Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
5.3.19 17:27

@sonci82 z toho si nic nedelej 8) U nas je to podobne. Spolu jsme na utz byli de facto jen na genetice, kde nas desne nastvala v Gennetu dr, jak jsem kdysi popisovala tady. Pak nam to dohromady do ted taky nevyslo, partner mel zatim vzdycky v dany termin sluzbu v praci, sice by si to zaridit mohl, ale zase si rikame, ze si radsi pak udela delsi volno po porodu. Navic diky ty svoji praci zachranare si zaroven myslim, ze toho uz videl tolik, ze je nekdy paradoxne vic vydesej nez ja a trochu se se mnou boji jit. Ted jsme zrovna diskutovali, jestli bude moct na dalsi kontrolni utz po mesici k Apolinari za 2 tydny. Uvidime. Nijak to nelamu pres koleno, kdyz bude mit zrovna volno, vim, ze pujde, kdyz ne, tak uz jsem proste zvykla, ze pojedu sama. Neberu to tak, ze by zamerne nechtel, protoze jinak se o nas stara ukazkove, kluky mazli po brisku, povida si, predelal kvuli nim sam s tchanem pul domu a vse je uz predem vlastne pripraveny. Takze tohle proste moc neresim. Stejne tak otazku jeho ucasti u porodu. Porad na to menim nazor ja sama, on by jit chtel, to proste jeste nechame ulezet, casu mame snad jeste dostatek na rozhodnuti se :lol:
Jinak koukam, ze ty uz mas vlastne vybavu vyresenou :D
My taky, radeji s predstihem, kdyz jsou kluci 2 a ja mam na to volno a jeste nejakou energii, ktera ale ubyva 8)
Krome kocarku a sedacek k nemu, coz bude darek od me babicky mame uz vsechno komplet :kytka:
Kdybyste mela nektera zajem, muzu sem dat par typu, protoze krome postylek a matraci a veci, co mam nebo budeme mit od svagrove, jsem uplne vse objednavala z netu online a zatim jsem nad miru spokojena jak s kvalitou dodaneho zbozi, cenou i terminem dodani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.3.19 19:21

@Leňa31 Já jsem dnes 34+4tt, kluci jsou dvouvaječný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
5.3.19 20:10

@lorelai947 Jak se cítíš v tomto týdnu a jak zvládáš běžné denní práce? Já jsem 28tt a někdy zvládám úplně všechno, jindy vstanu a jsem vyřízená už od rána :think: a vůbec si nedokážu představit, jak to bude vypadat za pár týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
6.3.19 07:05

Ahoj holky, pořád tady čtu vaše příspěvky, ale reagovat se mi moc nedaří :lol: :lol: včera mě dali na pokoj ke klukům a tak zkoušíme nový život s dvojčátky :) tzn nic moc spaní a kupu prace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.3.19 07:52

@Maty3010 jen si chlapečky užívej :) Jaky to je?
Já poslední dobou chytám depky,jak to zvládnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.3.19 07:53

Tak já dnes takto…radši se zvážím až zítra před kontrolou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
6.3.19 08:08

@sonci82 Krásný bříško :palec: Já 28tt a nahoře 16kg :think: váha jde nahoru každým dnem až mě to trochu děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
6.3.19 08:11

@sonci82 je to naprosto skvělý pocit a když se usměji tak bych je snědla :)
Jen vsuvka,já tedy po porodu o 4-5 kg dole oproti původní váze… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
6.3.19 10:21

@Nugetkka do 30tt jsem zvládala v pohodě. Byli jsme na těhotenským focení, zvládla jsem vyprat a vyžehlit všechno oblečení pro malý a nachystat zbytek výbavičky, fungovala jsem doma zhruba jako ty - jeden den úplně v pohodě, druhý den jsem potřebovala odpočívat…
No a po 30tt to šlo rapidně z kopce. Najednou jsem nevydržela delší dobu v obchodě, procházky mi začaly dělat větší a větší problémy, doma jsem dokázala fungovat tak hodinu a pak si musela jít odpočinout…
Od 32tt je ze mě prakticky úplnej ležák. Na malým, rychlým nákupu jsem od té doby byla všehovšudy jen dvakrát a pokaždé mě musel manžel podpírat, jinak bych sebou sekla, takže jsem to už vzdala a nakupuje jenom manžel nebo si nechávám nákup dovážet přes rohlik.cz (zaplať pánbůh za tuto službu!), když chci něco uvařit musím u toho sedět nebo polehávat, takže vaření je pro mě celodenní záležitostí… :lol:
Naučila jsem se používat myčku, se kterou jsem do teď nebyla moc kámoška, ale když není moc nádobí, tak ho normálně umyju ručně… Dát prát prádlo mi samozřejmě taky nedělá problém, ale když je ho víc a mám ho pověsit na sušák, tak si k tomu taky sednu… Takže tady ty drobný úkony ještě zvládám. Sice pomalu a trvá mi to dlouho, ale jo.
Jinak se ale o vše stará manžel - nemá problém kleknout na všechny čtyři a umýt podlahy, vysává, i to prádlo dá prát nebo ho pověsí, když se k tomu nedostanu já, umyje nádobí, nakupuje, vynese odpadky, případně i uvaří, když to já nezvládnu… A do toho samozřejmě chodí do práce.
Narovinu říkám, že lepšího chlapa jsem si nemohla přát! Dlouho jsem se nemohla smířit s tím, jak jsem najednou neschopná, jak je to všechno pro mě čím dál těžší, že jsem jenom doma, válím se v posteli, o chlapa se pořádně nepostarám, skoro nic nedělám a i tak jsem z toho vyřízená… Manžel mi za tyhle řeči nadává, a říká, že dělám tu nejtěžší a nejdůležitější práci na světě - vyrábím naše miminka :mrgreen: Je prostě skvělej. Nevím co bych bez něj dělala :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
6.3.19 10:23

@Maty3010 vím, že to je určitě chvílema hodně náročný, ale moc ti závidím, že už máš dětičky u sebe. Nemůžu se jich už dočkat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
6.3.19 10:25

Jo a zrovna včera jsem si taky fotila bříško, tak přikládám foto - 34+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
6.3.19 10:27

@sonci82 @Nugetkka jen hezky nabírejte děvčata, ať ti prcci mají z čeho brát… ;)
Však po porodu to shodíte raz dva - a počkejte až začnou dětičky lozit/chodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.3.19 11:11

@lorelai947 teda to je vážně parádní chlap :lol: :potlesk:
Jako můj je celkem tolerantní to jo, ale jsem moc zvědavá za pár měsíců jak bude doma uklízet apod…haha řekla bych že to asi ani nepřichází v úvahu u něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.19 11:37

Mate vystavni briska, damy :potlesk: Porad mi zustava rozum stat, jak je ta nase kuze pruzna a jak se dokaze kvuli detem roztahnout :lol:
Jinak souhlasim s @lorelai947, svyho chlapa bych taky za nic nevymenila! Krome vareni, coz proste nedava od prirody :lol: , udela uplne vse, kdyz mam zrovna den, kdy to vazne nejde, nebo kdyz jsem v zacatku mela absolutni klid s nohama nahore a on v pohode vedle prace zvladl uplne vse :) Taky jsem mela pri svoji bezny hyperaktivite desnej pocit, ze jsem k nicemu a nic nesmim, ale s jeho pristupem, ze ted moje telo i v leze dela za 3, jsem se s tim nakonec smirila.
Chci se zeptat, asi standard problem u nas, nespavost :roll: Usnu jak spalek v 9 a ve 3 konec, vzbudi me nepohodli, curani, tak alespon soupnu nase stene vycurat na zahradu a zase zalezu do perin, ale tak do 5,6 znovu zaspat ani nahodou, obcas jeste hodku kolem 7, ale vic nic. Prevaluju se, myslenky pracujou :nevim: Nemate nejaky typ, co pri tomhle pomaha vam???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
6.3.19 12:24

@lorelai947 Myslím, že brzo budu tam, kde jsi ty. Dnes už musel přítel i sám na nákup, jsem zase bez energie :think: naštěstí taky vše zvládá a hodně mi pomáhá. Spíš já špatně nesu to, že tolik nezvládnu, byla jsem zvyklá pracovat 10-12h denně, vše zvládat a o víkendech se věnovat tomu, co nás baví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí