Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Gábi -ten Sportness tam nemusíš dávat, jdou udělat ty palačinky i z otrub, ale to už v ten den máš otruby vybrané a ten prášek jsou jen bílkoviny a to můžeš, ikdyž si dáš k snídani třeba dukanky. A efekt to i má, protože dáš do těla víc bílkovin a o tom dukan. dieta je. Palačinky můžeš i v 1.fázi, když si do toho nedáš kakao, to je tolerovaná potravina až od druhé fáze.
Gábi :Neeee, je ho tam málo oproti bílkovinám a na dukanku jsou i výborné ryby a co mají zdravého tuku, hlavně losos. Hodně jsem četla na různých stránkách, že ten prášek je na dukanku supeeer, tak tomu věřím ![]()
Mam doma tieto semienka uz asi 3 mesiace, a jem ich ako ma napadne, lebo som ani nevedela na co su
a tak som ich vygooglila a som milo prekvapena http://www.zelenepotraviny.delnicky.sk/chia?…
tak len pre info, ze aj taketo cosi existuje ![]()
Krásné ránko všem dukankám!!!
Kari ta semínka dobré! Kdes je koupila? Ve zdravé výživě?
Dáte mi prosím recept na ty palačinky a prášek Sportness upujete v DM? Děkuji
ZZuzik :palačinky : vajíčko,2lžíce Sportness z Dm a dolévat odstředěným mlékem na konzistenci palačinek. Smažit na suché pánvi nejlépe keramické, nebo já jí i pekla v silikonové formě na koláč v troubě. A naplníš ji tvarohem ochuceným stevií s kakaem, nebo skořicí, můžeš do toho i kustovnici.Nebo naslano špenát atd.
@Erri píše:
ZZuzik :palačinky : vajíčko,2lžíce Sportness z Dm a dolévat odstředěným mlékem na konzistenci palačinek. Smažit na suché pánvi nejlépe keramické, nebo já jí i pekla v silikonové formě na koláč v troubě. A naplníš ji tvarohem ochuceným stevií s kakaem, nebo skořicí, můžeš do toho i kustovnici.Nebo naslano špenát atd.
Jé děkuji moc, už se moc těším, jsem v první fázi, ale hned jak se vrhnu na druhou udělám si palačinky ![]()
A ještě jedné věci nerozumím, když si udělám dukanovy placky, kde jsou 2 lžíce ovesných otrub tak to pak ten den už si nemám dávat tu povinnou 1,5 lžíci ovesných otrub? To už by bylo moc otrub? Děkuji moc
ZZuzik : V 1,fázi můžeš jen lžíci a půl otrub a ve 2.fázi můžeš jen 2lžíce ovesných otrub, ale můžeš ještě k tomu 1×denně lžíci pšeničných a 1× denně lžíci solamylu, tak to můžeš různě pokombinovat.
Eri jj v takom obchodiku so zdravou vyzivou som to kupovala. prave mam upeceny dukanov citronovy kolačik, tak si ho idem dat s tvarohovo vanilkovym kremom
rano som sa postavila na vahu a po 10 dnoch mam -3 kila..dufam ze to bude takto dobre pokracovat
milujem tuto dietu! ![]()
Kari : Fuuuu, supeeer, gratuluju, mně ta váha stojí už týden, ale nevzdávám ji, ono se to pohne. Mňamky, koláček
.
Karinecka, gratuluji!!!
Holky poraďte nějaký dobrý receptík na cuketu. ![]()
Eri, tak ked stojis, dukan odporuca 5 bielkovinovych dni a zvysit čas cvicenia a ono sa to pohne skor ![]()
@Erri píše:
ZZuzik : V 1,fázi můžeš jen lžíci a půl otrub a ve 2.fázi můžeš jen 2lžíce ovesných otrub, ale můžeš ještě k tomu 1×denně lžíci pšeničných a 1× denně lžíci solamylu, tak to můžeš různě pokombinovat.
Děkuji Erri
@Erri Můžu se zeptat, proč do palačinek dáváš ten Sportness prášek, jaký to má efekt? A ty palačinky jsou asi povolené až od 2. fáze, že jo?