Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Térouš - já ne, ale manžel s bráchou
Tomu bratrovi jsme přispěli na autoškolu, ale protože mají kluci skvělý vztah, poprosil mě manžel, abych sehnala ještě nějákou blbost
Takže jsem zvědavá, jak dospělý chlap ocení tohle: http://www.akcniceny.cz/…zeni-632848/
Ahoj holky, vcera jsem byla na ult. v 16tt., protoze jeden plod je mensi nez ten druhy (tak to bylo od zacatku). Ale na ult zjistili zrejme duvod - v pupecniku mu chybi 1 tepna
. Tj. vzali mi krev na tripple test a dle toho se uvidi - nemusi to znamenat nic, jen to, ze nebude tak pribirat ale i horsi veci
doktor na otazku Downova synd.byl vahavy, spis ze muze mit nejake srdecni vady atd.
jsem z toho hotova, vzbudila jsem se v pul 2 a odvtedy brecim.. vim, ze takto nikomu a nicemu nepomuzu, ale nemuzu si pomoct.. nejak to na mne dolehlo
strasne se bojim nejhorsiho ![]()
@Sisi11 - uvidíš co ty testy..
Navíc sama jsi napsala, že to MŮŽE znamenat..ale věř mi, že určitě neznamená
A to že je ti smutno, je pochopitelné - zkus si pustit třeba nějakou pohádku a u toho usnout ![]()
@Králičice taky nespis? uz jsem se trochu uklidnila.. precetla jsem si nejake prispevky a skoro u vsech to bylo bez komplikaci.. ale je to takove navalove.. jednou jsem akoze v pohode a pak se rozbrecim
diky za podporu.. pohadky nemusim, zkusim si radeji opet lehnout a uvidim
co ty, proc nespis?
@Sisi11 - mě jen bolí v krku a mám rýmu..takže si za chvíli udělám slabý čaj s medem, pustím film a za chvíli budu zase spát jak nemluvně
a až na nějáké vyřizováni po ránu to můžu přes den dospat ![]()
@Králičice to ja jdu do prace-uff
brzo se uzdrav.. ja jsme pred 2 tydny mela taky rymu - lezela jsem skoro 4 dni a v pondeli sla do prace jeste nachcipana
ty jsi na rizikovce?
@Sisi11 - jj, ze začátku jsem byla v nemocnici kvůli
, pak trochu špinění a doktorka se mě rozhodla nechat doma do konce.. sice jsem kancelářská „myš“, ale ono sedět 8,5 hodin prý není moc ok ![]()
@Sisi11 Hrozně moc držím palečky Sisinko, určitě to bude vše vpořádku, jak píšeš, nic to nebude znamenat, nebude!!!
Můžu se zeptat, jaký rozdíl mezi miminkama to je?
Ahojky, tak mi podle ekg zjistili rychlejší tep- nesmím se rozčilovat
Což vcelku nejde- protože jsem si volala na výsledky ohledně té toxoplazmozy (měly být v úterý) a pořád je ještě nemají.. přitom má sestra už je má..přestává se mi to líbit ![]()
@Králičice Jaký máš tep? Já také šílený, ale mi to nikdo nehlídá. Bude to dobré, Králí, v kliiidku, nohy v teploučku, a odpočívej
Ale rozumím Ti, že toto naštve a rozohní ![]()
No na EKG mi naměřili 111 a dneska 90.. jo, pouklízím si tu trošku a zahrabu se do pelíšku a zapomenu na celý svět ![]()
@Králičice Určitě! A bude dobře. 111 za min a říkají odpočívej? Já mám kolem 120 a jednou jak jsem jela do obchodu jsem měla 157
, tlak mám hrozně nízký, max, ale fakt max. 101/tak většinou přes 60…a nikdo to neřeší…
@KačkaM - u mě to řeší jen proto, že mi něco vyšlo v genetickém vyšetření.. těžko říct.. raději nezkoumat a odpočívat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat