Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Helen77 píše:
@darsina prej je to hnusný![]()
dá se ochutit, ale zaričeně pomáhá na EE…:-/ pak teda čůráš zadkem:
a máš rychlý krok:-)))
Syrovátkový nápoj, je nejzákladnější (a nejlacinější) proteinový prášek / nápoj. Takže s klidem si ho klidně dej. Zajíce jsem měla jen sojového a ten mi moc nejel ![]()
@sirikit Jsi blazen? vyloucit za to, ze to delas z nas nejrozumneji?:))))))))))
Jinak holky taky nejsem magor:) Nepocitam…jen jsem udelala jeden takovy den, ky jsem to zkusila a ted uz vim, ze do tech 50 g se vejit da, ale ze to je fuska a pokud si to chci trochu uzivat a jist hodne, tak to pocitat nema smysl:) A presne jsem zvolila tu taktiku, kdyz se vaha zastavi - pridam BD na rozhoupani…a zatim to funguje, uvidime dal…:) Precejen to drzim teprve mesic a tyden a jeste se porad ucim:)
Včera jsem se hrabala v letním kalhotách a zjistila jsem, že jsou mi VŠECHNY velké
Pomooooc ![]()
Holky můžu se ještě prosím zeptat, carpaccio s kapary bez parmezanu a oleje můžu? a dále kde se dá sehnat ta nízkotučná hořčice, to jsem nikdy nikde neviděla..díky:-)
@gapple to první nevím, neznám
ale fakt bych takovéhle pochutiny nechala až na II. F. Je povolena dijonská hořčice, pořiď si tu. Ale jen v omezeném množství a určitě až v II. F
Ahoj holky, tak ja po třech týdnech -4kg, no nic moc, ale ja jsem rada.
Cely život se omezuji v jídle, pred dvěma lety jsem přestala kouřit a ted jsem přestala pit moje oblíbené vinecko. Manžel mi rikal ze jestli prestanu jeste se s…m tak me vymění
no nic, taky mi pripada ze to nejsem ja ale co bych pro krásnou figuru neudělala
začala jsem 5b:5bz, ale asi to změním, nakoupim si zeleninu a pak to nestíhám jist a konci v kosi. Píšete ze je to jedno jak si to každy nastaví, tak dam 1:1 ![]()
@Máca 69 dej, anebo pokud ti to jde málo dolů, tak dej více dnů bílkovinových, třeba 3BD/1BZ. Mě se tohle osvědčilo. Maso si vždy navařím dost a pak ho ty tři dny jím. Zeleninu si nakoupím vždy na ten jeden den… Vydrž, hlavně že jdou mršky dolů ![]()
No tak já už chci tu II fázi a to jsem teprve začala
už se těším do práce, dnes a zítra jsem doma s nemocnou dcerkou a tak porad brousim kolem lednice ![]()
@gapple carpaccio bez oleje a parmazánu můžeš, kapary omezeně, jsou dost slané. @darsina syrovátku neee, omylem jsem si ji kdysi koupila místo proteiňáku a ta, co mám doma / čoko příchuť / - má B 13,4, S 68, T 1,6, je to sachariďák, ne proteiňák ![]()
@gapple jo to znám. Na tohle jsme si smíchala jogurt a tvaroh, osladila sladidlem a malou lžičkou ujídala
Jestli je kapara? ryba, tak ji určitě můžeš - bez oleje a všeho kolem
@Bibiana1 píše:
@gapple carpaccio bez oleje a parmazánu můžeš, kapary omezeně, jsou dost slané. @darsina syrovátku neee, omylem jsem si ji kdysi koupila místo proteiňáku a ta, co mám doma / čoko příchuť / - má B 13,4, S 68, T 1,6, je to sachariďák, ne proteiňák
jj, to máš pravdu, píšu, že je to ten nejzákladnější, nejlacinější (tedy nejméně osekaný proteinák)
@Helen77 ten poměr B ku zelenině v BZ dny se myslí celkem za den, ne na porci, takže salát s trochou bílk ano, ale další jídlo třeba steak s tvarohových dipem a trochu zeleniny. Jen nevím, kde jsem to četla, ale fakt je, že v zeleninové dny zeleninu jen přidávám, stále převažují bílkoviny