Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žaneta66 Diky
. Jak to myslis s tou dvojtou gratulaci? ![]()
@Angie83 Taky dekuju moc
Snad bude. Je to zazrak jako hrom!!! Nemuzu se dockat na potvrzeni od doktora
, do te doby zustavam nohama na zemi
.
@fenomena kolikátý den cyklu ten ultrazvuk bude? Mi odběry vycházely na 10-12dc, ale každá jsme jiná. Na UZ jsem šla 2×. Transfer zpět nejpozději 5tý den od odběrů.
Období po odběru taky u každého probíhá jinak. Někdo je ok a druhý den fičí do práce, někdo až do transferu „leze po zdi“ - nechci strašit. A po transferu, i když je člověk happy a ok, tak tři dny klidový režim by měl být minimum.
@aliko aha no ja prave nevim kolikaty den ciklu to bude. posouva my ms a kdyz to pocutam tak ultrazvuj toho 13.7 je teprv asi 6 den ciklu zalezi jak rychle po praskach dostanu ms. hm coz by znamenalo ze by nam odber delali jeste v tom tydnu mozna no bude to jen tak tak kurde mi i schodou okolnosti jeden hned 3.8 na dovcu sice jen tady za Prahu ale i tak nevim zda budu moct jet. kdyz je to pet hodin cesty a v papirch pisou ze nesmim dlouho sedet ![]()
@fenomena jj, záleží jak budeš pak reagovat i na stimulku. Já si raději na daný měsíc s ivf nic neplánovala, abych pak nemusela řešit - přece jen, přesně na den se to spočítat nedá a ani odhadnout, jak na to celé bude tělo reagovat. Ještě mít u toho všeho nervy, že něco nestíhám, že něco někde musím… raději ne. ![]()
Tak hlavně ať ti to klapne podle představ ![]()
@aliko no prave ja to taky nechtela planovat ale bohuzel se to tak nejak sebehlo. no nic manzel mi stejne dneska ozamil ze na jednu svatbu nedostane dovolenou takze tam nepujdem a dovolena se muze vzdycky zrusit
jen aby to hlavne vyslo musiii!!!
ikdyz nadeje mi pomalu ubyba kdyz ctu kolikrat se to tady holkam nepovedlo :/
@fenomena ale spoustě se to i povedlo
dokonce i na první pokus ivf. Tak hlavu vzhůru, psychika je pro úspěch taky důležitá. ![]()
Ahoj holky, ma nekdo podobnou zkusenost? Dneska pekne nervla v CARu. Gonal (150+150j denne) po tydnu uzivani-ucinek skoro zadny ale dali mi jeste na vikend-ale to POZOR uz jsem vycerpala limit z poj., tak budu muset platit sama-na dva dny 10tis!!! Kdyz jsem mela u gynmudr clostilbegyt, s malym doplatkem v lekarne ucinky perfektni, foliky krasne velke a po 3 na kazde strane. Ted si picham sracky a prd z toho, akorat prachy. Je mi z toho zle. ![]()
@UnkaM loni, když jsem měla taky gonal, jsem za něj doplácela ihned. Resp. platí se od první injekce, pojišťovny ho neproplácí celý. Tedy loni, jestli se něco změnilo nevím.
U dr.se dalo domluvit. Buď jsem dopíchávala gonal, nebo i předepsal na dopíchnutí nějaký alternativní, levnější. ![]()
Každopádně za léky na stimulaci, kolem 5-10tis je reálná cena. Folíků po těchto preparátech bývá podstatně více - obvykle.
Teď už to asi s dr. neprobereš, chtělo by to konzultovat přímo s ním. ![]()
@30katka30
Ano Kaci- mam 7 davek po 800,–(to jen doplatek) a ted ta davka na vikend 10tis. V pondeli na utz to budu resit, to uz bude 4 utz a jak vidno ucinek nulovy… ![]()
@30katka30
presne Kaci, kazdy koho se ptam, mel jednotky jine pidle utz-bud pridali nebo ubrali nebo pridali neco jineho. Ale ja porad stejne. Kontroly co 2dny, vysledky nic moc. Jsem nastvana ze jsem byla na miste tak oparena a neresila to hned.
Holkyyyy tak jsem byla dnes na krev a mám to potvrzené! Jsem těhotnáááá!!!
Mám neskutečnou radost! Po prvním IUI se to hned povedlo!!
Tak držte palce ať se nám ten malý zázrak udrží!
Držím palce ať se vám všem to velké přání také splní!!
Je to pocit k nezaplacení! Hlavně neztrácejte naději ![]()
Před dvouma týdnama jsem byla na IVF a dnes jsem dostala menstruaci znamena to že je povšem ![]()