Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8307
12.4.13 14:15

Mně přišlo kolik bych měla zhubnout, napsala jsem, že bych chtěla na 60kg a on mi odpověděl, že mám zhubnout jen na 63kg podle věku a výšky a pak rozpis všech fází pokud budeš dodržovat přesně pravidel tak kolik ti bude trvat 1.fáze, kolik druhá a kolik třetí. Já bych měla končit druhou v květnu a třetí až někdy po létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
12.4.13 14:18

ZelenaKyticka : gratuluji k prvnímu kilču a vítej mezi námi dukankami a ať se ti daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
12.4.13 14:21

Karinecka23 : no Kari, nevím, jestli se do té čokolády pustím, asi ne, po tom co píšeš :).Dnes jsem si konečně koupila tekutou stevii, tak super, do ted jsem sladila jen umělým sladidlem a stevií jen pilulky. A tekutá je lepší na smetánky a tak, co se nevaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
12.4.13 14:24

Yoyinda :Díky za podporu, musí se nám to hnout!!!Léto se blíží :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
12.4.13 14:25

Erri, a měla jsi tam něco, že ti bude chodit na tz stránky nějaký plán? Jsem z toho v rozpacích. Kdzž jsi vyplnovala ty tabulky, odškrtla jsi tam i to souhlasení se zpracováním údajů? 8o

• Citovat
  • Upravit
8307
12.4.13 14:50

Yoyinda : jé, já už nevím, co jsem tam zaškrtávala, ale nic mi už nikdy nepřišlo krom toho výpočtu. Vyplňovala jsem jsem to dávno už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
12.4.13 14:54

A měla jsi tam barevnou tabulku nebo text. Mě přišel text, kde popisuje tz moje čísla a tak.No doufám, že jsem něco neudělala špatně, ale v tom návodě od tebe to tam tak bylo. Já juen abych se pak nedivila a neměla něco platit. Promiň, že tě s tím obtěžuju. Snad to bude v pohodě. Jen že tam píše něco o intern. koučingu a to já nechci. :x Jejda, jsem z toho špatná

• Citovat
  • Upravit
747
12.4.13 14:58

Tak holky, už to mám, musela jsem se přepnout do britských stránek, aby mne to pustilo. Ale bohužel jsem se nic nedozvěděla, protože výpočet mi napsal, že mám ideální váhu a hubnout nepotřebuju :lol:, je pravda, že potřebuji jen 5 kg zhodit, takže se budu muset držet knížky a rozfázovat si to podle toho, ach jo :think:
Já jsem dukanku držela už jednou asi před rokem, a to jsem zhubla jen 2,5 kg v první fázi, kteoru jsem držela 3 dny, pak měsíc druhou fázi a tam jsem nezhubla nic, pak jsem se na to vykašlala a asi do měsíce byla váha zpátky + kilo navrh, (je zde opravdu velký jo jo efekt, pokud to nedotáhnete až do konce)tak snad to tentokrát bude lepší. Všem hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
12.4.13 15:09

Yoyinda : poslalo mi to jen tu barevnou tabulku, každá fáze jiná barva a kolik v keždé fázi zhubnu a za jak dlouho. Prosím tě, neobtěžuješ!!! O tom koučinku nevím, tak to zruš, pokud to někde jde. Já nevím, jak jsi na tom s AJ, já nic moc, jen základy, tak v těch stránkách nelistuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
12.4.13 15:21

Holčiny, frčím na oslavu na véču, tak uvidím co mi tam jídelní lístek nabídne po dukansku :-).Krásný páteční večer všem a prima dukanění!!!Mějte se, paaa!!! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
12.4.13 16:08

Babyyyy poradte mi nejaku sladkost, ktoru mate odskusanu a je dobra. palacinky si spravim urcite ale mam dostat mesiaciky, a teda fakt mam hrozne hrozne moc chute :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
12.4.13 17:43
@kookinka píše:
Moje snídaně jsou skoro pořád stejné - přes týden, když nemám čas, většinou vyhraje jogurt nebo toustík s kuřecí šunkou a čaj, káva (když je zeleninový den přidám okurku, rajče, papriku). O víkendu, když mám čas, dělám si lívanečky s dukanelou nebo tvarohem, koláčky, sušenky aj. (jsem hodně na sladké takhle při ránu)nebo ze slaných mám ráda chlebík s tuňákem a k tomu si uvařím 1-2 vajíčka,

Můžu se zeptat, kde se dá koupit dukanela, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.4.13 18:33

Ahoj holky, prosim Vás nemáte někde návod jak a co jíst v které fáze? Nějak se v tom nevyznám a jaksi potřebuju shodit dost kil :-) Myslela jsem, že v první fázi se smí jen maso a pak tady píšete i jogurty a tak?

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
12.4.13 19:03

Ahoj Katy, můžeš jíst libové maso, kromě vepřového, ryby, šunky, rybyčky v konzerve, nízkotučné tvarohy, jogurty, surimi tyčinky a dělat si třeba placky nebo tousty z ovesných otrub.

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
12.4.13 19:04

Páni, taková chyba oprava rybičky :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo