Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
7.4.14 14:14
@Helen77 píše:
@darsina prej je to hnusný :poblion: :mrgreen:

dá se ochutit, ale zaričeně pomáhá na EE…:-/ pak teda čůráš zadkem: :dance: a máš rychlý krok:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.4.14 14:16

Syrovátkový nápoj, je nejzákladnější (a nejlacinější) proteinový prášek / nápoj. Takže s klidem si ho klidně dej. Zajíce jsem měla jen sojového a ten mi moc nejel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 14:23

@sirikit Jsi blazen? vyloucit za to, ze to delas z nas nejrozumneji?:))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 14:32

Jinak holky taky nejsem magor:) Nepocitam…jen jsem udelala jeden takovy den, ky jsem to zkusila a ted uz vim, ze do tech 50 g se vejit da, ale ze to je fuska a pokud si to chci trochu uzivat a jist hodne, tak to pocitat nema smysl:) A presne jsem zvolila tu taktiku, kdyz se vaha zastavi - pridam BD na rozhoupani…a zatim to funguje, uvidime dal…:) Precejen to drzim teprve mesic a tyden a jeste se porad ucim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.4.14 14:32

Včera jsem se hrabala v letním kalhotách a zjistila jsem, že jsou mi VŠECHNY velké :-( Pomooooc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.4.14 14:33

@JaniceB učíme se všechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.4.14 14:48

Holky můžu se ještě prosím zeptat, carpaccio s kapary bez parmezanu a oleje můžu? a dále kde se dá sehnat ta nízkotučná hořčice, to jsem nikdy nikde neviděla..díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.4.14 14:51

@gapple to první nevím, neznám :-)ale fakt bych takovéhle pochutiny nechala až na II. F. Je povolena dijonská hořčice, pořiď si tu. Ale jen v omezeném množství a určitě až v II. F

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
7.4.14 15:00

Ahoj holky, tak ja po třech týdnech -4kg, no nic moc, ale ja jsem rada.
Cely život se omezuji v jídle, pred dvěma lety jsem přestala kouřit a ted jsem přestala pit moje oblíbené vinecko. Manžel mi rikal ze jestli prestanu jeste se s…m tak me vymění :lol: no nic, taky mi pripada ze to nejsem ja ale co bych pro krásnou figuru neudělala :pankac: začala jsem 5b:5bz, ale asi to změním, nakoupim si zeleninu a pak to nestíhám jist a konci v kosi. Píšete ze je to jedno jak si to každy nastaví, tak dam 1:1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.4.14 15:03

@Máca 69 dej, anebo pokud ti to jde málo dolů, tak dej více dnů bílkovinových, třeba 3BD/1BZ. Mě se tohle osvědčilo. Maso si vždy navařím dost a pak ho ty tři dny jím. Zeleninu si nakoupím vždy na ten jeden den… Vydrž, hlavně že jdou mršky dolů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.4.14 15:07

No tak já už chci tu II fázi a to jsem teprve začala :-) už se těším do práce, dnes a zítra jsem doma s nemocnou dcerkou a tak porad brousim kolem lednice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
7.4.14 15:08

@gapple carpaccio bez oleje a parmazánu můžeš, kapary omezeně, jsou dost slané. @darsina syrovátku neee, omylem jsem si ji kdysi koupila místo proteiňáku a ta, co mám doma / čoko příchuť / - má B 13,4, S 68, T 1,6, je to sachariďák, ne proteiňák :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.4.14 15:09

@gapple jo to znám. Na tohle jsme si smíchala jogurt a tvaroh, osladila sladidlem a malou lžičkou ujídala ;) Jestli je kapara? ryba, tak ji určitě můžeš - bez oleje a všeho kolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.4.14 15:11
@Bibiana1 píše:
@gapple carpaccio bez oleje a parmazánu můžeš, kapary omezeně, jsou dost slané. @darsina syrovátku neee, omylem jsem si ji kdysi koupila místo proteiňáku a ta, co mám doma / čoko příchuť / - má B 13,4, S 68, T 1,6, je to sachariďák, ne proteiňák :cert:

jj, to máš pravdu, píšu, že je to ten nejzákladnější, nejlacinější (tedy nejméně osekaný proteinák)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
7.4.14 15:11

@Helen77 ten poměr B ku zelenině v BZ dny se myslí celkem za den, ne na porci, takže salát s trochou bílk ano, ale další jídlo třeba steak s tvarohových dipem a trochu zeleniny. Jen nevím, kde jsem to četla, ale fakt je, že v zeleninové dny zeleninu jen přidávám, stále převažují bílkoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková