Dudák - dítě 2,5 roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
25.4.23 07:58

Zbytecne se desis tech scen.

Pokud budes pevne rozhodnuta uz dudlik nedat, tak to dite vyciti a zas tak brecet nebude.
Ale chtelo by to mit prichystane, jak ho tedy uspis - treba ze si k nemu lehnes, budes ho tulit apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
25.4.23 08:05

Sebrala jsem neco pred 2.5 rokama. Par dni po sobe jsem strihala po kouskach a ji to nevadilo, brala si je i tak :D az kdyz v ty puse vlastne nezbylo nic a nedrzel ji tam, trosku protestovala. Domluvily jsme se, ze si ho bude drzet aspon v ruce a po par dnech se na to vyprdla uplne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.4.23 08:24

Syn měl dudáka na spaní, ale kolem toho 2,5 roku ho najednou začal občas tahat i přes den, což jsem nechtěla. V tu dobu se nám zrovna v kompostu u domu usadily myši, takže mě napadlo dudák ustřihnout a svést to na myšku. Dvě noci spal tak trochu neklidněji, ale žádné hysterické záchvaty se nekonaly. Takže chce to zkusit, některé děti to nesou dobře, u jiných je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
25.4.23 08:37
@Anonymní píše:
Ahoj, dceři teď bylo 2,5 roku a na spaní (na noc i přes den) má stále dudáka. Bez něj prostě neusne. Stejně tak v noci, když se probudí, uklidní ji většinou pouze dudák. Kdy se vaše děti vzdaly dudáka samy? Nebo jste museli přistoupit k razantnímu řešení, byť s křikem a pláčem?

Cca ve 2r se dcera dudlíka vzdala. Po 1,5r měla období, kdy ho potřebovala skoro pořád, nevím proč, pak najednou obrat a měla už jen na noc. Cca ve 2r jsme se dohodly, že dudlík dáme menšímu miminku a pohoda, prostě usnula bez něj. Osobně si myslím, že musela dojít do nějaké fáze, kdy sama byla ochotná ho dát pryč. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
25.4.23 09:03

Dcera dostala v 10m brutální rýmu a dudlík přestala chtít, ale po uzdravení si to nahradila palcem. Cucá si palec do dnes (16m), naštěstí ne pořád, většinou jen při únavě a usínání.
Jinak já bych prostě vzala a nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
25.4.23 09:10

My byli jednou na navsteve u znamych. Kdyz jsme prijeli dom a malej se chystal do postele, tak jsem mu rekla, ze jsme ho zapomneli u tety a ze misto toho vyjimecne dostane krupku. A ze az pojedeme k tete, tak zkusime ten dudlik najit. Veceru s krupkama bylo max 7 a pak si vice mene nevzpomnel ani na jedno. Neplakal mi kvuli dudliku ani jednou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2124
25.4.23 09:58

:mavam: u nás to bylo tak, že jel jednou mrňous k babičce a u babičky prostě byl rozdivočelý a dudáka někam odhodil a už ho prostě nenašli 8o :mrgreen: tak babička byla úplně vynervovaná a jela koupit do drogérky ten stejný typ jenže oni zrovna měli jakoby typ sosáku stejný ale byl na něm prostě jiný obrázek :lol: a mrňous už ho nechtěl a tak jsme se oddudlíkovali :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
25.4.23 14:21

Před třemi týdny mel maly 2 roky. Dudlíky jsem vyhodila a hotovo. Přesně za týden uz o nich nevěděl. Musíš vydržet, ten týden byl ale dost šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
26.4.23 10:32

V 18 měsících cestou domů někde vypadl, náhradní zrovna doma nebyl a všude zavřeno, tak musela usnout bez. Byla to tak srdcervoucí scéna, že jsem si ráno řekla, že to nejhorší už má za sebou a kupovat nový už nebudu.
Ještě dva večery se po něm pídila, pak byl nastal klid a začalo nepoznané období nerušeného spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí