Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
28.3.15 20:40
@LydiaD píše:
No koukni, nejsi tady ještě moc dlouho… takže… by to chtělo něčím zaujmout… :think: :think: :think:
Nech mě chvíli přemýšlet… :think:
Aha, už to mám.
Derisák bývá v Hamburku celkem často.
Takže… :idea:
Pokud dorazíš i s ním, tak Ti zaplatím cestu a nocleh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a je to :mrgreen:
To víš, že přece patříš mezi nás :hug: :hug: :hug: :hug:
Vzhledem k tomu, kde bydlíš, klobouk dolů kdybys dorazila ;) :potlesk:
A to nemluvím o Tvém orientačním smyslu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Abys nebyla někde u Plzně, zatímco my se budeme v Tanvaldu už loučit :mrgreen:
Zlobím Tě, viď?
To je láskyplné pošťuchování :hug: :*

Pcheeee, nahodou se musim pochlubit, ze me dnesni vybehnuti se obeslo bez ztraty kyticky :mrgreen:. Domu jsem dorazila presne tou cestou, kterou jsem chtela a to jsem pritom dnesni beh mela tezce ztizeny podminky, protoze jen co jsem se hned po navratu z detskyho hriste vyplahocila z domu, tak venku zacal slejvak jako dobytek :lol:. Rekla jsem si, ze prece nejsem zadny „becko“ a destik me rozhodne nemuze rozhodit. Kdyz mi ale po peti minutach z ksichtu odlitavaliy litry vody, tak uz me optimismus trosku opouštěl :mrgreen:. Kazdopadne domu jsem dobehla po 45ti minutach a naprosto vzorne na prvni pokus. To koukate, co? :P
Na bibi jsem myslela celou cestu, snad mela lepsi pocasi :)

Vy jste tady fakt super banda, docitam prispevky a chlamu se nahlas, chlap od pocitace jen kouka, jestli jsem se z té diety uz nezblaznila a dite vedle v pokoji spokojene odfukuje. No proste rodinna idylka :pankac:
A taky rano prijemny prekvapko na vaze: 60,2/163. Zacina se blizit ta vytouzena petka holky :dance:
Trosku se ted bojim, protoze to vypada, ze na Velikonoce budem muset neplanovane do CR, tam se o mym dieteni nesmi rodice dozvedet. Jsou to lidi odkojeni na bucku a veskerou mou snahu o normalni postavu a cviceni dost vyrazne a neprijemne komentuji, takze to tam budu resit nejak nevim ja. Ale to se nejak vymysli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.3.15 09:22

Hezký den,
zdravím všechny Dukanky :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.3.15 09:43

@verunna
ahoooj :mavam:

holkyyyyyy, 59,7/163 :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
29.3.15 10:14

@verunna No ahoooj :hug: :hug: :hug: a hned jednim dechem ne neee!!
Ja cekala Derisovy modry oci nebo aspon tvoji Blazenku, to by byla krasna profilovka, a ty tematicky s lyzema!
Tu si tam dej az pristi prosinec, az budem finisovat s akci Snehova koule!
To si tu kouli dam na profil i ja, doufam, ze tak tou dobou nebudu vypadat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
29.3.15 10:19

@Pobuďátko :kytka: :kytka: :kytka: No vidis to, ty netrpelivko!

Ale ted uz maximalne tri ctyri kila a skonci, jestli chces bloudit ulicemi Hamburku s kocarkem, nemuzes predtim vychrtnout na 50! Ale jsi dobra, fakt velka gratulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.3.15 10:22

Ahóóój, NN já jsem jen nemohla lépe vyjádřit, že se velice těším na „Leden 2016“, krycí název akce „Sněhová koule“.
Pobuďátko, děkuji za uvítání :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
29.3.15 10:58

@verunna No,to bude super. :dance: :dance: :palec:
Vcera jsem byla pochvalena, ze cim vic lidi, tim vetsi sranda, a Bak se coby Deris nechal pul vecera fotit jen s mirnym odporem. :mrgreen: :mrgreen:
Nasekam ho sem Lydii k zitrejsim narozeninam! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
29.3.15 11:05

@LydiaD Dukaz misto slibu!! :mrgreen: :mrgreen:
Prosimte, toto je druhovym oznacenim Rudy Bak, proto ten neobvykly odstin jeho tvare. Proste, jako kdyz se Deris uriti na koncerte.
Barva vlasu je origos, bohuzel Bak se nechava strihat 2× do roka a zrovna minuly tyden k tomu nedopatrenim doslo. Az do Prichovic ma prisny zakaz vstoupit do mistnosti s nuzkama, ono to zas doroste. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
29.3.15 11:08

@LydiaD Nebo tady. Ty voci, Ty modry voci!!!
Trosku rozostreny, v patek to drobet pretahli. :think: Nemysli, ze Derisovi se to nestane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
29.3.15 11:10

@LydiaD …no,tohle je spis Rolling Stones.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
29.3.15 11:20

@LydiaD ..a posledni: spolecensky pes - alkoholik neni Baka, ten miva vlcaky.
Jozefcik Zorinka patri nasim dalsim kamaradum a sockuje se za kazdym, kdo ma pivo s cerstvou penou.
Nase holcicky mely zaracha, nebot se obe haraji a v pritomnosti pejsku-chlapecku zapominaji na sve puritanske vychovani schovanek svycarskeho penzionatu. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
29.3.15 12:02

@sirikit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hokly vy zas bavíte, já tu podobu vidím opravdu ji vidím, a pak že mám špatný zrak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Pobuďátko jsi skvělá moc gratuluji cítíš tu euforii z té pětky? :mrgreen: :mrgreen: já dnes na váhu ani nedošla, ale uvídím co zítra :kytka: :kytka:
@LydiaD zlato co se ti to stalo s profilovkou, vypadáš na ní jako bys už měla na začátku šestku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.3.15 12:12
@verunna píše:
Hezký den,
zdravím všechny Dukanky :mavam:.

I já tě zdravím :kytka:.

A přeju všem krásnou neděli - já nesnáším časový posun. :oops: Navíc v lijáku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
29.3.15 12:13

@harfa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Copak ja tady nekdy kecala??
A s tou Lydii a sestkou na zacatku jsem si opet cakla do zcela novych kalhotek s maslickou!
Nez jsem vlezla do tyhle diskuze, o inkontinenci jsem cetla akorat na wikipedii a za chvili, nez sem zajdu, abych se vybavila tenou lady! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
29.3.15 12:14

@verunna a já si říkám koho to tu čerti nesou, a to sirikitčin spiklenec :kytka: :kytka: Vítám tě mezi námi, takže máme kultůrní referentku :mavam: :mavam: :kytka: :kytka: :kytka:
Holky jako bavíte se tady o roku 2016 :?: :?: to už ze mě bude šedivá vrásčitá babina s tikem v oku a visícím levým koutkem, sirikit potvrdí, hned jak rozleští kouli a hodí runama o zeď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková