Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když mě neuspokojí lednička tak hold jdu do ložnice za přítelkyni
![]()
@Anonymní píše:
Dneska to tu trochu okořením. Co je pro vás hnacím motorem k sexu? Je to spíše tělesná nadrženost kdy si potrebujete ulevit nebo nebyvate nadržená a chcete zažívat pouze ten příjemný pocit? Děkuji. Nejde o výzkum spíše rozepře s partnerem.
A nemůže ti to tu Floralys taky trochu okořenit? ![]()
@JiříkMazlík píše:
Když mě neuspokojí lednička tak hold jdu do ložnice za přítelkyni![]()
Jiříku, ty máš přítelkyni? Tak aby tě tu nenačapala… ![]()
@Anonymní píše:
Dneska to tu trochu okořením. Co je pro vás hnacím motorem k sexu? Je to spíše tělesná nadrženost kdy si potrebujete ulevit nebo nebyvate nadržená a chcete zažívat pouze ten příjemný pocit? Děkuji. Nejde o výzkum spíše rozepře s partnerem.
Tak důvod je ve středu, na Vánoce a tak…
@Anonymní píše:
ani jedno…touha po protějšku, po blízkosti, intimite…takze tak dva roky ![]()
@Venetia chudák pavouk dva roky si žije spokojeně a pak ho někdo začne mlátit kyjem nebo spíš pyjem
![]()
No nevím, zda to tu „okoření“ anonymní dotaz bez osobního přesahu
Spíš budeš terčem ironických průpovídek
Tak já dostojím svému jménu a napíšu, že z nudy ![]()
Kouknu na manžela a mám prostě chuť. Když je čas, tak klidně párkrát za den. Je to chtíč po tom druhém a hlavně prožíváme oba krásné pocity, umíme to spolu. Co víc je potřeba? ![]()
Jediné důvody, kdy nemáme sex jsou nemoci, menstruace nebo velká nevolnost, kdy by hrozilo pozvracení jeden druhého a na ti fakt nejsme. ![]()
@Anonymní píše:Šťastná rodinka. A tak to také má být.
Kouknu na manžela a mám prostě chuť. Když je čas, tak klidně párkrát za den. Je to chtíč po tom druhém a hlavně prožíváme oba krásné pocity, umíme to spolu. Co víc je potřeba?
Jediné důvody, kdy nemáme sex jsou nemoci, menstruace nebo velká nevolnost, kdy by hrozilo pozvracení jeden druhého a na ti fakt nejsme.
@Anonymní píše:
Abych se pak mohla pochlubit na epipi
To jsou fakt dotazy, proč to lidi dělají. Někdo proto, že má fyzickou potřebu, někdo proto, že to chce ten druhý, pro někoho je to jediný fyzický kontakt s partnerem. Co čekáš za odpovědi?
@Mango_Lassi píše:
Abych se pak mohla pochlubit na epipi
A máš teď čím?
Ženy mají údajně něco přes stovku důvodů proč jdou do sexu. Např. z pocitu moci nad konkrétním jedincem, kvůli hubnutí, nápravě sebevědomí, aby byl doma klid, aby už nebyla panna, dokonce i ze soucitu, z nudy, aby získaly od chlapa co chtějí (auto, kabelku, dítě…), zajímavým důvodem je pomsta, pak třeba závislost na obdivu a mnoho dalšího. Nadrženost je jen jeden ze střípků mozaiky
U chlapů bude nadrženost tak 95% důvodů ![]()
Příspěvek upraven 17.01.22 v 09:27