Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@LydiaD píše:
No koukni, nejsi tady ještě moc dlouho… takže… by to chtělo něčím zaujmout…![]()
![]()
Nech mě chvíli přemýšlet…
Aha, už to mám.
Derisák bývá v Hamburku celkem často.
Takže…
Pokud dorazíš i s ním, tak Ti zaplatím cestu a nocleh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No a je to
To víš, že přece patříš mezi nás![]()
![]()
![]()
Vzhledem k tomu, kde bydlíš, klobouk dolů kdybys dorazila![]()
A to nemluvím o Tvém orientačním smyslu![]()
![]()
Abys nebyla někde u Plzně, zatímco my se budeme v Tanvaldu už loučit
Zlobím Tě, viď?
To je láskyplné pošťuchování![]()
Pcheeee, nahodou se musim pochlubit, ze me dnesni vybehnuti se obeslo bez ztraty kyticky
. Domu jsem dorazila presne tou cestou, kterou jsem chtela a to jsem pritom dnesni beh mela tezce ztizeny podminky, protoze jen co jsem se hned po navratu z detskyho hriste vyplahocila z domu, tak venku zacal slejvak jako dobytek
. Rekla jsem si, ze prece nejsem zadny „becko“ a destik me rozhodne nemuze rozhodit. Kdyz mi ale po peti minutach z ksichtu odlitavaliy litry vody, tak uz me optimismus trosku opouštěl
. Kazdopadne domu jsem dobehla po 45ti minutach a naprosto vzorne na prvni pokus. To koukate, co? ![]()
Na bibi jsem myslela celou cestu, snad mela lepsi pocasi ![]()
Vy jste tady fakt super banda, docitam prispevky a chlamu se nahlas, chlap od pocitace jen kouka, jestli jsem se z té diety uz nezblaznila a dite vedle v pokoji spokojene odfukuje. No proste rodinna idylka ![]()
A taky rano prijemny prekvapko na vaze: 60,2/163. Zacina se blizit ta vytouzena petka holky ![]()
Trosku se ted bojim, protoze to vypada, ze na Velikonoce budem muset neplanovane do CR, tam se o mym dieteni nesmi rodice dozvedet. Jsou to lidi odkojeni na bucku a veskerou mou snahu o normalni postavu a cviceni dost vyrazne a neprijemne komentuji, takze to tam budu resit nejak nevim ja. Ale to se nejak vymysli ![]()
@verunna No ahoooj
a hned jednim dechem ne neee!!
Ja cekala Derisovy modry oci nebo aspon tvoji Blazenku, to by byla krasna profilovka, a ty tematicky s lyzema!
Tu si tam dej az pristi prosinec, az budem finisovat s akci Snehova koule!
To si tu kouli dam na profil i ja, doufam, ze tak tou dobou nebudu vypadat. ![]()
@Pobuďátko
No vidis to, ty netrpelivko!
Ale ted uz maximalne tri ctyri kila a skonci, jestli chces bloudit ulicemi Hamburku s kocarkem, nemuzes predtim vychrtnout na 50! Ale jsi dobra, fakt velka gratulka.
Ahóóój, NN já jsem jen nemohla lépe vyjádřit, že se velice těším na „Leden 2016“, krycí název akce „Sněhová koule“.
Pobuďátko, děkuji za uvítání
.
@verunna No,to bude super.
![]()
Vcera jsem byla pochvalena, ze cim vic lidi, tim vetsi sranda, a Bak se coby Deris nechal pul vecera fotit jen s mirnym odporem.
![]()
Nasekam ho sem Lydii k zitrejsim narozeninam!
![]()
@LydiaD Dukaz misto slibu!!
![]()
Prosimte, toto je druhovym oznacenim Rudy Bak, proto ten neobvykly odstin jeho tvare. Proste, jako kdyz se Deris uriti na koncerte.
Barva vlasu je origos, bohuzel Bak se nechava strihat 2× do roka a zrovna minuly tyden k tomu nedopatrenim doslo. Az do Prichovic ma prisny zakaz vstoupit do mistnosti s nuzkama, ono to zas doroste. ![]()
@LydiaD Nebo tady. Ty voci, Ty modry voci!!!
Trosku rozostreny, v patek to drobet pretahli.
Nemysli, ze Derisovi se to nestane!
@LydiaD ..a posledni: spolecensky pes - alkoholik neni Baka, ten miva vlcaky.
Jozefcik Zorinka patri nasim dalsim kamaradum a sockuje se za kazdym, kdo ma pivo s cerstvou penou.
Nase holcicky mely zaracha, nebot se obe haraji a v pritomnosti pejsku-chlapecku zapominaji na sve puritanske vychovani schovanek svycarskeho penzionatu.
![]()
@sirikit
hokly vy zas bavíte, já tu podobu vidím opravdu ji vidím, a pak že mám špatný zrak
![]()
@Pobuďátko jsi skvělá moc gratuluji cítíš tu euforii z té pětky?
já dnes na váhu ani nedošla, ale uvídím co zítra
![]()
@LydiaD zlato co se ti to stalo s profilovkou, vypadáš na ní jako bys už měla na začátku šestku
![]()
@verunna píše:
Hezký den,
zdravím všechny Dukanky.
I já tě zdravím
.
A přeju všem krásnou neděli - já nesnáším časový posun.
Navíc v lijáku. ![]()
@harfa
![]()
Copak ja tady nekdy kecala??
A s tou Lydii a sestkou na zacatku jsem si opet cakla do zcela novych kalhotek s maslickou!
Nez jsem vlezla do tyhle diskuze, o inkontinenci jsem cetla akorat na wikipedii a za chvili, nez sem zajdu, abych se vybavila tenou lady!
![]()
@verunna a já si říkám koho to tu čerti nesou, a to sirikitčin spiklenec
Vítám tě mezi námi, takže máme kultůrní referentku
![]()
Holky jako bavíte se tady o roku 2016
to už ze mě bude šedivá vrásčitá babina s tikem v oku a visícím levým koutkem, sirikit potvrdí, hned jak rozleští kouli a hodí runama o zeď
![]()