Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1773
10.8.12 09:37

Ahoj holky :mavam:
Evi-určitě to bude dobré-prostě musí :hug: :hug: :hug:.
Mě to taky čeká, ale nejprve norm. kontrola 21.8. a pak mě tam určitě taky pošle…
Držim moc palce :hug: :hug: :hug:

• načítám...
1003
10.8.12 10:04

Holky díky moc za podporu, ještě že mám vás a mýho chlapa na kterém jsem poprvé opravdu musela ocenit jeho vrozený flegmatismus a být v klidu za každé situace :-) věřím, že vše bude v pořádku.

• načítám...
8743
10.8.12 14:42

Evi bude
Lafi, covece, ale ten prvni screening uz bys mela nejvyssi cas ted holka. chodi se v terminu 11+4- 12+6.
jsem doma z kontrolky, prcici uz se vrti a maji 2,4cm

• načítám...
16995
10.8.12 15:04

@Térouš :potlesk: Já se přiznám, že mi dnes přibyl další těhotenský příznak (teda doufám, že je to ono) - chytám křeče do levé strany břicha- jak jsou šikmé svaly, takže si říkám, že asi prckové potřebují víc místa a roztahují se..

• načítám...
1773
10.8.12 15:32

Téro-to mi ani neříkej… no tak tam v pondělí hned naběhnu-jestli mě tam vůbec hodlá poslat… se mi z toho udělalo úplně šoufl. Nechci nic zanedbat a už je to opět tady-abych si o všechno u doktora říkala :zed: :zed: :zed:.
Toho 21.8. budu právě 12+6 :zed: :zed: :zed:.
Děkuju za upozornění. :hug:

• načítám...
8743
10.8.12 17:03

Králí, kdyby to bolelo nejak vic, vem radsi mangnezium. :palec:
Lafi, to, co jsem psala, jsou referencni meze pro odber krve. pricemz nejlepsi je prosteredek tohohle datumu. jinak vznikaji falesne pozitivni testy. me prekvapuje, ze vam tohle dr. nerekne, to jsou zaklady prece. :nevim:. zkus to vypocitat podle me. ja jsem 9+1 dnes. optimalni termin k odberu krve v I.trim. mam mezi 16.8.-26.8., optimalni termin na UZ k urceni NT mam mezi 26.8.-9.9.. mam uz i optimalni terminy i na odbery II. trimestru. me tohle vypocital dnes Dr. vsechno, abych to vedela a mohla se objednat. ta krev se bere driv, obavam se, ze uz to skoro nestihas :nevim:
holky, dnes me potesili v Gennetu, mam prvotrim. screening zdarma! :dance:

• načítám...
1773
10.8.12 20:31

Terko-mě nabírali krev při kontrole 23.7. a to jsem byla 8+5 .Na další kontrole-mi řekl-že výsledky krve-jsou OK a to bylo 30.7.
Ted nespočítám nic-a vůbec nevím na co ta krev byla :nevim: :zed: :zed:
O screeningu nepadlo ani slovo-ale je to ten 3D ultrazvuk-nebo jsem úplně mimo mísu??? :?
Super-že Ti udělají screening zdarma :potlesk: :palec:.
Všem přeju dobrou noc :mavam:

• načítám...
8743
11.8.12 08:44

Nene, screening neni 3D zlati. screening je UZ, kdy se divaji na tzv. NT-nuchalni translucenci a pritomnost nosnich kustek, meri mimca a kontroluji srdicka. pak berou krev na zjisteni PAPP-a a beta HCG. krev, co ti brali, byla zrejme obycejna biochemka a krevni obraz, ta se taky dela v tehu, ale dela se i v netehu. to je zakladni vysetreni krve. urco bych se poptala berusko. oni nekteri spolehaj na tripl test, ale ten neni tak dobrej jako prvotrim screening a casto vychazi blbe..to je takova starsi metoda screeningu.

• načítám...
8743
11.8.12 08:45

Ono se bez screeningu obejdes, nicmene je to fakt podstatnej bod v prvnim trim. dle meho nazoru

• načítám...
1773
11.8.12 10:14

Terinko-moc děkuju za vysvětlení. Víš-já jsem moc dlouho toužila po dětech a nešlo to, tak že 3.pokus IVF -v který už jsem vůbec nevěřila. Taky k tomu můj věk 38.let ;) a ejhle-ono se zadařilo. Jenže jsem se pořád zaobírala tím-jak otěhotnět a ted vůbec nic nevím o tom-co, kdy, jak a proč dělat-když je ženská opravdu těhotná :lol: :lol: :lol:.
Tak Ti moc děkuju -jsem prostě naprostá začátečnice :mrgreen: a v pondělí jedu a zeptám se na to.Pa :hug:

• načítám...
16995
11.8.12 10:27

Taky po ránu zdravím:-) Mě v noci chytla zase ta těhotenská rýma a už z toho šílím :zed: Z jedné nosní dírky mi teče, druhá ucpaná. do toho se mi rýma nesmí dostat do uší (mám prasklý praví ušní bubínek), takže i z rýmy dělám detektivku :lol:

• načítám...
8743
11.8.12 11:24

Krali, na rymu uz nemam co poradit :nevim:
Lafi, vubec neva kocko. ale nechapu tvyho gyndare. :nevim:

• načítám...
772
11.8.12 14:46

Ahoj holky zdravím vás :mavam:
Já měla těhotenskou rýmu až do konce třetího měsíce u dvojek a pak to přešlo samo ;) Držím Vám všem palečky :mavam:

• načítám...
592
11.8.12 17:32

Ahoj holky,

když jsme u toho NT screeningu, já jdu 21.8. a taky se docela bojím. Jen mě zarazilo, že to budu 12+2 a krev a utz mi budou dělat týž den. Na krev mám přijít v 7:30 a utz v mám na 10:00. NT mi dělají ve Fertimedu a taky gratis. Myslíte, že tu krev vyhodnotí ve vlastní laboratoři do té 10té hodiny?

• načítám...
1381
11.8.12 18:36

Zdravím děvčátka, přes týden jsem tu nebyla, z důvodu té šaloné mega rychlé svatby, tudíž vůbec netuším co se děje, ale vše dostuduji a asi budu pěkně „tapetovat“ tuhle stránku :-D Tak se omlouvám předem! :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+