Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno holky. Teda na mě padá asi těhotenská únava. Už dva večery po sobě jsem vytuhla před desátou, což je u mě div… A do práce se budím ještě před budíkem…
@Martina139 no, holka, moc jsi mě nepotěšila s tím natékáním
Mě TP vychází na přelom únor/březen. Tak nevím teda, v čem bych chodila, když se nevejdu do kozaček…
@irenn já jsem tak spíš sukňová. Mám už teď dost sunkí i šatů, který budu moct nosit i s tím největším břichem, ale na zimu to budu muset nějak vylepšit.
@Tofik já jsem našla na bazaru dvoje rifle, jedny s laclem, jedny bez. Ale bojím se, že mi budou těsný přes stehna
Sekáče tu sice máme, ale mě to přehrabování tam nebaví ![]()
@tiptop tak jsem ze zvědavosti mrkla do těch chráněných dílen a mají tam rychlozavinku za 260 a zavazovací zavinku za 400, moc pěkný věci. Mají tam i oblečení na prťata, kopmplet povlečení, kojící polštář.
No jo, už magořím ![]()
Holky to je naprd s tou nemocí - přítel taky něco chytil a bere antibiotika, takže máme oddělenou domácnost
, do toho ještě přestal mluvit, takže se hrozím abych to taky nechytnula
Přeju vám ať je co nejdříve nejlíp a bacily si najdou někoho jiného ![]()
Jinak Tofíku nemáš ted někdy ultrazvuk?
@Alowen hojda - no to počkej, já měla období kdy jsem musela i po obídku na hodinku a pak stejně v osm se mi otevírala huba
Ted už je to lepší, řekla bych, ale v sobotu jsem taky trhla rekord - usla jsem v osm, stávala v devět a odpoledně na dvě hodky ještě vytuhla ![]()
To je bomba ty dílny - věřím že tam můžou mít nádherné věci- to by člověk nakupoval do aleluja ale taky se musím krotit a říkat si jen to nejnutnější, kor jak je toho dvakrát tak to skáče o 106 ![]()
@tiptop no, hodinku po obědě bych si zrchupla, ale to mi jaksi v práci neprojde ![]()
jo, dílny jsou super, ale začnu nakupovat až někdy v říjnu, listopadu, až budeme po věech důležitých vyšetřeních
to je jasný, já začala v tom 15tt - ale teď už zase končím, počkám až po velkým ultrazvuku, pořááád mi to toho chybí mraky - hadry mě bavěj ale pak jsou horší ty věci - jako pleny, odsavačky, kočár atd kde to bude finančně skákat rychleji a musíš to víc nastudovat…
Co ovar včera - proběhnul? ![]()
@tiptop no ovárek včera neměl nejmenší chybu
i trošku toho pivka bylo ![]()
Já jsem kdysi chodila s klukem, který vlastnil firmu se zbožím pro děti - kočárky, autosedačky, prostě všechno pro prcky. Takže já to mám nastudovaný
Typy kočárků se nemění. Ale přítel mi teď pořád tvrdí, že chce koupit kočárek z bazaru, aspon na ten první půlrok, tak jsem zvědavá, kdo nakonec vyhraje ![]()
Já teda na ovar nejsem ale na pivko to joo - kor když je teplíčko
Ale dávám si ho občas i teď - zrovna nedávno jsem četla co všechno pivo dobrého obsahuje a jak je zdraví prospěšné
To je dobrý- to by se teď šiklo
My teda jedině z bazaru- zrovna teĎ jsem přemýšlela jestli nevezmeme ještě nějakej total retro tank za směšný peníze na chalupu, aby člověk nemusel ho každý víkend pak převážet - máme malé auto - a ikdyž jsem koukala jak se dvojčecí složí tak nevím zda-li to náš kurf vůbec dá - do toho ještě korbičky někam, děti v sedačkách a lodní kufr s věcmi na víkend - no asi to budeme takhle nějak vyřešit dvěmi kočáry - jinak to nepůjde - leda že bych jela za nimi vlakem ![]()
@Alowen no tak to by bylo jistě nejlepší - ale nějak se nám nedařilo ho prodat, tak jsme to stopli a řekli že ho dáme trochu do kupy- mě se líbí - je terénní, vysoké a mám pocit že bezpečné, ale strašně mě štve jak žere otesánek ![]()
Já si včera poprvé taky udělala malou radost a koupila si jedno body, jednu mikinku a jedny takovýty „botičky“. Preventivně jsem vzala velikost 3-6 měsíců, protože jestli bude po manželovi, tak ta nejmenší by mu byla tak na 14 dní
.Ale je to paráda v těch krámech, jsem se úplně rozněžnila…jen trochu víc peněz by to chtělo…
@tiptop Ne, to je jen pro design řekla bych. Je to v podstatě taková teplejší ponožka…Něco takovýho třeba http://www.modrykonik.cz/…e-s-motylky/
Já si jen koupila modro bílý proužkovatý, staršně se mi líbily, ale funkci nemají žádnou..možná jen tak na zahřátí nohou ![]()
@Radunka83 ty jsou rozkošný - ty věci na prcky jsou boží - jen kdyby ty ceny zůstaly i pro větší děti
Holky já ukořistila dnes další postýlku
Takže už máme všechny 4! Jednu mám půjčenou a s těmi třemi jsem se vlezla přesně do 1600, takže hurááá ![]()
@tiptop jooo, tak to je paráda.
Holky, já dneska zase krvácela
odpoledne špinění, jsem z toho na prášky. Zítra před polednem jdu do CARu.
Jojo, oblečení pro prťata je úžasný ![]()
Jsem ráda - dvě jsou bílé - na doma a tamty jsou normoš bukové či co ale pak ještě matrace - to se asi nevejdu cenově ![]()
@Alowen Chjoo, ale to opravdu může být to druhé, pouštějící se -nebo jestli nemáš teď někdy mít klasickou ms…no každopádně hned tam zítra vlet - třeba už bude srdíčko
a dej pak vědět, budu držet ![]()