Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gába27
12.4.13 19:07
@karinecka23 píše:
Babyyyy poradte mi nejaku sladkost, ktoru mate odskusanu a je dobra. palacinky si spravim urcite ale mam dostat mesiaciky, a teda fakt mam hrozne hrozne moc chute :D

Zkus ty chutě zahnat třeba colou light. Dukan píše, že to v mnoha případech na zahnání mlsné stačí.

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
12.4.13 19:12

Mrkni na slovenské stránky dukanova dieta, je tam spoustu sladkostí. Určitě si vybereš.

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
12.4.13 19:17
  • Citovat
  • Upravit
747
12.4.13 19:58

Tak jsem si objednala z těch internetových stránek spoustu dukaňáckého jídla, hlavně otruby a taky sladosti, těch tam mají spousty. Hned jak mi to přijde začínám, ať jsem pěkně vybavená. Chci se zeptat, ty dukanovy sladkosti (dukanelu, různé sušenky přímo od něj, sirup,) to se může i v první fázi nebo od kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stanislav 29
12.4.13 20:04

dukanova dieta

Dobry deň. Ja som podstupil Dukanovu dietu a behom dvoch mesiacov som schudol 20 kg. Vaha išla rychle dole ( pri vyške 172 cm a vahe 96 kg teraz važim 76 kg a citim sa vyborne, akurat mi klesol tlak na 100/60.Che to len pevnu vôlu, vela tekutin, nejesť žiadne pečivo, zamiaky ani ryžu, cvičiť-najlepšie je švihdlo, brušaky, vela pohybu. Metabolizmus je upraveny, teraz komzumujem všetko-samozrejme s mierou, telo ani si viac nevyžaduje a vaha po mesiaci je stale 76 kg.

• Citovat
  • Upravit
139
12.4.13 21:05

@Caty presmejdi tuto stranku http://www.dukanovadieta.com/ mne pomohla :) vsetko sa dozvies :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.4.13 21:07

Holky, děkuju, no tam se nesmí vůbec žádná zelenina a ovoce? Proč? já jsem na tom závislá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
139
12.4.13 21:10

@Caty mozes zeleninku, ale az po prvej faze, co je maximum 7 dni, potom striedaj jeden den bielkovinove dni, druhy den bielkovina plus zelenina az kym neschudnes kolko chces :) ja milujem jablka, a teda zajtra je tyzden co ju robim a dost mi chybaju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
12.4.13 21:13

Gabi, ja som tento tyzden uz vypila 2l coly light, uz viac nechcem :D som hroznaaa, sak musim pockat kym mi dojdu moje dni a potom ma to prejde dufam. bo neska som mala uz fakt chute, oproti predavaju zakusky, tak som mala co robit aby som odolala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 22:19

Prosím vás, můžete mi poradit, jak je to s těmi sladidly? Nekoupila jsem aspartam, ale nějaké obyč sladidlo. Vadí to? A jaký to má smysl, když tam i přesto ty cukry jsou? Nebo, můžete mi to prosím někdo vysvětlit? Díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
13.4.13 08:26

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Držím Dukana těď sedmý den, dole jsou tři kila.. Chci držet první fázi deset dní.. Měřím totiž 165cm a vážila sem na začátku 84.9 FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ chci dát dolů cca dvacet kg, když to pjde i o trochu víc… :D

Jinak první tři dny sem teda byla trochu rozjedená..ale už se to upravilo a super.. Je to první dieta, u které se nemusím nijak zvlášť omezovat.. a můžu jíst dost, vždycky mě totiž děsně vadí, že si mám jídlo vážit a podobně.. Docela dost mi chutná i ten chlebík.. ale objednat si z dukan shopu mě tedy nenapadlo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
13.4.13 08:56

Dobré ránko, holky dukanky!!!
Vidím, že jsou tady mezi námi nové holčiny, tak vítejte a ať se daří ta kila zlikvidovat.
Karinečka : tady je pár receptíků na sladké : http://limetka.info/…etadukan.pdf , jinak já když mám chutě na sladké a nechce se mi dělat nic složitého, tak smíchám tvaroh s bílým jogurtem, stevii a kakao a smetánek je na světě :-).

ZelenáKytička : sladidlo můžeš koupit umělé, nebo právě tu stevii, ta je zdravá a kupuju ji jak v tabletkách, tak tekutou.
Stanislave, už abychom psaly to co vy a měly všechna kila dole.Jste dobrej, gratuluju a nám držte palečky, aby jsme to také dokázaly.

Krásnou sluníčkovou sobotu tady všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
13.4.13 12:45

Holky, jak jste vydržely první dny bez té zeleniny a ovoce? Já si to nedovedu představit. Nejde to prohodit? A chci se zeptat, když to budu držet a vařím dětem, musím ochutnat, vadí třeba 2 lžíce něčeho jiného? Vím, možná blbá otázka, ale zajímá mě, jestli se tím nějak naruší ten chod.

• Citovat
  • Upravit
Caty
13.4.13 13:03

Asi jsem blbá, nějak to nechápu. V první fázi smím maso, nízkotučné jogurty a to je vše, ano?

• Citovat
  • Upravit
8307
13.4.13 13:04

Caty, zeleninu v první fázi nemůžeš vůbec a prohodit to nejde, tom je startovací fáze. mně to ani nepřišlo, ikdyž mám ovoce a zeleninku ráda. A ovoce, tom se může až ve 3,fázi :-( bohužel. Ochutnat? Já jsem takový magor, že jsem to ze začátku i třeba vyplivla do dřezu, to, co jsem ochutnávala a nesměla to, teď už to tak nehrotím, ale fakt jen na jazyk, nejím to.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková