Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.9.14 09:49

@Kdoule No hlavně je to uplně na prd. To hubneš furt dokola to samý :? Kdouličko já skoro začínám mít obavy, že sis to nastavila hrozně přísně, nejíš ani tolerovaný atd. a teď už nemáš kde ubírat kdybys chtěla přitvrdit :| :nevim: jestli by nebylo bývalo lepší trochu si ulevit a pak naopak znovu přitvrdit a tělo dostane šok..ale otázka je, abys nenabrala v tom polevení no.. je to nějakej takovej začarovanej kruh :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
22.9.14 09:55

@majda123456789 50,7kg ale čekám, že to ještě přijde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
22.9.14 09:56

@majda123456789, já nejím tolerované cíleně při MS a po, protože je to už počtvrté, co je to stejné. Nechci přibrat gram navíc, než musím.

Ale jinak - Dukan po nás chce, abychom jedli bez tolerovaných. :nevim: On ty tolerované výslovně povoluje, jen když váha jde plynule a bez zádrhelů dolů a když tě ty tolerované nebrzdí. Což mě teda dost často brzdí, mám opakovaně ozkoušeno. Bohužel mě asi brzdí víc věcí, nejen jídlo samotné. Ale jak tu psala Plamí (kdepak asi vězí?), tak ono nejde hubnout pořád, je to intervalová věc. Akorát ten Dukan tohle nezohledňuje, ten je nastavený na setrvalé hubnutí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.14 10:16

@Kdoule jo takhle, ty to nejíš jen před/po MS. Já myslela, že je nejíš vůbec.. :think: tak to už fakt nevim. Ale musí tě to děsně otravovat. Já poslední dobou jím asi spíš málo, měla bych se do toho zas pořádně ponořit aby to šlo dolů. Ale co je to u tebe..to teda netuším :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
22.9.14 10:57

@Kdoule zlatko chápu tu obavu to víš, že ve mně je taky, přece jen jsem k návratu k běžné stravě skeptičtější, ale to si vyzkoušíme na vlastní kůži, musíme věřit, že to půjde, než se dohrabem do 4f tak budeme mít info od Janice, Bibi a určitě i dalších, holky nás určitě nenechají ve štychu, ale taky jsem zvědavá a někdy mám pocit, že před tou trojkou trošku couvám :mrgreen: :mrgreen: ale někdy mám zas pocit že už te´d držím 2,5 :oops: :oops: :oops: to ovoce s tím máš pravdu jsem milovnice jahod a melounu a teď na mě čekají tak jablko a hruška, takže už to vidím, občasný ananas s kuřecím a jinak bude ovoce s donucení, já se znám na ovoce jsem nikdy nebyla :roll: :hug: ale nynější strava mi sedí, takže jsem fakt spokojená a dieta mi chutná to je fakt poprvé :kytka: my máme za rohem italskou restauraci a tam jsou všechny jídla luxusní i pizza takže jednou si ji tam občas dám, ale je to prostě pizza s pravým pršutem, mozarelou, čerstvými rajčátky a rukolou prostě mňam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
22.9.14 11:21

@mitcha 1kg za 5 dní nádhera, co se to tu děje s těmi nemocemi, holky jestli se to nešíří přes internet, hlavně ať je vám brzy líp :hug:
@Elesia supér že ses zase ozvala, takže už jsi ve 3f krása, máš pravdu poslední dolaďující kila jdou nejhůř já staála měsíc na stejné váze a po sirikitčiných narozkách se mi to zase rozjelo, takže ještě zkouším svou šedesátku. pak očekávám ve trojce skoky, než se tělo stabilizuje, to bohužel bude, ale člověk asi nesmí hned propadat panice, no jsem zvědavá jak tady pak budu vyšilovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@jirka124 no máš toho času opravdu málo, hele ale jsi chlap a chlapi mají v dietách většinou výhodu, nevím jak namáhavou máš práci, ale pokud se vrhneš na Dukana musíš počítat s tím, že prvních cca 14 dní budeš unavenější. Jestli do toho půjdeš při svém časovém harmonogramu tak klobouk dolů, já si to neumím představit, ale je fakt, že já si potřebuji vařit aby mi chutnalo, protože jinak by mi to už lezlo krkem, takhle je to pro mne příjmná strava a ani si nepřipadám, že držím dietu. Můžeš zkusit změnu životního stylu a pokusit se jíst vhodněji, ale nevím jestli bych Dukana nenechala až na dobu kdy ti ten kolotoč skončí, obávám se že za 3 týdny by jsi sáhnul po běžném jídle, prostě z nedostatku času a ta honička by k tomu asi vedla, a nebo se kousneš a najdeš si nějaký režim, ale tvůj časový harmonogram to ani neumožňuje, jako pečivo a nějaké jídlo by jsi o neděli připravil, pečivo napečeš na jeden zátah i na týden, klidně víc, v mrazu vydrží opravdu dlouho, ale ty jídla jsou tak na tři dny… jako určitě budeš mít od nás tady podporu a fakt ti napíšeme co a jak, to se neboj, ale já bych to v takovém presu nedala :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
22.9.14 11:30

@sirikit ty jo to by mne zajímalo, co by udělal airbag s mými brýlemi 8o 8o Holka tvoje „praseníčko“ mě úplně pohladilo na duši, už jsem si myslela, že nejsi člověk, ale jsi z masa a kostí teď to vím, na narozeniny si to zasloužíš, a hlaví je že si z toho neděláš hlavu :hug: :hug: ta paštika mne hodně zajímá já ji totiž miluju a určitě by mi chutnala i ta tvoje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Kaspinka taková čupr váha, ty to snad proléváš gutalaxem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
22.9.14 12:02

Ahojda děcka :srdce:
Tak já ani nevím, jestli mám mezi vás vykouknout :oops:
Boha jeho, to byl víkend :cert:
Ovšem slovo Dukan… to bych si asi měla najít v slovníku cizích slov, copak to vlastně znamená.
Zapomeňte na to, že bych vám tady přiznala, co jsem všechno dělala.
To by byl sakra dlouhý příspěvek.
Ovšem všechno jsem to dovršila tím, že jsem si jako motivaci zakoupila nový, malý rifle.
Chlap to nepobral :mrgreen:
Prý si myslel, že ho už ničím kromě bílkovin nepřekvapím.
Takže rozhovor, zkusím to napsat co nejpřesněji:… proč si kupuješ malý rifle??? (v téhle tázací větě bylo na začátku sprostý slovo!!!)
Abych měla motivaci zhubnout.
A neříkáš náhodou, že všechny rifle co máš doma ve skříni, jsou malý?!?!?!?
Ty jsou už starý, chci novej model.
Hm, aby nebyly starý i tyhle, než do nich zhubneš, ty modele.

A to jsem si chtěla koupit dvoje, ale v černý barvě neměly prodlouženou délku.
Ale musím říct, že ty, které jsem si koupila asi před 8 kily, mi začínají být velký, tak co.
Sice je teda v pohodě ještě nosit můžu, ale v těch menších to bude lepší, ne???
Já se do nich teda nasoukám, nekupovala jsem vyloženě takový, který by mi nebyly.
Akorát v nich nemůžu moc dýchat, takže zatím jsem je uklidila do skříně.
No a tenhle víkend nás čeká další návštěva a narozky synáčka.
Dám to! Opravdu to dám, už na to kašlu!
23.10. jedeme na 5 dní na Šumavu a do té doby pojedu vzornýho Dukana bez alkoholu.
A jestli ne, tak se sama vyloučím z této party :mavam: :mrgreen:
Vždyť to se mnou už začíná postrádat úroveň.
Tímhle stylem bych skončila 2F někdy koncem PŘÍŠTÍHO roku!!! :cert:
Páč to co já vyvádím, to už není heavy metal, ale death metal :oops:

• Citovat
  • Upravit
22.9.14 12:05
@harfa píše:
" my máme za rohem italskou restauraci a tam jsou všechny jídla luxusní i pizza takže jednou si ji tam občas dám, ale je to prostě pizza s pravým pršutem, mozarelou, čerstvými rajčátky a rukolou prostě mňam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nooo tak víš jaké je mé pokušení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale tady je fakt sýr a smetana + to těsto..takže se bojím :( :zed:

Holky teď jsem šla z práce reklamovat něco do OC tady naproti a jdu kolem výlohy nějakých těch serepetiček do domácnosti..mě úplně poskočilo srdce radostí, jak jsem si vzpomněla na @LydiaD :hug: Plná výloha dýní! :srdce: :dance: dýně aromalapmy na svíčku, dýně pracholepy bez jiného účelu než masturbace Lidušky, když nemá po ruce fotku Derisáka, dýně hrníčkové na kávu, dýně hrníčkové na kávu když člověk 3 dny nespal (fakt hrnek jako kráva :mrgreen: ), dýně na ubrouskách, a snad i chodící a haloweeny zpívající dýně nebo co, prostě tam byl uplný dýní ráj! Asi tam naběhnu a zeptám se, jestli nechtějí uspořádat koncert Derisákovi :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.14 12:08
@LydiaD píše:
proč si kupuješ malý rifle??? (v téhle tázací větě bylo na začátku sprostý slovo!!!)
Abych měla motivaci zhubnout.
A neříkáš náhodou, že všechny rifle co máš doma ve skříni, jsou malý?!?!?!?
Ty jsou už starý, chci novej model.
Hm, aby nebyly starý i tyhle, než do nich zhubneš, ty modele.

@LydiaD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Umírám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A vidíš to, jak jsme tady všechny propojený, já zrovna psala příspěvěk pro tebe a ty se tady zjevíš po několika dnech :hug:
A teď velice důrazně, domysli si sprostý slovo na začátek, protože tady admin vládně krutou cenzurou… OPOVAŽ SE JEŠTĚ NĚKDY BYŤ JEN ŽERTEM ŘÍCT, ŽE BY SES VYLOUČILA Z TÉHLE NAŠÍ PARTY!!! :evil: Bych to obrečela!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
22.9.14 12:26

@majda123456789
Výloha plná dýni, takže ráj!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty brďo, bych si koupila snad všechno!
Ne že bych doma už všechno od Helloweenů a veškerých dýní neměla :mrgreen:
Už mám vyhlídnutý i dupačky pro vnouče :mrgreen:

No jo Majdi, to bylo keců, jak od září začnu.
Hm a máme 22.9. :cert:
Tebe to baví číst?
Přes týden vzorňas a víkendy prasím.
Vždyť je to pořád dokola, až se začínám stydět.
Pořád nějaké návštěvy, akce, oslavy.
Pravda je, že vím, že tímhle způsobem bych váhu navždy udržela.
Protože jí prostě už 2 a půl měsíce bez problému držím.
Ale já chci ještě sundat 10kg.
Potřebuju morálku! Disciplínu!
A nemám jí… :(
Kdyby se tak dala někde koupit jako ty dýně, to bych di jí objednala z netu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22.9.14 12:41

@LydiaD Kočičko ale to jsou asi nějaký skvrny na slunci i, protože podívej, že to tak teď máme skoro všechny.. :nevim: tak už přestaň víkendově prasit a začni :kytka: ale rozhodně nám neodcházej! Vždyť už to tady není jen o hubnutí, ale o přátelství :hug: :srdce: takže to nám nemůžeš udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
22.9.14 12:45
@harfa píše:
@jirka124 no máš toho času opravdu málo, hele ale jsi chlap a chlapi mají v dietách většinou výhodu, nevím jak namáhavou máš práci, ale pokud se vrhneš na Dukana musíš počítat s tím, že prvních cca 14 dní budeš unavenější. Jestli do toho půjdeš při svém časovém harmonogramu tak klobouk dolů, já si to neumím představit, ale je fakt, že já si potřebuji vařit aby mi chutnalo, protože jinak by mi to už lezlo krkem, takhle je to pro mne příjmná strava a ani si nepřipadám, že držím dietu. Můžeš zkusit změnu životního stylu a pokusit se jíst vhodněji, ale nevím jestli bych Dukana nenechala až na dobu kdy ti ten kolotoč skončí, obávám se že za 3 týdny by jsi sáhnul po běžném jídle, prostě z nedostatku času a ta honička by k tomu asi vedla, a nebo se kousneš a najdeš si nějaký režim, ale tvůj časový harmonogram to ani neumožňuje, jako pečivo a nějaké jídlo by jsi o neděli připravil, pečivo napečeš na jeden zátah i na týden, klidně víc, v mrazu vydrží opravdu dlouho, ale ty jídla jsou tak na tři dny… jako určitě budeš mít od nás tady podporu a fakt ti napíšeme co a jak, to se neboj, ale já bych to v takovém presu nedala :oops: :oops: :oops:

Díky, Harfičko, nestíhala jsem a ty jsi to napsala, že bych toho lépe a víc říct nedokázala. :kytka:
Jiří, pokud jsi takhle výrazně časově limitovaný a chápu určitě dobře, že i finančně se snažíš na sebe nevydávat příliš mnoho, tak Dukan je dieta poměrně proti všemu tomu, jak teď musíš žít. Osobně bych se taky přimlouvala za několik zásad, které ti stravu upraví, plus nevím, děláš fyzicky namáhavou práci? Jestli bys potřeboval pohyb navíc nebo ne…

V zásadě si myslím, že ve tvé situaci - hlídat příjem tekutin, abys denně vypil 2-3 litry VODY, neslazené, neochucené, nemineralizované. Začít kupovat celozrnné pečivo, je potřeba tomu maličko času věnovat a zeptat se, které to opravdu je, v hypermarketu ti dají k přečtení složení, ale chvíli trvá, než se tím prokoušeš, potom už ale víš, které můžeš kupovat - pokud ho tedy mají, dkyž se dostaneš do obchodu. Svačiny řešit nejlépe donáškou z domova - koupit kvalitní šunku či co nejméně tučný plátkový sýr (10-15% jde koupit běžně), k mazání si koupit co nejméně tučnou variantu, třeba nám osvědčený pomazánkový sýr Linessa z Lidlu, má jen 5% tuku. Nos si vařená vejce. Ke každé svačině sníst i nějakou zeleninu, taky donesenou z domova. Syrová má nejvíc vitaminů, takže s úpravou se zdržovat nebudeš. Nevím, jak řešíš obědy, chce to vsunout zeleninový salát, případně jen zeleninu s masem. Večeři doma potom co nejlehčí, málo tučnou - grilované kuře, syrečkový salát, pokud jíš nějaké ryby. Zase můžeš přidat zeleninu. Já vím, že pro chlapy je zelenina spíš nadávka, než jídlo, ale zase tobě může takováto celkem kosmetická úprava stravy přivodit solidní váhový úbytek téměř zadarmo. Jenom člověk nesmí povolit a dát si bílý rohlík, protože nesehnal celozrnný, nebo šunkové koleno, protože kvalitní šunka došla. Prostě logisticky propočítat dopředu a zajistit mrazákem nebo jiným způsobem, že doma nic nedojde a že budeš mít pořád co jíst.

Podle mě je taky Dukan ve tvojí situaci obtížně řešitelný tím pořizováním během nákupu a bez další úpravy. Ale co ti píšu já, to všechno si koupíš a jen si to doneseš. Tohle zvládnout jde. Neznám tvůj současný jídelníček, ale podle popisu vytížení si myslím, že jíš málo často, tím pádem větší porci něčeho tučného a nejlépe i vychuceného (naslano nebo nasladko). Pokud se nepletu, tak už taková změna jídelníčku by měla být na tvé váze brzy vidět. A taková zdravá strava bude i vyhovovat malé holčičce, to nemusíš mít žádné obavy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
22.9.14 12:50

:mavam: hlásím se ze trojky, lítá to lítá, ale úplně stejně blbě jak ve dvojce :mrgreen: překvapivě mi to skočilo dolů po tom největším prasení s prošívanou dekou, to ze mne asi spadl stres z odpíraného štrůdlu a včera jsem byla dost hodná (v rámci trojky), ani jsem už nezvládla zařadit ovoce a to jsem si koupila červený grep a skočilo to o půl kila nahoru. To je právě ta věc, pro kterou se cpu do trojky - ovoce. A já zase teda dost raději to „zimní“ - mandarinky, pomeranče, grepy.
A cvičila jsem. Každý den jdu na pásu těch předepsaných dukaních dvacet minut. Já taky hubnu a tloustnu podle cyklu. Bohužel nejnižší váhu mívám tak jeden až dva dny v měsíci. Na rozdíl od mého chlapa, který švindluje, až prasí a co zhubne, to mu zůstane. :cert: A tento měsíc jsem nejnižší ani nedosáhla. :mrgreen: Jo, ale tuk jsem měla převčírem zase níž. Z 21,6 na 21,4.
Já jak tady byla na podzim, tak Jasmin psala, že ke konci jí zbývaly už asi jen tři kila a nešlo to, tak zpřísňovala, zpřísňovala, když to nešlo začala cvičit, byla otrávená v depce a navážila kilo a půl navíc. Psala, že se v té koupelně zhroutila a plakala a plakala…A pak jí změřili ve fitku tuk a ona měla o tři kila méně tuku…A to jí udrželo zdravý rozum a přešla rychle do trojky a ještě zhubla, to co chtěla a ještě něco navíc.

Co jsem to ještě chtěla..Prostě, že jestli přiberu po celozrnném chlebu, luštěninách, ořechách a ovoci, tak budu raději tlustá. Ale já tomu fakt nevěřím, že po tomhle, když nebudu žrát kýble, se přibírá. Já nabírám z nevyspání, ze stresu, kdy začnu mít pocit, že tu energii je potřeba rychle doplnit čokoládou, sušenkami, medovníkem a po těchto sacharidech dostanu takový nekonečný hlad, že pak sním všechno a pak se přestanu vážit.

A jestli hubnout o dvě kila navíc kvůli vodě? Já když teď zhubnu na 53 a vyleze mi to OBČAS až na 55, budu dost naštvaná a bude mi hrozně líto toho úsilí, které jsem vynaložila. Tak bych asi měla raději zhubnout na 51, ale to už asi nebudu smět vůbec jíst, bude mi slabo. Ale jestli bych měla při a po těchto útrapách nabrat dvě kila, budu ještě naštvanější a takhle dál a dál :mrgreen: Já to zažila, byla jsem štíhlá, ale bez energie, padaly mi vlasy po chomáčích a měla jsem depky :think: Víte, co tím chci říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
22.9.14 12:53

@LydiaD, tak a dost, ty se okamžitě uklidni :cert: :hug:. Jak se blíží Halloween, jsi nějaká nervózní, důvod chápu jen obtížně, protože, opakuj si, jde o pouhý souzvuk jmen, svátek všech svatých NENÍ totéž co skupina nebeské hudby! Já fakt nechci číst, že tu uvažuješ o opuštění party, hele, kdo by mě tu podporoval, když padne mých 12 dní (které mi zrovna probíhají) v měsíci, kdy stagnuju, frčím a nic do mě není, i když dukaním jak papá Dukan káže? A co je mi to platné, že dukaním, když výsledky nejsou? Hele, ty jsi aspoň užila jeden každý víkend, o kterém píšeš. Ve všech směrech. Já si neužívám nic, jen dukaním a výsledky máme stejné! Tebe to baví pořád číst? :mrgreen: Podle mě to tu nikoho nemůže bavit, viděno tvými brýlemi začnu asi uvažovat o odchodu ze skupiny já… :palec: :palec: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková