Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3163
17.3.19 12:07

Holky,taky jste mely jedno mimco stale na stejnem miste? Mam angelsound ,obcas poloucham srdicka. A jedno mimco mi prijde,ze je stale dost dole na jednom miste. Kdyz jsem byla na prvotrimestralnim screeningu,tak neslo to jedno poradne zmerit,jak bylo natlacene dole ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.3.19 12:31

Jsem teď ve 23+1 a fotky jsem fotila tyden zpet. A rozdil tam moc neni oproti dnešku. Mimča leží svisle vedle sebe a pohyby už i vidím pouhym pohledem. Dokonce první pohyby jsem zaznamenala pohledem uz v 15.tt pak byl chvli klid a od 20.tydne je citim a vidim pravidelně každý den :D. Akorad mam jednu placentu ve predu a nizko takže by mohla přesáhnout porodní cesty a tímpádem by hrozil císař. Ale prý je pořád možnost že se vytáhne spolu s dělohou nahoru a bude to ok. Poprvé od těhotenství jdu na kontrolu až po 3 týdnech. Jinak co 14 dní ale to tak máte asi také. Strie zatím na zadku 2 a trochu prsa popraskaly. Bricho zatím ok ale delaji se mi potnicky na starnach bricha a žeber. Jdete nektera taky na kožní? Vylezly mi znaménka a jedno svědí tak raději jdu na kontrolu. K tomu holení: tak jsem se ted zeptala a klasika co jsem mohla čekat : těhotenství není nemoc a jestli nemám zrcátko. A že zatím mám furt malé břicho. Takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.3.19 12:39

Jinak znám se ted narodila holčička s 500g ve 24 tt. Začala se odlučovat placenta a mala musela jit ven. Zatím se ji daří velice dobře. A známe se narodil kluk kvuli preeklampsii se 700g nějak v 7.měsíci a taky to zvládá. Takže přestávám mít takový strach co by kdyby… Přece jen jsou už v nemocnicích jinde než kdysi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
17.3.19 12:39

@klara1410 Myslím, že ve 24tt jsem už holení sama nedávala. Prvně mi přítel držel zrcátko, teď už musí celou práci obstarat on :lol: když mám dát ruku přes bříško, tak to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
17.3.19 12:41

@klara1410 Mimča narozená po ukončeném 24tt už se běžně zachraňují :mavam: Znám jednu, co měla holčičku ve 29tt s váhou něco málo přes kilo, dnes jí jsou dva roky a je moc šikovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
17.3.19 12:44

@klara1410 @Nugetkka Kdybych se holila se zrcátkem, tak se asi pořežu :-) Když už jsem si přes břicho dolu neviděla, tak prostě jednoduše po hmatu a buď jsem to zkontrolovala zrcátkem nebo přítel (pokud zrovna neholil on).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
17.3.19 13:51

@no.comment já mám taky angelsounds a prvý krát jsem jedno našla v 9tt. Pořád plus mínus stejne místo. Druhé se povedlo najít až 13tt. U obou mám placentu vepředu takže teprve teď je slyším úplně jasne. Jak už jsou větší tak už nejde někdy poznat kdy už slyším to druhé. Mám je ale vedle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.3.19 13:57

@amitrama myslela jsem , že angelsounds je přívešek na dlouhém řetízku který vydava zvuk u bříška a dite na nej pak kladne reaguje po porodu. Jak mimca teda poslouchate ? je to něco jinho nebo se uplne pletu :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
17.3.19 14:07

@klara1410 to si pletes. Angelsound je prave pristroj na poslouchani srdicek. Vypada to jako walkman :) najdi si to na internetu

Příspěvek upraven 17.03.19 v 15:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.3.19 15:16

Tak taky pridavam nedelni update pupenda. Nevim, nevim, ale na 25t mi prijde dooost velky 8o :nevim: Hrozne bych se necim poradne nacpala, ale to mi pak prijde, ze mi pukne :nevim: Mam hlad! :oops:Jinak nahore 7kg, tedy minuly tyden, doma se radeji nevazim, jen vzdy stejne u dr :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.3.19 16:25

https://esoteria.cz/…bola-zelena/ Ja znam tady tohle jako angelsound :D . A nevedela jsem že se takhle jmenuje i pristroj na poslech srdíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 16:26
@no.comment píše:
@L_cie ja jsem dnes 14+1 :)

Super. To jsme na tom tak stejne 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 16:26
@klara1410 píše:
Jsem teď ve 23+1 a fotky jsem fotila tyden zpet. A rozdil tam moc neni oproti dnešku. Mimča leží svisle vedle sebe a pohyby už i vidím pouhym pohledem. Dokonce první pohyby jsem zaznamenala pohledem uz v 15.tt pak byl chvli klid a od 20.tydne je citim a vidim pravidelně každý den :D. Akorad mam jednu placentu ve predu a nizko takže by mohla přesáhnout porodní cesty a tímpádem by hrozil císař. Ale prý je pořád možnost že se vytáhne spolu s dělohou nahoru a bude to ok. Poprvé od těhotenství jdu na kontrolu až po 3 týdnech. Jinak co 14 dní ale to tak máte asi také. Strie zatím na zadku 2 a trochu prsa popraskaly. Bricho zatím ok ale delaji se mi potnicky na starnach bricha a žeber. Jdete nektera taky na kožní? Vylezly mi znaménka a jedno svědí tak raději jdu na kontrolu. K tomu holení: tak jsem se ted zeptala a klasika co jsem mohla čekat : těhotenství není nemoc a jestli nemám zrcátko. A že zatím mám furt malé břicho. Takže asi tak…

Mi přijde že nemáš tak velké bříško… je vidět co ženská to rozdíl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.3.19 16:27
@Sissi1112 píše:
Tak taky pridavam nedelni update pupenda. Nevim, nevim, ale na 25t mi prijde dooost velky 8o :nevim: Hrozne bych se necim poradne nacpala, ale to mi pak prijde, ze mi pukne :nevim: Mam hlad! :oops:Jinak nahore 7kg, tedy minuly tyden, doma se radeji nevazim, jen vzdy stejne u dr :lol: :mrgreen:

Já myslím, že je akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.3.19 16:38

@L_cie udájně je male na to že jsou dva. Ale nemám s čím předtím porovnat :D. Budou to nase první děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí