Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kamilko, tudiz mi to vychazi, ze jsi 6+0 dnes. ukonceny 6. tyden, zacinas 7.
Máško, u nas v Caru to pocitaji dle posledn ms. a kdyz jsem lezela v nemocnici, taky to pocitali tak. tehotenstvi vzdy pocita s gestacnim starim +-2 tydny, takze je jedno, jestl po ivf nebo prirozene. u ivf ti akorat musi sedet stari dle uz, pac tam je den oplozeni jasny, narozdil od prirozeneho tehu
Máško, me to taky zmatlo, pac jsem na netu cetla, ze den et se pocita tretim tydnem tehu. ovsem 4 doktori mi to vyvratili, tak jim verim a vychazi mi to krasne i dle UZ ![]()
Holky, ja se moc tesim na FOR BABIES do Letnan, pojedete taky mrknout?
@Térouš no mě to vychází tak, že bych měla být 9+2, ale jedno mimčo je dle utz 8+5 a druhé 9+1. Takže mě doktor dneska řekl 10tt. Terouš to jsou počty
![]()
To jo:D. me zatim rostou stejne. vcera jsem byla 7+5 a dr. rikal dle uz 7+6 a to jsem dnes, tak jeste o den starsi byly. myslim, ze stejne vsechny pocty jsou naprd. priroda si to zaridi
![]()
Díky holky za přijetí ![]()
Dneska jsem 10+0.S utz. fotkou jsme s doktorem taky museli chvilku čekat-pořád se vrtěli-ale nakonec se povedlo
.
Na další kontrolu jdu až 21.8. -přijde mi to moc dlouho-je to takový krásný pocit-když jsem poprvé viděla srdíčka a najednou už mají téměř 3 cm
-kolik budou mít asi potom???
.
Zatím mi je
hlavně k večeru-ale zvládám to-protože vím, že čím to je
.
Mějte hezké odpoledne-já jdu ještě chvilku ven na zahrádku a zalít skleník. ![]()
@Térouš - no já za tu dobu, co mi bylo celý den špatně, jsem hrozně zlenivěla.. takže i když mi bylo relativně dobře, zvládla jsem jen klasický úklid a nákup..zbytek v posteli a s knížkou.. Ale jsem na nemocenské, ne?
Dokonce mi dnes přišla i kontrola..S tím, že už jsem to dnes ani nečekala, ale večer přišly i..
Takže si odpočiň dokud máš možnost- následujících min.18 let si moc neodpočineš ![]()
@Lafi píše:
Ahoj holky
Může se k Vám taky hrdě přidat???
Je mi 38 let a budou to mé prví dětičky.
Ráda si tu počtu a poučím se
Ahojky, jasně že můžeš, vítáme tě
Krásná fotečka!
@MáškaM píše:
@kamillka2 no mě doktor řekl, že u IVF se to počítá tak, že ke dni OPU připočteš 14 dní, ale je to prý velký odhad, rozhodující je utz.
Souhlasím s tebou, mě také, řekl, že je to sice takové dosti individuální, ale od poslední MS by to mnohdy nesouhlasilo, jelikož třeba u mě ta příprava k OPU trvala mnohem déle, než normální cyklus… ![]()
Zdravím děvčátka, tož já zase od 4h nespím, to nechápu, já totální spáč
Co jsem těhulka, tak toto…malí si mě už asi trénují nebo co ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat