Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8307
16.4.13 19:53

Kari, byl mooc dobrý, mám půlku ještě na zítřek. mozarellu můžem, je v tolerovaných potravinách, také si ji kupuju. Přejdi na ty stránky, co vytvořila Veverunkav jsou moc pěkně udělané. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.4.13 19:54

Ok idem tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 20:28
@Blanulinka píše:
No Luci, netrap se prosím, jsem ošetřovatelka i osobní asistent, takže jsem trápení viděla i doma zažila hodně, už nemám rodiče a každý odchod je velmi smutný, věř, že je mi smutno často za nimi, ale sebevětším smutkem bohužel nic nevyřešíš, je mi to moc líto, prožívala jsem to i s klienty, momentálně práci nemám jen brigády v osobní asistenci. Tohle jsou těžké situace, neboj to se vyřeší, každá taková situace je velmi psychicky náročná. Držím pěstičky pa.

díky :hug:

lucka

• Citovat
  • Upravit
747
17.4.13 10:13
@Veverunkav píše:
Holky presunte se ;-)
A jakej chlebik?

Kam se máme přesunout? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.4.13 10:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Morsie
19.4.13 12:32

O dukanově dietě je výborná knížka, jmenuje se Dukanova dieata (originální :D ). Moje švagrová si ji koupila, začala jí držet a měla s ní úspěch. Když jsem to sama četla, zní to moc dobře. V té knížce je to pěkně všechno rozepsané, doporučuju si jí pořídit :)

• Citovat
  • Upravit
BGB
2
26.4.13 19:17

Ahoj holky potřebuju pomoct, dietu držím už 4 týdny po prvním týdnu jsem zhubla 3kg a od té doby nic? co dělat? mám pokračovat dál v dietě? děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anajkap
30.4.13 12:32

Dukanova dieta

Ahoj.
Já mám takový problém a vede mě to až k zoufalství. Už jsem vyzkoušela mnoho diet nebo jenom omezit tuky a vždy jsem alespoň trochu zhubla. Teď držím už 14 dní Duk. dietu a zhubla jsem asi kilo. Přestává mě to bavit, když se nedostavuje výsledek. Bude to asi věkem. Bylo mi padesát a prostě to nejde. Nebo myslíte, že mám vydržet, že to chce čas? To jídlo není tak špatné, ale někdy mi to už leze krkem. Díky za radu.

• Citovat
  • Upravit
354
6.5.13 14:48

Ahoj maminky… :-)
S blížícím se létem jsem hledala dietku, narazila náhodně na tuto Dukanovu a zalíbila se mi, hlavně kvůli tomu, že se nemusí jíst předespané množství potravin.. Dnes jsem začala, ještě jsem plná motivace a toho, že to zvládnu, ale znám se :-)… takže jsem si řekla, že napíšu s otázkou, jestli tady není někdo kdo je také na začátku… Díky a zdravím. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.5.13 22:23
@LucieŠH píše:
Může mi prosím někdo říct, zda můžu v první fázi jíst kolik chci a kdy chci, nebo jen třeba 3× denně nebo 5× denně…vůbec nevím. Zítra chci začít a nikde jsem nesehnala v knihkupectví knihu a objednají mi ji až za týden :zed:

můžeš jíst povolené potraviny v jakémkoli množství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.5.13 22:23

Já taky zitra začínám…za 3 týdny svatba tak aspon 3kila… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
12.5.13 10:21

@Slun Holky, jestli chcete, běžte na diskuzi otevřené skupiny O všem - tam jsme ty, které teď aktuálně držíme dukanku. Holky Vám poradí, dávají tam i recepty, které se jim osvědčily. Docela to tam s nimi motivuje, když vidíte ty úbytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doubravan
12.5.13 23:19

Nevi nekdo jestli se muze meloun?

• Citovat
  • Upravit
2990
13.5.13 22:26
@doubravan píše:
Nevi nekdo jestli se muze meloun?