Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3163
15.3.19 11:49

@Leňa31 to uz jsou krasne vahy. Super,ze jste vydrzely tak dlouho.
@lorelai947 tech par dnu uz vydrzis,jsi siona zenska! Je mi jasne,ze uz je to otrava,ale kdyz se mimcum dari,taj je to super.
@sonci82 jsi se zase premahala,ze? Ja zase citim podbrisek,kdyz cely dopoledne stojim nebo neco delam. Proste po par hodinach musim odpocivat a to nejsem ani v pulce tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 11:56

@klara1410 vyhliadla som si Skip Hop Double Deluxe a potom som ju cez marketplace kupila za 600 kc. Bola ako nova,som velmi spokojna,je velmi priestranna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.3.19 13:01

@babikadaska tak ta vypada taky velice hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
15.3.19 13:16
@babikadaska píše:
@lorelai947 :kytka:
Ja som dnes presne 36+O a ty ?? Som sice uplne hotova, ale rada by som este par dni vydrzala,kludne do 37+0 :) Som uz tyzden bez cipku,otvorena, ale verim verim verim a tesim sa z kazdeho dalsieho dna. V stredu som sa dohodla na prirodzenom porode,nie cisarsky, tak este na poslednu chvilu si chcem o tom nieco precitat. Ty mas v plane ako rodit? Ako su ulozene deticky ?

Já jsem právě úplně stejně jako ty, taky dnes 36+0. Chtěla jsem rodit přirozeně, ale kluci jsou už skoro dva měsíce otočený KP a nevypadá to, že by se zvládli (a hlavně chtěli :cert: ) ještě otočit, tím pádem budu muset rodit císařem… Taky chci kvůli dětem vydržet co nejdýl, ale mám už prostě strašný bolesti - oni tam totiž neleží nějak hezky vedle sebe nebo tak, ale jsou tam jaksi zašmodrchaný a to si myslím, že je tou příčinou těch mých strašných bolestí. Z břicha mám hroznou šišku, bolí mě ležet, sedět i stát… :,(
Ty žádný takový bolesti nemáš? :think:

Jinak holky děkuju za podporu a povzbuzení, bojuju jak se dá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 13:52

@lorelai947 takova šiška,ty kráso!

Jinak teda je to mazec,mít dvě co,ale my to zvládneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 13:53

@babikadaska taky pěkná taška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 13:59

Jinak si pořád hraju a premistuji. Koupili jsme úzkou skříň ještě do ložnice na mimi věci a mám v ní věci od 50 do 62 :mrgreen: Jen nevím,jak to tam uspořádat…zatím mám dupačky,body,overaly,v krabici ponožky+čepičky,a jeden foch skoro prázdný a v posledním ostatní malinké věci. Prebalovak bude taky v ložnici,tak se to tu užije a budou věci po ruce. Nebo jestli to protridim podle holka a kluk,nevím 😁 vypráno samozřejmě ještě nemám. Většina věcí je teda poděděného,snad pár nových bodyček. A krabice nad tím jsou věci od 92 a výš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 14:01

Plus v obýváku skříňka s plenkama,osuskama,a pak je po policích 68,74,80+86 :mrgreen: :lol: Plus ještě tchýně něco nakupovala,dost,tak říkala,že mi to taky bude muset někdy přivézt :mrgreen: Tak kdyžtak nebudem tak často prat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
15.3.19 14:36

@sonci82 Máš teda pořádnou výbavu :palec: koukám, že pleny máme nakoupené stejné, já s nima nemám zkušenost tak doufám, že budou ok :palec: jinak taky pořád přesouvám, přerovnávám a ono se mi nechce vejít :lol: včera mi kamarádka dovezla další krabici a už vážně nevím, kam s tím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.3.19 14:45

@Nugetkka já mám nových plen bílých deset a ostatní po malým. A pár těch barevných no.
Uvidíme,jak se vše využije :)

Dneska mi něčí nohy pořád skáčou pod pravými žebry,řekla bych holčičky :mrgreen: Protože ta by měla být hlavou dole a nohy hore. Kluk je tam ani teď nevím jak..ale řekla bych stále vodorovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
15.3.19 18:11

@lorelai947 ty jo…to brisko to je mazec! Drž se, to zvládneš ještě pár dní.
@babikadaska taky se drž. To už uteče.

Buďte rádi, že už to skoro máte za sebou. Já jsem 15 tt, všechno by mělo byt ok, ale řešíme ted doma nějakou partnerskou krizi. Furt se hadame kvůli práci. Partner se ke mně chová jak k nejpodradnejsimu zamestnanci. Chvíli jsem se to snažila chápat, rozjíždí se mu dva nové projekty a je to pro všechny náročné, ale prostě on si myslí, že můžu makat 8 hodin a být fit…zatímco já jsem totalne unavená a vycerpana, poras nemuzu moc jíst jak mi bylo furt blbě, teď dva dny jim jen polevku…to jedine děti tak nějak můžou…a on se chová jako blb..tak jsem z toho špatná.

Ale sleduju a kazdy den čekám,.kdo další přivede na svět dvojcatka a myslím na vás a drzim vám palce holky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.3.19 15:33

Holky, které už máte vetší břísko, mám jednu otázečku : Jak se holíte nebo neholíte? :D Už mi to dole dělá problém a nedokážu si představit že bych šla na prohlídku neupravená. Uvažuju nad depilačním krémem. Zkoušela jsem cukrovou pastu, ale na to potřebuju vidět jako při holení :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
16.3.19 15:43

@klara1410 taky nemůžu jít na prohlídku neoholená :mrgreen: Když to začalo být problematičtější, tak dokud jsem ještě jakž takž zvládala, oholila jsem se sama aspoň tak nějak „nahrubo“ a manžel mi to pak doladil. Teď už je to kompletně na manželovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.3.19 15:48

@lorelai947 Tak to máš dobré : :lol: . Ja se stydím neoholena a ani nevim jestli by chtěl teda :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
16.3.19 15:50

@L_cie To me mrzi, ze se musis jeste tehotna dohadovat. Ja bych temto chlapum to tehotenstvi tak prala… je to hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí