ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
4.7.13 16:37

@Alowen Super, to je skvělý!!! :D. Tak a teď už jen poroste!!!
@tiptop stěhujeme se ze 3+1 do 5+1, jsou kousíček od sebe ty byty, takže nebude potřeba ani stěhovací auto, jen se to všechno odnosí. Ale teď musíme trochu zrekonstruovat ten novej byt, sice ty nejhorší práce nám udělají dělníci, ale stejně to bude ještě mazec - teda hlavně pro manžela, protože já nemůžu dělat stejně skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.7.13 17:18

@Radunka83 no tak to budete mít parádní - a sranda je že je to takhle vedle, taky jsem se takhle jednou stěhovala přímo z domu na dům na který jsme koukali z oken:-) Budeš jen koukat a říkat, to doleva, doprava, výš, níž a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.7.13 17:35

Tak holky asi mě zabijete ale rozhodla jsem se koupit ten angelsound :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
4.7.13 20:24

@tiptop :-) tak pak podej info jaký to je:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.7.13 21:01

@Alowen To je krásný! Moc a moc gratuluju :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.7.13 21:03

@tiptop Já o tom taky přemýšlela, ale už mě to přešlo. Už ten počáteční stres opadl a teď už si užívám rostoucího bříška :D

Jinak kontrola dobrý. A prý je to asi kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.7.13 15:44

@Tofik To je super - a fotečku jste dostali? A jinak vůbec ty jsi podstupovala ty triple testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.7.13 07:38

@tiptop Dostali. I když doktorka říkala, že nemá smysl ji dělat, protože se pořád nechtěl natočit, hlavu má zabořenou…Ale my ji chtěli. Triply mi vůbec nedělali, ani se nezmiňovali, jestli chci nebo ne. Já je ani nechtěla, tak mi to neva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
8.7.13 07:44

@Tofik vidíš mě se ani neptali a udělali mě je - zaplatpánbůh vyšly prý dobře - nevím co bych dělala kdyby ne když jsou tak kontroverzní…Já už se taky moc těším na kontrolu - už aby to bylo - skoro měsíc o nich nevím a kontrola až příští pátek :P Kdy ty máš další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.7.13 07:59

@tiptop No právě. Když jsou tak nespolehlivý, tak proč se zbytečně stresovat. Na kontrolu jdu za měsíc. Zkoušela jsi ten Angelsound?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
8.7.13 08:09

Teprve čekám až dorazí - počítám snad ve středu ;) Hele už něco nakupuješ? Co doma že to bude kluk? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
8.7.13 08:46
@Alowen píše:
Holky děkuju, jsem úplně hotová a naprosto šťastná - máme 5mm a srdíčko :dance: :dance: Druhý embryjko se prý ani nezahnízdilo, ale to už je mi jedno. Prcek odpovídá začátku sedmého týdne, takže super
…veeeelká gratulace :hug: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.7.13 09:04

@tiptop Nic nekupuju. Stoprocentní to ještě asi není a je plno času. Manžel? Nic. Nám to bylo celkem jedno. Teda já bych radši holku, když mám doma všechno holčičí. Ale hlavně aby to bylo zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.7.13 09:09

@Tofik naprosto s Tebou souhlasím :) Ale taky bych raději holčičku, a hlavně přítel, protože už má dva kluky :D On ani nechce pohlaví vědět před porodem, ještě to s ním budu muset probrat. Ale nevadí mi nechat se překvapit, hlavně aby bylo vše v pořádku a všechny testy na výbornou.
@iaroska děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
8.7.13 09:27
@Radunka83 píše:
@Alowen Super, to je skvělý!!! :D. Tak a teď už jen poroste!!!
@tiptop stěhujeme se ze 3+1 do 5+1, jsou kousíček od sebe ty byty, takže nebude potřeba ani stěhovací auto, jen se to všechno odnosí. Ale teď musíme trochu zrekonstruovat ten novej byt, sice ty nejhorší práce nám udělají dělníci, ale stejně to bude ještě mazec - teda hlavně pro manžela, protože já nemůžu dělat stejně skoro nic…
…my se také budeme stěhovat. proto tu teď moc nepobývám, jezdíme v každém volném dni makat na byt. Je to sice můj byt, ale musíme ho celý vybílit a uklidit než se nastěhujeme. Teď bydlíme v domečku s přítelovými rodiči a i když jsou fajn, asi by to s mimčem nebylo ono. Stěhujeme se někdy v půlce srpna…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí