Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My máme sve vajička a chlap je ok tak to nechapu i doktor řek že není duvot aby se to nepovedlo no a včera jsem rano měla nemile překvapeni a přito všem se strašně přibira.
@30katka30 my měli poprvé 10vajíček, ale u nás nevyšlo ani jádro, jen jsme platili ISCI doufám, že to píši dobře, tak proto, nic se nezavádělo ![]()
podruhé byl použit i dárce vajíček bylo 17 kusů 2 kusy v jejich réžií a zaváděla se blastocysta a zamrazili se 2, ale jak píšu už nebudu ani asi zavádět, jedině to necháme třeba zamražené na příště někdy, nevím kolik se bude připlácet měla jsem jít do 3 měsíců, ani jsem tam nebyla na kontrole prostě jsem to už vzdala, přípravka mi otevřela oči, prostě CAR nejde tak prostě jsou jiné možnosti
@30katka30 to je jak u nás oba jsme podle všeho zdraví, taky to nechápeme i spermio byl v pořádku, ale bylo jich méně proto jsme použili dárce, aby se vše urychlilo a nic, jsme starší, ale do svých 40 necháme tomu volný průběh a uvidíme
@kataros my také 3 rok a nic, a sex jen na povel, už prostě to tak dál nejde, už toho je moc
prostě už jsme to vzdali a těšíme na na dítě a je
My uz taky asi uz na IVF nepujdem nema to cenu v pondeli se jdem poptat na adopci
Ahojte holky ![]()
mam takovy dotaz s manzelem nas ceka prvni Insiminace. Sestricka po telefonu mi rekla; ze mam prijt rano s manzelem; jak pujde na odber. A na me se doktor podiva, jestli costik zabira… A potom prijdu odpo. A udela se insiminace. Mate stejnou zkusenost???
dekuji vam moc za odpoved. Budete hodne ![]()
Tak co holky jak vám dopadl krevni testy já jedu na krev až chlap přijde z práce a vysledek se dozvim zitra ale moc nadeji nemám.
Kataros já byla na odběru ráno, ale výsledek až zítra kolem poledne. Včera jsem měla šílené bolesti, ale ms není a test stále negativní, tak už je to asi pase…nebo nevím co se děje
asi hormony, ale máme ještě zmrzlinku ![]()
@adamos mi sme měly posledni pkus zavedly dve embrya a mrazačka nemame a na krev jedem o pul třeti, jsem jak kopačak nafukla ale to bude těma kramama ![]()
Kataros tak aspoň k tomu gratuluji a pevné nervíky na úřadech ☺ já mám 10 ti letého dacana, tak ještě zkusíme zmrzlinku a jinak to balím ☺