Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Domca1111 já taky. Před synem jsem měla hooodne blby příběh. Ne, ze bych nemohla otěhotnět, ale měla jsem takový půlrok, kdy každé tehotenstvi bylo spatne.
Dvakrát mimodelozni, jednou dokonce u mimodelozniho jsem čekala i nitrodelozne, ale protože mimodelozni prasklo, potratila jsem. Mám z sebou i biochemické…no, a oak už IVF a syn, takže jsem až do porodu blaznila. 🙈 Má pohotovosti jsem byla docela často 🙈, protože šílený strach, když bylo něco jinak, než v normálu. Od 26tt si mě ale vzalo Podoli na rizikové a měla jsem poměrně časté kontroly, tak to bylo lepší…
Ale každé tehotenstvi bliju a bliju…a to už teď, i když ke hcg asi nízké.
@LBL mi je tedkom soufl u tech 3 transferu jsem to mela bez priznaku uplne.. a ted kdyz se nenajim tak je mi tak blbe a na zvraceni ze hruza😂
@Domca1111 no vidíš to! Vypadá to skvěle…trosku naredena moc a člověk se hned boji. Já tyhle nervy znám, člověk má pocit, ze nesili… 🙈, já teď ještě čekat až do pristi středy, to jdu na krev. Se do te doby zblázním.
Ty jdeš kdy?
@LBL ja jdu pristi pondeli protoze 14 den mi vychazi na sobotu tak jdu az 16. Den 😩 🥺
@Domca1111 tak si zajdi v pátek na krev normálně na kliniku, minuly pokus jsem tam taky byla 13den protože jsme měli druhe auto v servisu a sestra neřekla ani popel. Uvidíš ze to bude dobrý ale moc dobre ten strach znam
@89Kačka klinika si me prave objednala az na ten 16 den takze tam to neklapne mam to napsane i ve zprave mozna pujdu jako samoplatce
@Domca1111 máš recht, dojdi si na krev jako samoplatce pro svůj vlastní klid
@Domca1111 přesně tak, mezitím udělej i čurací testy ať jsi v co největším klidu
Holky, taky vám tak smrdí maso? U syna mi teda maso fakt nesmrdelo 🤢 🤢 🤢
@LBL to čekání je nejhorší! nejdriv krev pak srdíčko atd.9mesicu strachu
@Domca1111 máš krasnej testik a nemusí silit každý den stačí ob den
co já bych dala za ty tvoje dálnice ![]()
@89Kačka píše:
@Pallma tak ty testy hod k sobě ať můžeme porovnat, ještě to nevzdavej, někde jsem četla ze testy sílí ob den
Tak u nás stopro biochemko ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.