Ahoj. Porad se nemuzu rozhodnout kam na dovolenou. Volim mezi destinacemi
v nadpisu…Poradite? Mame petileta dvojcata…Dekuji za nazory…
Egypt, Kréta, Maroko nebo Řecko?
To se tak nedá vybratjen podle státu - porovnej srovnatelné hotely, vybavení pro děti, hodnocení turistů, jako přidanou hodnotu zvaž hygienickou a bezpečnostní situaci. V podstatě to budou podobné hotelové krychle s mořem, jídlem a klouzačkami pro děti, slunce a teplota stejná, jen personál bude hovořit jinou řečí. A jak říká klasik - podstatná je cena.
Egypt pokud vám jde o odpočinek a relax a krásný moře, za mě super. V Maroku jsem byla naposledy předloni a určitě doporučím tu stranu k moři, ne k oceánu, skrz děti. V Řecku jsem byla před hodně lety, asi to bylo blbým výběrem hotelu, ale tam se mi vůbec nelíbilo.
Byli jsme před pár lety v Maroku a už bych tam znovu nejela. S cestovním ruchem teprve začínají a podle toho kvalita služeb vypadá…
@dana.dv píše:Úplně nejlepší to bylo u Baddou, na konci světa. Jinak třeba v Marakéši byl hrozně malý pokoj a dostat ráno snídani v osm, to byl problém
Byli jsme před pár lety v Maroku a už bych tam znovu nejela. S cestovním ruchem teprve začínají a podle toho kvalita služeb vypadá…

No, s dětmi bych asi volila hotel, my jsme cestovali od místa k místu a bylo to fakt levné.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.