Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Kari, byl mooc dobrý, mám půlku ještě na zítřek. mozarellu můžem, je v tolerovaných potravinách, také si ji kupuju. Přejdi na ty stránky, co vytvořila Veverunkav jsou moc pěkně udělané. ![]()
@Blanulinka píše:
No Luci, netrap se prosím, jsem ošetřovatelka i osobní asistent, takže jsem trápení viděla i doma zažila hodně, už nemám rodiče a každý odchod je velmi smutný, věř, že je mi smutno často za nimi, ale sebevětším smutkem bohužel nic nevyřešíš, je mi to moc líto, prožívala jsem to i s klienty, momentálně práci nemám jen brigády v osobní asistenci. Tohle jsou těžké situace, neboj to se vyřeší, každá taková situace je velmi psychicky náročná. Držím pěstičky pa.
díky ![]()
lucka
@Veverunkav píše:
Holky presunte se
A jakej chlebik?
Kam se máme přesunout? ![]()
O dukanově dietě je výborná knížka, jmenuje se Dukanova dieata (originální
). Moje švagrová si ji koupila, začala jí držet a měla s ní úspěch. Když jsem to sama četla, zní to moc dobře. V té knížce je to pěkně všechno rozepsané, doporučuju si jí pořídit ![]()
Ahoj holky potřebuju pomoct, dietu držím už 4 týdny po prvním týdnu jsem zhubla 3kg a od té doby nic? co dělat? mám pokračovat dál v dietě? děkuji za odpovědi
Ahoj.
Já mám takový problém a vede mě to až k zoufalství. Už jsem vyzkoušela mnoho diet nebo jenom omezit tuky a vždy jsem alespoň trochu zhubla. Teď držím už 14 dní Duk. dietu a zhubla jsem asi kilo. Přestává mě to bavit, když se nedostavuje výsledek. Bude to asi věkem. Bylo mi padesát a prostě to nejde. Nebo myslíte, že mám vydržet, že to chce čas? To jídlo není tak špatné, ale někdy mi to už leze krkem. Díky za radu.
Ahoj maminky… ![]()
S blížícím se létem jsem hledala dietku, narazila náhodně na tuto Dukanovu a zalíbila se mi, hlavně kvůli tomu, že se nemusí jíst předespané množství potravin.. Dnes jsem začala, ještě jsem plná motivace a toho, že to zvládnu, ale znám se
… takže jsem si řekla, že napíšu s otázkou, jestli tady není někdo kdo je také na začátku… Díky a zdravím. M.
@LucieŠH píše:
Může mi prosím někdo říct, zda můžu v první fázi jíst kolik chci a kdy chci, nebo jen třeba 3× denně nebo 5× denně…vůbec nevím. Zítra chci začít a nikde jsem nesehnala v knihkupectví knihu a objednají mi ji až za týden
můžeš jíst povolené potraviny v jakémkoli množství…
@Slun Holky, jestli chcete, běžte na diskuzi otevřené skupiny O všem - tam jsme ty, které teď aktuálně držíme dukanku. Holky Vám poradí, dávají tam i recepty, které se jim osvědčily. Docela to tam s nimi motivuje, když vidíte ty úbytky.
@doubravan píše:
Nevi nekdo jestli se muze meloun?
ovoce muzes az ve 3tí fázy…ale myslím, že jo…vždyt je to jen voda.. ![]()