CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
31.5.15 17:04

@nemastojedno Na kterou to v pondělí máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.5.15 17:44

@ivvča To nevim. Rano jedem s partnerem na vzorek a ja pak budu cekat az budou biciky nachystany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.5.15 18:11

Na kolik hodin, tam muzeme jet nejdriv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
31.5.15 18:46

@ivvča Možná máš pravdu, asi se důkladnější vyšetření dělají až když se několikrát po sobe už nezadaří… :nevim: My se ted vrátili z trajdaní, byli jsme jen v shoping parku a pak na kratké procházce s hafikama :P Ale dnes silné bolesti jako kdybych měla ms a už jsem ted večer začla krvácet, tak už je asi po všem :,( Ve čtvrtek jdu tedy na krev už s tím pocitem, že vím že se nezadařilo :zed: Věřim, že na horách jste si to užili :pankac: Dnes bylo fakt nadherné počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
31.5.15 20:19

@nemastojedno Aha, tak držím palce :-) V kolik nejdříve nevím, ale tak od sedmi do osmi mívají OPU, tak asi kolem osmé? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
31.5.15 20:20

@Seline Jejda, to mne moc mrzí, aletak ještě uvidíš, i když je to těžké :( :hug:
Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.5.15 21:05

@ivvča Dekujuuu ;)! Drz…pojedem tam asi uz na ctvrt na osm. Tak uvidime. Bud si pockame, nebo pujdem brzy domu. Kazdopadne si beru knihu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.6.15 12:33

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na prvním IUI. Na ultrazvuku bylo vidět, že některé folikuly už praskly a dva ještě ne, tak jsem zvědavá :) šance je prý veliká, ale jistota žádná :roll: Tak držte palce ať je to první a poslední :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
1.6.15 13:30

@nemastojedno … držím i na nohou… budem si držet navzájem??? Já dneska byla na to druhé opakované. Folík prý prasknul o víkendu, v pátek byl ještě 18mm, snaženíčko doma a dneska opakované IUI. Tak snad to vyšlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.6.15 13:49

@mische TO SI PIŠ, že budeme :! Přeju Ti moc ať ti to výjde!! Druhé IUI bývá prý vesměs úspěšnější něž první a jestli jste si to pojistili i doma tak to musí vyjít! :)…teď musíme čekat a doufat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
3.6.15 10:07

@ivvča http://www.hormonalni-diabetes-joga.cz/ paní Černotová vypsala v červenci ještě další termín kurzu ve Frýdku-Místku :! Já už jsem přihlášená :dance:, respektive zrovna jsem odeslala vyplněnou přihlášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
3.6.15 14:02

@nemastojedno To je fajn, ale já teď musím jen čekat a budu doufat, že to už nebudu potřebovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
3.6.15 14:48

@ivvča jasně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.6.15 14:31

@nemastojedno ahoj, jak zvládáš čekání na výsledek?… já vím, jsou to 4 dny, ale já už se nemůžu dočkat - jakéhokoliv výsledku. Bolí mě děsně prsa, tlačí v podbřišku… asi psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.6.15 15:27

@mische čauky, já ti ani nevím… jsem tak nějak smířená s tím, že to asi napoprvé nevyjde, ale samozřejmě, kdyby to vyšlo, tak budu asi nejšťastnější člověk na světě :lol:. Tebe bolí prsa a podbřišek? No a není to třeba nějaký signál, že se ti tam něco děje :)? Mě nebolí nic 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí