Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Karinecka23 : tak mi pak hned dej vědět, jaká je, je to dobrý typ, když tě přepadne chu´t na sladké a nemáš čas nic vařit a připravovat. Tu dušenou zeleninku vyzkouším podle tvého receptu, díky!!!
Je to s váma, holčiny, tady super, dobrou noc!!! ![]()
Krásné ránko, holčiny, takopět stojím, ach jo, to bude asi těmy zeleninovými dny.
,tak ať se vám ukáží lepší čísílka, než mně!!!
Krásný den všem!!! ![]()
Hezký den všem
,Erri nezoufej, já teď taky stojím
.Ale to se pohne, uvidíš.
@Erri píše:
ZZuziK : je to na stránkách dr. Dukana : http://www.dukandiet.co.uk/…-access.html, a jasně, že se tam nejdříve musíš zaregistrovat a pak vyplníš tabulku a vzápětí ti přijde na mailík tvůj osobní výpočet.
A můžete mi říct, kde se mám zaregistrovat. Já jsem asi natvrdlá
, ale vidím tam jen přihlášení (v pravém horním rohu) a to mi nejde dokud nejsem zaregistrovaná, registraci tam nikde nevidím. Prosím, pomoc ![]()
ZZuziK. já se na to dívám a také už nevím, jak jsem se tam přihlásila
,přihlašovala jsem se už dávno, ale asi jsem zkoušela vše možné, až jsem se na to dostala. A zkoušela jsi vyplnit tu tabulku bez přihlášení? Nejde to? Třeba tam mají změny. Přepošlu ti ještě stránky, kde o tom píšou a návod v češtině : http://dukanky.blogspot.cz/…%20v%C3%A1hy . S pomocí této stránky jsem to tenkrát zmákla, tak zkoušej! ![]()
ZZuziK : už to vidím
vyplň si tabulku a na úplném konci je zároveň registrace
!!!
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím
. Já držím 5. den 1F a už dva dny se váha nehla, zatím mám dole 2,5 kg. Doufám, že je to jen tím, že mám mít menstruaci, tak že jsem nafouklá, a že pak to poskočí. Na jídlo jsem si už zvykla, ani mi to nevadí, akorát sem tam chuť na něco sladkého, asi zkusím koupit stevii. Jinak problémy se zácpou nemám, spíše naopak, jak říká dcerka, spíše mám „průvan“ ![]()
Ivetka79 : Ivet, nic si z toho nedělej, také stojím a naše dny nám zadržují vodu a za pět dní 2,5 kila je přeci úža, kéž by mi to tak šlo. A na sladké máš spousty receptů, tahle dia je fakt super. Tak ať se daří!!! ![]()
@Erri no v tomhle je fakt úžasná
, právě, že mě inspiruješ, jak vyvařuješ sobě i manželovi
, musím zkusit ty palačinky
. Tobě taky přeji, ať se váha brzy hne směrem dolů ![]()
No baby, spravila som tu „cokoladu“. neni to uplne hnusne ale teda urcite sa z nej neprejem
kupila som ale nejake pochybne susene mlieko co moc nechuti, musim kupit nejaku dobru znacku a snad to bude lepsie, toto malo taku zvlastnu pachut. moc sladidla som ani nedala. a jedinu nevyhodu to ma, ze to musi byt v mraznicke a nakolko nemam tie bonbonove formicky, mala som z toho jednu tehlku ktora sa tazko rozrezava. a potom sa mi to v krabicke aj roztopilo
ale urcite ju este raz vyskusam a nejak ju vysperkujem aby to bolo mnam mnam.napr tam dam tvaroh nech je to taka „ladova čokolada“. ono je to tazko, sak vsetko treba vyskusat a potom zistime ci nam to chut alebo nie, uz nech som doma a vypekam dukanove babovicky a chlebiky
a prve co bude si spravim vtacie mlieko. to sa moze počas bielkovinovych dni ze?
Dopré odpoledne, tak po prvním dnu DD kilčo dole. Nemám digitální váhu, tak nevim přesně, ale kilo určitě
Super!!!
Tak holky, hodně štěstí a jen tak dál ![]()
@Erri píše:
ZZuziK : už to vidímvyplň si tabulku a na úplném konci je zároveň registrace
!!!
Erri, děkuji moc, ale to už jsem také zkoušela, i když vyplním celou tabulku tak mi to píše, že neplatné jméno nebo heslo, takže si myslím, že se ještě předtím musím někde zaregistrovat
no už jsem z toho jelen fakt ![]()
Asi začnu i bez toho, jen jsem chtěla vědět ten výpočet podle jejich stránek
@ZZuziK píše:
Erri, děkuji moc, ale to už jsem také zkoušela, i když vyplním celou tabulku tak mi to píše, že neplatné jméno nebo heslo, takže si myslím, že se ještě předtím musím někde zaregistrovatno už jsem z toho jelen fakt
Asi začnu i bez toho, jen jsem chtěla vědět ten výpočet podle jejich stránek
Já jsem to zkoušela včera, jen jsem vyplnila tu růžovou tabulku vpravo, a dala go, pak to ještě chtělo nějaké odpovědi a jméno a heslo. Pak už se mi ukázal graf s výpočtem a už jsem byla i přihlášená
Zzuzik a Erri, takyjsem koukla na tz stránky. A u té tabulky jsem zaškrtla, že souhlasím se spracováním atd.Pak mi přišel mail, s propočtz a bylo tam něco, jako služba hlídací pes a že začínáme s pláhnem. Holky, mám z toho zmatek, neplatí se tam za ten výpočet nebo něco???