CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
18.5.15 13:47

@ezvědavka jj přesné tak, bylo by to 2. IVF po všech mrazáčkách, ale to už určitě nebude potřeba s takovou zásobou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.5.15 13:55

@Danďuška tak to je skvěléé! :-D taky doufám :-)…tedy věřím! :dance:..pan doktor říkal, že z toho bude ještě „několik“ sourozenců :pankac:..spíš mě děsila varianta, že pokud by se nám teď podařil prcek, časem bychom chtěli určitě ještě jedno… a tím, že ty IVF-ka jsou jen 4 hrazenééé..tak jsem se bála, kdybychom teď všechno vyčerpali a pak se už nedoplatili!…vím, že moc koukám dopředu, ale člověk už tak nějak uvažuje a počítá se vším! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
18.5.15 16:59

@ezvědavka paráda, že máš mrazáčky :) Je to pak i menší zátěž na tělo (co tedy říkají holky) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.5.15 17:15

@aliko Já jsem za to moc ráda, protože tenhle cyklus byl pro mě utrpení…hned jak jsem začala brát Divinu, tak jsem dostávala šílené záchvaty kašle, celé noci..( jsem alergik a tím mi to vždy zhoršuje dýchání) :-(..a jak jsem pokračovala Gonalem, tak to skončilo tak, že jsem úplně přišla o hlas, týden nemluvila vůbec, skončila na antibiotikách, kortikoidech…nooo…divila jsem se, že jsem nakonec šla i na pukci…a hned jak jsem dobrala Gonal, jako by se nechumelilo, vše odeznělo…není možnééé… :-)..takže jsem šťastná za mražáčky :-D..a že nebudu muset snad toto absolvovat :-/…a nevíte někdo jak moc se stimuluje když se jde na KET? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
18.5.15 19:10

@ezvědavka taky jsem ráda, že máš mražáčky, ale nic není ještě ztraceno drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
18.5.15 19:11

Holky mám takový postřeh a nechci být šťoura, ale nějak v poslední době nikdo z EF není těhotný, je to až moc divné, nebo se to zdá jen mi :think:, nnějak si říkám, jestli je to tady tím krajem všeobecně nebo je někde problém jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
18.5.15 19:15

@Žaneta66 myslim, ze to tak nebude. Teda jestli nemas 100 % info primo ze statistik EF. Prece jenom vsechny snazilky z EF nechodi tady na diskusi… ne? :nevim: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
18.5.15 19:16

@ezvědavka na KET jsem brala divinu a utrogestan, pak ještě prednison. Bylo to v pohodě, bez bolesti 8) Pokud míváš normálně ovulaci, tak ani divinu mít nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
18.5.15 19:32

@mische to asi ne, každá tady opravdu tady nechodí, ale moc těhulek tady není, ale statistiky fakt nemám :mrgreen:, jen mi to tak nějak přišlo, žádná thulka tady dlouho nebyla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
18.5.15 19:36

Tak taky nas tu moc neni. Nemaluj certa na zed, jdu za par dni na iui, ackoliv jsem nohama na zemi, beru to jako sanci… tak trochu pozitivizmu :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
18.5.15 20:44

@Žaneta66 Žany, tak je to na nas, at zvedneme procenta uspesnosti. Jdeme do toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
18.5.15 20:46

@mische
Presne tak! Neklesejme na mysli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.5.15 22:16

@Žaneta66 Moc děkuji za podporu :hug:..já už se snažím tak nějak připravit na nejhorší…ať pak nejsem/nejsme tak moc zklamaní…i když stejně asi budeme.. :nevim:

@Danďuška děkuji za info, já mám místo Utrogestanu Crinone…a Prednison myslím, že ani mít nebudu…ten bere přítel :) kvůli jakým si protilátkám :kytka: tak snad jen max. ta Divina… :potlesk:…takže jsi mě potěšila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
18.5.15 23:10

@ezvědavka já měla také divinu, utrogestan a při 2 IVF prednison :lol:

@UnkaM :mrgreen: :hug: život je prostě boj zítra máme psych. pohovor držte palce na přípravce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.5.15 07:39

@Žaneta66
Myslim na Tebe :srdce: at Vam to dobre dopadne. Pak napis. Nezapomen; ze na trapeni nejsi sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí