Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
dne jsem 9. den po ET embrya po prodloužené kultivaci a přesně 14 dnů od punkce vajíček. Po ET mě pobolívalo břicho, pak čtyři dny úplně v pohodě, nic mi nebylo, ale dnes ráno mě začalo bolet břicho, jako bych to měla dostat, a před chvílí jsem začala slabě krvácet. Včera a dnes (tj. 8. a 9. den) jsem měla testy negativní, ani duch tam nebyl.
Byl někdo v podobné situaci? Jak to nakonec dopadlo? Bylo to naše 1. IVF, ale nějak jsem věřila, že nám to prostě vyjde. A teď tohle.
Tak nulova sance je jen s nulovym hCG z krve, jinak jsou pripady mezi nebem a zemi, co zazily kdeco a nadeje umira posledni. Ale pri negativnim testu a krvaceni 14. den po oplodneni je ta sance hodne mala.
@katule.cos já musím říct, že jsem byla po KET a začala jsem krvácet od 8 dne a to jsem pak brala ascorutin a zvyšovala dávku utrogestanu, ale celou dobu jsem měla //… a teď jsem ukončila 32tt. Krvácela jsem pak ještě do 3 měsíce několikrát. Jde o to také jaká je to krev.. každopádně se drž, zavolala bych do CAR tam ti řeknou co a jak a k tomu bych šla na HCG, pak budeš mít jasno jak vše dopadlo… vše co můžeme je držet palce ![]()
Zpětně jsem se dívala na test, co jsem si dělala ráno a co byl ráno negativní, a teď tam je vidět 2. čárka… Tak snad máme ještě naději. Krev je to zatím čirá, tj. bez kusů tkáně.
Druha carka byla, ale po limitu a to je neplatny test. Treba budes mit štěstí a přestanes krvácet a vse bude ok.
Ahoj holky, obnovuju diskuzi ![]()
10.5. jsem byla na KETu 2 embryí, min. týden potvrzeno pozitivní hcg z krve, od transferu jsem 2× mírně špinila a včera, tj. 21. den po KET jsem teda hodně silně zakrvácela, ale jen půl dne a od včerejška zase žádné krvácení, jen velmi velmi velmi mírné špinění…
Stalo se to některé? Je možné, že jedno embryo odešlo a druhé zůstalo? Příští st jdu na uz, takže jsem do CARu ani nevolala, protože co by zjistili.. nic, ptž hcg je pozitivní, těh. test by taky byl pozitivní a na uz by nic vidět nebylo…
Máte některá zkušenost? Jak to dopadlo?
Ahoj všem, jsem tu úplně nová. Četla jsem už hodně příspěvků, ale stejně se chci zeptat. Začala jsem špinit přesně týden po transferu. 10tý den jsem si udělala test a nic, ani duch. Nějak jsem se nestresovala, když jsem četla, že to je normální, volala jsem i do CAR a prý v pohodě. Jenže 12ty den už trošku krve a dnes mě bolí sem tam podbřišek. Není to, že bych tekla, ale stejně jsem se lekla. Beru utrogestan 2-0-2. Zítra bych si měla udělat test a mám strach, že to nedopadne.
.
Zacala jsem krvacet 5.den po ET. Brali jsme to jako konecnou, test jsem stereotypne udelala az za tyden pro klid v dusi a byly tam 2 carky. Cele tehotenstvi ok a mame 2.5letou rostandu. IVF je psychicky velmi vycerpavajici, ja radsi porad neco delala, abych se zabavila a moc se nezkoumala ![]()
Já jsem 10.den po ket celkem silně zakrvácela i s bolestí břicha. Měla jsem pocit, že jsem dostala klasickou menstruaci a těhotenství jsem odpískala. Za pět dní jsem zírala na pozitivní test a dneska mám dvou a půl roční holčičku. Naděje je vždycky
.
Děkuji za informace. Já už si test udělala dnes ráno a negativní. Dnes je to přesně 14 dní od ET, tak už by to měla být vidět. Zavolám do CAR. Příští týden jdu na krev. Normálně bych měla jít dnes, ale jsem do pátku na dovolené. Tak jsem zvědavá, co mi řeknou. Tak snad to vyjde příště
. A asi i zůstanu příště doma. Chodila jsem týden do práce. Sice kancelář, ale klid tam není.
Děkuji za informace. Já už si test udělala dnes ráno a negativní. Dnes je to přesně 14 dní od ET, tak už by to měla být vidět. Zavolám do CAR. Příští týden jdu na krev. Normálně bych měla jít dnes, ale jsem do pátku na dovolené. Tak jsem zvědavá, co mi řeknou. Tak snad to vyjde příště
. A asi i zůstanu příště doma. Chodila jsem týden do práce. Sice kancelář, ale klid tam není.
@Janli zdravim.. Jak dlouho jste krvácela v kuse.. Ja prvni den lehce špinění a dnes krvácení i na spodnim prádle i s kusy tkáně… Dekuji za. Radu