Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Andiku
. ja spis tak nejak pocitam s velkym briskem a s tim, ze od 7. mesice se mi nebude chtit uz cabrovat po kramech. ja budu ted zacinat 11tt a uz mam brisko znacny.
Maši- ja o nem tez uvazuju. pry je totiz 40% potratu po 12tt zpusobeno autonehodami. my dost jezdime. a nahoda je blbec.
Maji, ja mam za sebou dve nepovedene IVF a ted mi vysel ket, tak to vis holka, ze uz to doklepem ![]()
Krali, taky mam neco po synovci, ale spoustu toho bude jeste potreba
Teroušku, kdybys viděla už moje břicho
, s Honzíkem jsem takovýhle měla tak v 6.-7. měsíci, fakt, mám ho už jak některý ženský před porodem.
Já mám schovaný všechny věci po Honzíkovi a něco dokoupím. A to samozřejmě co je třeba teď 2× - postýlka, autosedačka, jinej kočárek (ten už taky obhlížim asi měsíc)A já po krámech moc nepůjdu, kupuju většinou vše na netu, ale vlastně půjdu ráda, když budu moct a mimča mi to dovolí, co bych tu doma furt dělala? Honzík bude zas od září chodit do školky, sice chodí jen na dopo, ale já mám tím pádem dost času. Pořád doufám, že mě nepotká to, abych musela nějak předčasně ležet v nemocnici. ![]()
Ahoj podávám hlášení nebot mě to kroutilo a můj gynekolog je takovej rodinej pohodář tak jsem tam skočila. První vtipkoval, že to bude třetí miminko, ale nakonec na mě zkusil nějaký hmaty přišlo mi to vtipný do chvíle než to udělal na pravé straně to jsem teda houkla on se usmál a říká já vám chtěl dokázat, že je vše v pořádku a ta bolest je od vazů, kteří drží dělohu nic nato neni a tak měsíc až dva to bude horší než se vytáhnou. Mluvil i o Magnezium, ale říkal že to je spíš pro uklidnění psychiky maminy že to zabere. Má to prý minimální učinek. Miminka jsem viděla a je mi lépe ještě jsme s doktorem zavtipkovali a klidnější jsem šla domů. Tak holky musíme vydržet
jinak mě nákupní horečka taky zatím nebere. Příští týden jdu na ten screening.
Denisko, no vidis, ja myslim, ze to jsou ty vazy.
Andiku- no, ja mam taky jak v sestem. uz abych si koupila tricko ze nejsem tlusta, ale cekam dvojcata
![]()
Ty bříška vám trošku závidím:-D já zatím vypadám jak po nedělním obědě a 3 měsíce bez cvičení už jsou taky znát- povolený zadek, nohy
už vím, co budu chtít jako „odměnu“ za miminka ![]()
Králí-no zavid, ze nemam co na sebe
. ja uz na nic nehrabla taky skoro 4 mesice. no a ted dva mesice lezeni se krasne podepisuje. ale ja na to prdim. budu mit svy vytouzeny miminka a vsechno je mi jedno.
Ale je fakt, že se musím dnes pochválit. Asi se mi už začíná ulevovat, ale dneska jsem zvládla takový úklid, jaký jsem před 10 dny najednou nezvládla
asi už se mi začíná ulevovat.. třeba zítra dojde i na cvičení pro těhule:-)
@Térouš -jj, musíme se chovat tak, aby naši bobečci byli v pohodě a v bezpečí ![]()
Denisko, určo to jsou vazy, taky mě to trápí. Neboj vše bude v pohodě.
Terouši, přesně tak, postavu neřeším, hlavně ať je bobkům dobře.
Jo Krali, mě se taky nějak ulevuje. Už mi není šíleně špatně a dneska mě dokonce honila mlsná po čokoládě. Což se mi fakt 3 měsíce nestalo. Tak třeba se nevolnosti už moc neozvou
Doma to mám jako po výbuchu a dneska jsem se hecla, tak jsem trochu poklidila ![]()
Jo holky a bříško mám taky fajné, doma jen tepláky a kradu trika manžovi
můj šatník přestěhuju do vakuových pytlů, páč na sebe fakt nic nedám ![]()
Ja sem teprv v8+3 a nezapnu nic
dneska mě zastavila poštačka že grauluje a kdy to prej čekáme…doma to nikdo neví, jen mamka, ale o dvojčatech sme jí ještě neřekli. Asi to dál neutajím, mám děsnou vanu ![]()
@Maja23 - já šla minulý týden na preventivku k praktické a její otázka: Neměla byste být těhotná? Pak mě vyšetřovala a né moc nadšeně: Jo tak tady dole něco máte..:-)
Krali, bud rada, taky jsem si malovala, jak budu sexy maminka jen s briskem. no a po dvou letech hormonu mam 20kg nahore ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat