Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8307
11.4.13 11:09

ZelenaKyticka : super, jen tak dál :dance: :dance: :dance:!!!Ráno písni kolik ti za první den spadlo! Manžel bude čubrnět :)!

Jinak všem dukankám hezký den a prima hubnutí, já dnes nic, stojím na váze, ale každý den to nejde, ikdyž bych ráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 11:43

Erri: Díky moc za podporu, snad to vydržím. K sváče jsem zblajzla Dukanovu housku zase se šunkou a k obědu bude dušené kuřecí prso. Večer plánuju krabí tyčinky s rybími kousky pokapané citrónem. Neboj se nic, váha se zase pohne. Jak jsem četla, je to zapříčiněno různými faktory. Tak průběžně informuj, jak půjde váha dolů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.4.13 13:14

Baby gratulujem vam zo srdca k uspechu, je to skvele! :))

@Erri tie babovicky vyzeraju skvele, kolko ich mozes zjest za den?

Gabika dakujem, no uz viem co je to ten parafinovy olej, ja robim vo svojom volnom case masaze a som si precitala zlozenie mojho masazneho oleja a on ten parafinovy je tam tiez. neviem ci je to dobry napad si ho kupovat a jest..mam pocit ze radsej si dam lyzicku olivoveho oleja.

Lucka, ja mam rovnaky problem, v zeleninove dni je to fajn, ale dnes mam znova bielkovinovy a teda fakt maso do seba ledva dostanem, nic mi nechuti, ked som zacitila vonu lososa alebo sunky tak sa mi urobio zle. som z toho bola strasne smutna, rano som ledva natlacila obycajnu prazenicu. na zachod poriadne neviem ist uz 2 den a to som si kupila aj ten prasok v DM. ale mozno je to tym prostredim, ze nie som doma, ale odcestovana v praci na vystave..vazit som sa nevazila, takze som zvedava, v nedelu sa postavim na vahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
11.4.13 13:36

Karinecka23 : kari, tu bábovku můžeš jen jednu, to je taková silikonová forma a přesně na denní příděl otrub, dala jsem tam 2lžíce otrub, lžíčku solamylu, lžíci cottage sýru leight,1 vajíčko, sůl a byla toho přesně jedna ta bábovička.

Tobě nepomohl ten prášek z DM? A piješ na to hodně, fakt se musí hodně pít.
Z toho prášku si dělám i palačinky 1 vajíčko,2 lžíce toho prášku a dolévat mléko odtučněné na konzistenci palačinek, usmažim bez tuku na keramické pánvi a náplň tvaroh se sladidlem a je to moooc dobré :) :) :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
11.4.13 13:47

Erri, myslím, že budeme mít všechny po problému, když se budeme stravovat u tebe. Chystáš takové dobroty a mě se pro samotnou nechce tak chystat :? Takže nám napiš adresu a večer nás čekej na večeři. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
11.4.13 13:49

Karinečka, když už mám vážně velký problém se záchodem, tak si koupím v lékárně fruktolax.Sice jsou to fíky, ale obsahuje to hodně vlákniny a pomůže to.

• Citovat
  • Upravit
139
11.4.13 13:49

@Erri ty si uzasna, dakujem ti moc, rovno si idem tie palacinky zapisat a doma si ich spravim v nedelu :)ja mam doma formu na mafiny a silikonove kosicky do toho, myslis ze mozem v tom vyskusat tie babovicky?
no je pravda ze vcera som vypila asi len 1,5 l vody, co ja zvyknem aj 3,5 l…proste je to neprijemne ked stale musim utekat zo stanku na WC :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
11.4.13 13:55

Yoyinda : :) :) :) jeee díky za poklonu, ale to teď dělám jen proto, že diu drží i manžel, sama sobě ze začátku jsem to flákala jen tvarohem, hups na gril s masem a vajíčka a tak dokola :-) a také chytám po netu receptíky, to pak víc ta dietka baví, když to jídlo vypadá nedietně :-), večer sem dám fotečky dnešního našeho jídelníčku. A někdy za čas, až budem hubené holky se klíďYoyindao setkat můžem jako klub dukanek :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.4.13 13:57

Yoyi dakujem, dufam ze to do takych krajnosti nezajde, skusim susene slivky s jogurtom, to pisal dukan v knizke.ale tak dnes sa snazim vypit aspon tie 3 l vody, verim ze to pomoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
11.4.13 13:58

Karinecka23 : kari, samo, že do mafinu to dát můžeš také a můžeš to udělat k pečenému kuřátku jako nádivku, když do toho dáš šunku, cibulku a petrželku. Já vím, to wc je blbý, také piju hodně až když jsem doma z práce a to pak lítám třeba i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
11.4.13 14:05

Jasně, beru tě za slovo. Víte, jaká je to paráda, že vím, že v tom nelítám sama.Dnes jsem si na vás holky vzpomněla, když jsem jela do školy pro syna. Říkala jsem si, že je skvělé se takto podporovat, je o potom mnohem snadší. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
11.4.13 14:07

Karinečka, určitě to vyzkoušej, snad to pomůže. Jinak ten parafínový oloej si kupovat nebudu. Pořídím si radši pánev, kde se dá dělat bez tuku a myslím, že kapka olivového oleje, taky nebude škodit.

• Citovat
  • Upravit
139
11.4.13 14:16

Jj je to skvele ze sme tu taka mala skupinka a navzajom sa podporujeme :) teda hlavne vy mna :D aj ja na vas casto myslim, ze ako sa mate a ako to zvladate a uz len to pomyslenie ze nie som sama, tak sa mi to lahsie znasa. hlavne ked mi bolo zle som si hovorila, ze mi urcite pomozete.

@Erri vcera som bola snad 3 krat uz spostele na wc kym som zaspala :D

Yoyi, mas pravdu, sak povolil lyzicku oleja, takze si myslim ze ak namocis pierko a potres tym pavnicku trosku, nic sa nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
11.4.13 14:20

Karinečka, když už budeš mít dost masa a ryb.Zkus si uvařit zeleninovou polévku, nebo kuřecí vývar a hodně zeleniny do toho. Z otrub a vajíčka můžeš udělat kapání. Nebo jestli máš odšťavnovač, tak zkus zeleninové šťávy.

• Citovat
  • Upravit
139
11.4.13 14:29

No ja moc tie stavy nemusim, ale polievky mam rada :) urcite si spravim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková