Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ezvědavka jj přesné tak, bylo by to 2. IVF po všech mrazáčkách, ale to už určitě nebude potřeba s takovou zásobou ![]()
@Danďuška tak to je skvěléé!
taky doufám
…tedy věřím!
..pan doktor říkal, že z toho bude ještě „několik“ sourozenců
..spíš mě děsila varianta, že pokud by se nám teď podařil prcek, časem bychom chtěli určitě ještě jedno… a tím, že ty IVF-ka jsou jen 4 hrazenééé..tak jsem se bála, kdybychom teď všechno vyčerpali a pak se už nedoplatili!…vím, že moc koukám dopředu, ale člověk už tak nějak uvažuje a počítá se vším! ![]()
@ezvědavka paráda, že máš mrazáčky
Je to pak i menší zátěž na tělo (co tedy říkají holky) ![]()
@aliko Já jsem za to moc ráda, protože tenhle cyklus byl pro mě utrpení…hned jak jsem začala brát Divinu, tak jsem dostávala šílené záchvaty kašle, celé noci..( jsem alergik a tím mi to vždy zhoršuje dýchání)
..a jak jsem pokračovala Gonalem, tak to skončilo tak, že jsem úplně přišla o hlas, týden nemluvila vůbec, skončila na antibiotikách, kortikoidech…nooo…divila jsem se, že jsem nakonec šla i na pukci…a hned jak jsem dobrala Gonal, jako by se nechumelilo, vše odeznělo…není možnééé…
..takže jsem šťastná za mražáčky
..a že nebudu muset snad toto absolvovat :-/…a nevíte někdo jak moc se stimuluje když se jde na KET? ![]()
@ezvědavka taky jsem ráda, že máš mražáčky, ale nic není ještě ztraceno drž se ![]()
Holky mám takový postřeh a nechci být šťoura, ale nějak v poslední době nikdo z EF není těhotný, je to až moc divné, nebo se to zdá jen mi
, nnějak si říkám, jestli je to tady tím krajem všeobecně nebo je někde problém jinde ![]()
@Žaneta66 myslim, ze to tak nebude. Teda jestli nemas 100 % info primo ze statistik EF. Prece jenom vsechny snazilky z EF nechodi tady na diskusi… ne?
![]()
@ezvědavka na KET jsem brala divinu a utrogestan, pak ještě prednison. Bylo to v pohodě, bez bolesti
Pokud míváš normálně ovulaci, tak ani divinu mít nebudeš ![]()
@mische to asi ne, každá tady opravdu tady nechodí, ale moc těhulek tady není, ale statistiky fakt nemám
, jen mi to tak nějak přišlo, žádná thulka tady dlouho nebyla ![]()
Tak taky nas tu moc neni. Nemaluj certa na zed, jdu za par dni na iui, ackoliv jsem nohama na zemi, beru to jako sanci… tak trochu pozitivizmu
![]()
@Žaneta66 Žany, tak je to na nas, at zvedneme procenta uspesnosti. Jdeme do toho ![]()
@Žaneta66 Moc děkuji za podporu
..já už se snažím tak nějak připravit na nejhorší…ať pak nejsem/nejsme tak moc zklamaní…i když stejně asi budeme.. ![]()
@Danďuška děkuji za info, já mám místo Utrogestanu Crinone…a Prednison myslím, že ani mít nebudu…ten bere přítel
kvůli jakým si protilátkám
tak snad jen max. ta Divina…
…takže jsi mě potěšila ![]()
@ezvědavka já měla také divinu, utrogestan a při 2 IVF prednison ![]()
@UnkaM
život je prostě boj zítra máme psych. pohovor držte palce na přípravce ![]()
@Žaneta66
Myslim na Tebe
at Vam to dobre dopadne. Pak napis. Nezapomen; ze na trapeni nejsi sama ![]()