Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak zase píšu. Dnes test o něco silnější, ale začala jsem slabě krvácet. Už jsem z toho jelen opravdu
@Pp44 to krvácení fakt nemusí nic znamenat.
Znám paní která měla normálně na, testy negativní a doktor ji těhotenství potvrdil až v 15 týdnu ( a to ji bývalo zle a vše, dokonce na utz předtím nebylo ani nic vidět, tak na Google hledala co to je a podle Google by měla rakovinu na mozku. Teď má slečnu která má přes 2 roky ) ![]()
Moje sousedka měla normální MŠ do 4teho měsíce takže ani nevěděla že je těhotná. Opravdu to fakt nemusí nic znamenat
Já právě po MS už mám. No snad zítra budu víc klidnější až zavolám dr na ty výsledky
@Pp44 jak říkám, on jeden výsledek HCG moc nenaznačí
takže i kdyby HCG bylo nízké nechala bych si znovu vzít krev a uvidíš ![]()
Přeji dobrý večer. Tak jsem si včera volala na výsledky krve. HCG mám 24 že na těhotenství je to málo ale chce abych přišla příští týden ve středu znova na krev a ultrazvuk. Jsem z toho jelen.
@Pp44 pozitivní to ale je, jak jsem psala už několikrát jeden výsledek ti nic neřekne, počkej si na výsledek dalšího HCG a uvidíš
Tak jsem zase tady. Včera jsem byla u Dr na ultrazkuvu viděl akorát zvetsenou sliznici, vzal mi krev. Teď jsem volala na výsledky a HCG 74,8. Myslí si že jde o biochemicke. Příští týden mám přijít znovu na krev. Jinak testy mám pořát pozitivní…
@Pp44 kdyby to bylo biochemko tak HCG klesá ![]()
A na Utz bych řekla že nejdřív příští týden nejlíp za 2 týdny, už by mohlo být něco vidět. No uvidíš jestli i příští týden HCG bude vyšší. V děloze jde něco vidět až při jednotkách 1000 a víc
nestresuj se, ono se to ukáže
@Pp44 někdy se stává že to leze pomalu nahoru ![]()
Ja mám kamarádku která do 4 měsíce měla negativní test i HCG z krve, což nikdo ani doktor nechápal
takže buď v klidu ![]()
Holky, já dnes našla na testu tohle…nic jsem tedy nehledala, ale mám prostě pocit, že tam něco je. Co myslíte prosím? Děkuji
@Jess kolik dní máš po MS nebo po ovu? Mě to bohužel přijde negativní, ale fotka může mast, já měla taky druhou svetlounkou a na fotce to vypadalo skoro negativní. Koukni