Duši na testu a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
18.10.17 10:23

@Jenny02 jasně. Bud je to počínající ms nebo spineni na zacatku těhotenství :) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.10.17 11:22

@Tichošlápek
Dík, tak já to půjdu za chvíli zkusit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.12.20 22:41

14DPO krvácení

Ahoj holky,

potřebuji se s Vámi poradit.

11.11.20 jsem měla první den ms, 21.11.20 CHRÁNĚNÝ styk (kondom), dnes 5.12 menstruace - což by nebylo až tak divné, každopádně já mám strašně dlouho cykly… Cca 45dní… Takže jsem teď ve stresu, co to může být.

Myslíte, že je možné těhotenství? Není to špinění ani klasická menstruace, spíš prostě slabé krvácení. :oops: :oops:

Omlouvám se za hloupé dotazy, prostě jsem fakt ve stresu, mám 21, těhotná jsem nikdy nebyla a mám měsíc nového přítele - kolegu :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.20 07:23

Ahojte prosím mám dotaz, poslední menstruace 23.11. první test jsem si dělala 25.12. byla tam neviditelná čárka. Teď už je na testu čárka vidět, ale pořád není tak jasná, tak jak by asi měla být. K tomu mi včera večer přibylo lehké krvácení… Má někdo zkušenost? Dr. má zavřeno takže se nemůžu poradit tam a nevím jestli to je na pohotovost když nemám těhu ještě potvrzeno lékařem.

• Citovat
  • Upravit
4653
31.12.20 08:20
@Anonymní píše:
Ahojte prosím mám dotaz, poslední menstruace 23.11. první test jsem si dělala 25.12. byla tam neviditelná čárka. Teď už je na testu čárka vidět, ale pořád není tak jasná, tak jak by asi měla být. K tomu mi včera večer přibylo lehké krvácení… Má někdo zkušenost? Dr. má zavřeno takže se nemůžu poradit tam a nevím jestli to je na pohotovost když nemám těhu ještě potvrzeno lékařem.

Mám zkušenost. Čárka sílila i přes MS a pak na testu bílo. :( Zbytečně bych nikam nejezdila, teď s tím nejde nic dělat a v nemocnici stejně nic neuvidí. Testuj dál a v pondělí volej dr., asi tě bude chtít poslat na krev. Drž se, je to hnus, když nevíš, co bude. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
31.12.20 08:50
@Anonymní píše:

Posli fotku. Jak mivas dlouhe cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
31.12.20 08:51
@Anonymní píše:

Jo a skoc si do lekarny pro ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.20 09:38

@peclen co 28 dní.. menstruace mi měla přijít už 21.12…a nic… až teď něco…

• Citovat
  • Upravit
1990
31.12.20 10:09
@Anonymní píše:
@peclen co 28 dní.. menstruace mi měla přijít už 21.12…a nic… až teď něco…

Druhou carku mas docela peknou, to te nezesilila nemusi nic znamenat. Ale v pondeli bych sla k doktorce at ti zmeri to hcg jestli roste spravne a treba uz i neco uvidi. Budes max 5+6, spis odhaduju ze jsi dnes 4+0…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.20 10:55

@peclen no měla jsem jít k dr. až 11. Ale půjdu hned v pondělí ať se zbytečně nenervuju a vím na čem jsem… Ale spíš, než to že mi čárka nesílí, mě znervózňuje víc to lehké krvácení (špinění)… Tak uvidíme…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex