Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivvča To nevim. Rano jedem s partnerem na vzorek a ja pak budu cekat az budou biciky nachystany ![]()
@ivvča Možná máš pravdu, asi se důkladnější vyšetření dělají až když se několikrát po sobe už nezadaří…
My se ted vrátili z trajdaní, byli jsme jen v shoping parku a pak na kratké procházce s hafikama
Ale dnes silné bolesti jako kdybych měla ms a už jsem ted večer začla krvácet, tak už je asi po všem
Ve čtvrtek jdu tedy na krev už s tím pocitem, že vím že se nezadařilo
Věřim, že na horách jste si to užili
Dnes bylo fakt nadherné počasí ![]()
@nemastojedno Aha, tak držím palce
V kolik nejdříve nevím, ale tak od sedmi do osmi mívají OPU, tak asi kolem osmé? ![]()
@Seline Jejda, to mne moc mrzí, aletak ještě uvidíš, i když je to těžké
![]()
Drž se ![]()
@ivvča Dekujuuu
! Drz…pojedem tam asi uz na ctvrt na osm. Tak uvidime. Bud si pockame, nebo pujdem brzy domu. Kazdopadne si beru knihu ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na prvním IUI. Na ultrazvuku bylo vidět, že některé folikuly už praskly a dva ještě ne, tak jsem zvědavá
šance je prý veliká, ale jistota žádná
Tak držte palce ať je to první a poslední ![]()
@nemastojedno … držím i na nohou… budem si držet navzájem??? Já dneska byla na to druhé opakované. Folík prý prasknul o víkendu, v pátek byl ještě 18mm, snaženíčko doma a dneska opakované IUI. Tak snad to vyšlo. ![]()
@mische TO SI PIŠ, že budeme
Přeju Ti moc ať ti to výjde!! Druhé IUI bývá prý vesměs úspěšnější něž první a jestli jste si to pojistili i doma tak to musí vyjít!
…teď musíme čekat a doufat ![]()
@ivvča http://www.hormonalni-diabetes-joga.cz/ paní Černotová vypsala v červenci ještě další termín kurzu ve Frýdku-Místku
Já už jsem přihlášená
, respektive zrovna jsem odeslala vyplněnou přihlášku.
@nemastojedno To je fajn, ale já teď musím jen čekat a budu doufat, že to už nebudu potřebovat ![]()
@nemastojedno ahoj, jak zvládáš čekání na výsledek?… já vím, jsou to 4 dny, ale já už se nemůžu dočkat - jakéhokoliv výsledku. Bolí mě děsně prsa, tlačí v podbřišku… asi psychika.
@mische čauky, já ti ani nevím… jsem tak nějak smířená s tím, že to asi napoprvé nevyjde, ale samozřejmě, kdyby to vyšlo, tak budu asi nejšťastnější člověk na světě
. Tebe bolí prsa a podbřišek? No a není to třeba nějaký signál, že se ti tam něco děje
? Mě nebolí nic
…