenky One size z Anglie co jsem si dovezla, ale moc jsem je neužila… tak si myslím, že to jarní mimčo v tom bude lepší než zimák. Ono se to bude jinak sušit v létě… jinak jsem používala mampers Premium care do porodky a do velikosti 2 a pak Pampers Baby Active…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
7.11.13 18:36

@ywettka16
Jééé ty cukraříš??? Můžu ti napsat SZ, abych to tady neutemovala něčím co holky zajímat nebude :lol:

Jinak není to tak z nudy, ale syn má v sobotu 2 roky a já mu chci dát vlastní výtvor „dort s traktorem“ takže to bude masakr! Korpus už mám, ale nevím pár drobností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.11.13 18:40

@Jankaxx hele napsat klidně mužeš a snad ti poradím jen jsem ted u našich a jsem na netu jen na mobilu takže je to někdy boj :-D ja taky právě chci pempers premium car a už se dívám po slevách :-) jo a prej jsou dobry i ty zelený z tesca tak uvidím no asi budu ze začátku zkoušet co a jak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.11.13 18:52

No holky je to mazec držím se, leduju, nechci do sebe rvát ani ten paralen. jinak zubař říkal že lokální umrtvení nevadí, nebo nemělo by to na plod mít vliv.. :nevim: ještě mě čeká jedna osma ale ta není na chýru takže to by mělo být ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.11.13 19:17

@Vlaďka 74 no mamka taky furt říká po vánocích času dost=D takže koupeno nic nemám, ale je pravda že budu mít dost věcí od ségry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
7.11.13 20:46

@Andy27 takže máš trhání za sebou? (teď nevím, jestli jsem to nepřehlédla)… jestli jo, tak jsi šikulka a máš můj obdiv… já bych se asi starchy počůrala :P ale taky mě čeká trhání osmiček, ale z důvodu že překáží a až po porodu někdy - nespěchá to. Ale je fakt, že by mě mohlo potkat něco jako tebe, páč se k nim strašně špatně leze s kartáčkem :oops: :pocitac:

@ywettka16 jdu ti psát SZ :andel: předem díky za snahu poradit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.11.13 21:08

@Jankaxx odepsáno :-) :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
8.11.13 07:27

Pokud by jsi tam neměla kaz, tak je zbytečný jí trhat…určitě je lepší vytrhnot jí po porodu a vyhnout se přípdným komplikacím. jojo odpoledne to bude teprve 24 hodin, pusu neotevřu mám hlad a ani vypláchnout si tu pusu nemůžu :mrgreen: a paralenu jsem se nevyhla páč se to nedalo :cert: už doufám že bude klid od začátku těhu chutovky…Ale pokud to nebolí a je v pořádku trhat si ho nenechej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.11.13 07:55

Ahojky holky já už se tak těším na půlku února až půjdu z práce domů a budu mít víc času si psát :nevim:…už si začínám připadat jak stroj, práce, nákup, domů, sporák, práce na pc vana a volným pádem peří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.11.13 07:59

Se nedivim se necitim pohyby a moc se naspravuji :cert:…ale pohladit pupika a povídat mu namazat olejickem na to si čas udělám :andel: :hug:…jsem ráda že těm co byly taky na plodovce a jiných vyšetření to dopadá dobře :* já ještě týden do kardiloga a snad máme taky vyhráno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
8.11.13 11:23

17+5tt zitra zaciname 5mesic :-)a krasne rosteme :-)

• Citovat
  • Upravit
1085
8.11.13 11:34

@delfinek91 teda já jsem 16+4 a není na mě vidět vůbec nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat