Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mně přišlo kolik bych měla zhubnout, napsala jsem, že bych chtěla na 60kg a on mi odpověděl, že mám zhubnout jen na 63kg podle věku a výšky a pak rozpis všech fází pokud budeš dodržovat přesně pravidel tak kolik ti bude trvat 1.fáze, kolik druhá a kolik třetí. Já bych měla končit druhou v květnu a třetí až někdy po létě.
ZelenaKyticka : gratuluji k prvnímu kilču a vítej mezi námi dukankami a ať se ti daří.
Karinecka23 : no Kari, nevím, jestli se do té čokolády pustím, asi ne, po tom co píšeš
.Dnes jsem si konečně koupila tekutou stevii, tak super, do ted jsem sladila jen umělým sladidlem a stevií jen pilulky. A tekutá je lepší na smetánky a tak, co se nevaří.
Yoyinda
íky za podporu, musí se nám to hnout!!!Léto se blíží
.
Erri, a měla jsi tam něco, že ti bude chodit na tz stránky nějaký plán? Jsem z toho v rozpacích. Kdzž jsi vyplnovala ty tabulky, odškrtla jsi tam i to souhlasení se zpracováním údajů? ![]()
Yoyinda : jé, já už nevím, co jsem tam zaškrtávala, ale nic mi už nikdy nepřišlo krom toho výpočtu. Vyplňovala jsem jsem to dávno už.
A měla jsi tam barevnou tabulku nebo text. Mě přišel text, kde popisuje tz moje čísla a tak.No doufám, že jsem něco neudělala špatně, ale v tom návodě od tebe to tam tak bylo. Já juen abych se pak nedivila a neměla něco platit. Promiň, že tě s tím obtěžuju. Snad to bude v pohodě. Jen že tam píše něco o intern. koučingu a to já nechci.
Jejda, jsem z toho špatná
Tak holky, už to mám, musela jsem se přepnout do britských stránek, aby mne to pustilo. Ale bohužel jsem se nic nedozvěděla, protože výpočet mi napsal, že mám ideální váhu a hubnout nepotřebuju
, je pravda, že potřebuji jen 5 kg zhodit, takže se budu muset držet knížky a rozfázovat si to podle toho, ach jo ![]()
Já jsem dukanku držela už jednou asi před rokem, a to jsem zhubla jen 2,5 kg v první fázi, kteoru jsem držela 3 dny, pak měsíc druhou fázi a tam jsem nezhubla nic, pak jsem se na to vykašlala a asi do měsíce byla váha zpátky + kilo navrh, (je zde opravdu velký jo jo efekt, pokud to nedotáhnete až do konce)tak snad to tentokrát bude lepší. Všem hodně štěstí
Yoyinda : poslalo mi to jen tu barevnou tabulku, každá fáze jiná barva a kolik v keždé fázi zhubnu a za jak dlouho. Prosím tě, neobtěžuješ!!! O tom koučinku nevím, tak to zruš, pokud to někde jde. Já nevím, jak jsi na tom s AJ, já nic moc, jen základy, tak v těch stránkách nelistuju.
Holčiny, frčím na oslavu na véču, tak uvidím co mi tam jídelní lístek nabídne po dukansku
.Krásný páteční večer všem a prima dukanění!!!Mějte se, paaa!!!
![]()
Babyyyy poradte mi nejaku sladkost, ktoru mate odskusanu a je dobra. palacinky si spravim urcite ale mam dostat mesiaciky, a teda fakt mam hrozne hrozne moc chute ![]()
@kookinka píše:
Moje snídaně jsou skoro pořád stejné - přes týden, když nemám čas, většinou vyhraje jogurt nebo toustík s kuřecí šunkou a čaj, káva (když je zeleninový den přidám okurku, rajče, papriku). O víkendu, když mám čas, dělám si lívanečky s dukanelou nebo tvarohem, koláčky, sušenky aj. (jsem hodně na sladké takhle při ránu)nebo ze slaných mám ráda chlebík s tuňákem a k tomu si uvařím 1-2 vajíčka,
Můžu se zeptat, kde se dá koupit dukanela, děkuji
Ahoj holky, prosim Vás nemáte někde návod jak a co jíst v které fáze? Nějak se v tom nevyznám a jaksi potřebuju shodit dost kil
Myslela jsem, že v první fázi se smí jen maso a pak tady píšete i jogurty a tak?
Ahoj Katy, můžeš jíst libové maso, kromě vepřového, ryby, šunky, rybyčky v konzerve, nízkotučné tvarohy, jogurty, surimi tyčinky a dělat si třeba placky nebo tousty z ovesných otrub.