Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Andy27 Andy, v hlavě to není. Na vlastní oči jsem viděla a nejen já sama fyzické projevy po smrti dědy i babičky. Ale vím, že pokud to někdo sám neuvidí, nemůže uvěřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivunak já Ti věřím, napiš víc detailů, prosím, jestli to není citlivé téma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucindaluckatá píše:
@ivunak já Ti věřím, napiš víc detailů, prosím, jestli to není citlivé téma.
U obou se přesně v době, kdy zemřeli zastavily hodiny. U babičky dokonce dvoje - nástěnné a její budík! Po pohřbu dědy, když jsme se vrátili domů a vzpomínali jsme na něho, tak spadl obraz, který visel nad jeho postelí několik let a nikdo na něho nesahal. Je toho více a v naší rodině snad není nikdo, kdo by se s něčím takovým nesetkal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AramisDeMar dejme tomu, že já taky
ovšem každý to máme asi jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy27 dejme tomu, že jsem dost racionálně zaměřený člověk a nevěřím jen tak nějakým povídačkám a přitom by se dalo říct, že mám schopnosti, které jen tak někdo nemá a paradoxně když mi někdo sdělí, že ovládá něco tak mu jen tak neuvěřím. Vždy se zamyslím nejdříve nad logickým vysvětlením věci a jako k poslednímu přistupuju k nějakým extra schopnostem navíc. Takže by se dalo říct, že ačkoliv disponuji „něčím“ jsem skeptik a to občas i sama k sobě
takže podle mě to ne u všech to je touha po napřirozenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivunak moje kamarádka měla od babičky a dědy takové dvě sovičky a vždycky si říkala, tohle je babička, tohle je děda a pak jednou ta jedna soška spadla, na kamarádku úplně padl strach a opravdu děda v tu dobu umřel. Takže podobná příhoda, asi se tak loučí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kazdopadne i tak je to zajimave tema..Je pravda ze nic nadprirozenyho se mi nestalo, nebo ja si to vse hold oduvodnim
..Ale i tak budu procitat vase zkusenosti, je to docela zajmave ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivunak píše:
Myslím, že je potřeba rozlišit strach a opravdové zážitky. Strach má po tmě asi každý, zvlášť třeba když je sám ve velkém domě nebo v noci přírodě, kdy i sebemenší a neškodný zvuk v tom tichu působí mnohem intenzivněji než by tomu bylo ve dne. Tam je psychika opravdu silná a dovede „vyprodukovat“ kde co.
Ale jsou věci, které opravdu nejsou od psychiky, ať si vědci říkají, co chtějí. Vím o tom svoje.
Navíc silně racionálně uvažující lidi mají problém přijmout fakt, že existuje něco, co není nikde popsáno a změřeno.
moje slova…
ač bych ráda tvrdila opak -věci mezi nebem a zemí opravdu jsou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se deji divne veci casto a i u nas v rodine.me tete zrela. dcera a prisahala ze.ji slysela. volat v jednu hodinu ranostenajicim hlasem m-a-m-i..mela autonehodu anteta se pak ptala kdy se to stalo a v ten sami cas jak ji teta slysela. nekolilrat ji navstivila ve snu.ja jako dite.sem s kamaradkou vyvolavala duchy na. dusicky u nas ve.sklepe.nedelali.jsme si z toho legraci brali.jsme to vazne. a obe jsme. v ulicce videli tmavou postavu. potom sama zhasla svicka. hledala sem zapalovac a kdyz sem skrtla tak se me rozbil v ruce.byl to hrozny zazitek. pamatuji si to jako by to bylo vcera. divne veci se.me stavaji i ted. vetsinou jsem s detmi sama doma. zrovna vcera mel.syn dva roky zachvat breku.uz sem.nevedela.co s nim.tal jsem. ho vzalando naruce ze se s nim pujdu projit po baraku. stojim s.nim u otevrenych dveri najednou maly se diva do tmy do vedlejsiho pokoje a na.neco ukozovackem ukazuje a zacal se.cely.trepat a rvat a zavrel. dvere a za.pet.minut usl.dcera.ta si zavira pokoj kazdy den pry je v tom velkem pokoji strasidlo. vcera me to taky nahnalo hruzu protoze sem malyho jeste takoveho nezazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi jsem četla diskuze na tohle téma a doufala, že mně se nikdy nic nestane. Včera jsem ani neměla sílu se do nějaké diskuze podívat. A taky doufám, že už se to nebude nikdy opakovat. V ložnici máme dvě okna - jedno za postelí. Moje dcera (2letá) se tam včera pořád dívala - na stejné místo do rohu. A měla strach. Bylo to na ní tak strašně vidět. Nic takového jsem s ní nezažila. Pořád mi tam ukazovala. Ještě moc nemluví, ale na mé otázky mi odpovídala. Pořád jsem jí tvrdila, že tam nic není, tak říkala, že je. Když jsem se ptala, jestli tam něco je, tak že jo. Když jsem se ptala, jestli někdo, jestli je to člověk, tak mi to taky potvrdila. Možná to neumím správně popsat a budete si myslet, že přeháním, ale chování dcery jsem opravdu takové nezažila. Nedokázala si ani lehnout do postele. Nakonec usnula na mně a musela jsem ji pevně objímat. A taky hodně pevně objímala ona mě. Když jsem myslela, že spí tvrdě a že bych ji mohla položit na postel, tak byla okamžitě vzhůru, plakala a držela se mě jak klíště. Je mi z toho špatně. Nechci, aby se má holčička někoho nebo něčeho takhle musela bát.
- Citovat
- Upravit
Všechny vás zdravím, kdyby někdo potřeboval pomoct dostat duchy či démony z domu či z lidí, mohu pomoci, mám bohaté zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit